8 dagar, 11 timmar, 55 minuter

.. kvar tills jag fyller 19 år.

Hur ska man fira det? Mamma, & kanske mina bröder, kommer upp torsdagen innan. Förhoppningsvis kommer fina vänner upp på min födelsedag. Och Simon & farmor då. Pappa kommer upp på tisdagen efter min födelsedag. Fint, fint.

Idag då?
♥ Till läkaren
♥ Jobba

beat me, hate me. u can never break me.

Slängde ihop ett litet upprört inlägg som jag funderar på om jag ska slänga iväg eller om det ska få ligga vilande. Nu lyssnar jag på lite peppande musik så att mitt fina självförtroende kan vakna till liv igen. Tack för att jag har så fina människor/djur i min närhet<3

To do~today
♥ Packa väskan.
♥ Ut & köra.
♥ In på körskolan.
♥ Fika med Therese.
♥ Ta tåget till Gävle.
♥ SPA-kväll.

tjugoåttondeoktobertvåtusennio


Puss!

Sitter framför datorn hemma hos papi. Solen skiner utanför & jag har nyss varit ut på promenad med Blixten. Känner av smärtan i ryggen nu, men har smetat på Heat-lotion och knapprat lite smärtstillande så nu är jag nog fit for fight.

Planer för dagen
♥ Fika med Tova
♥ Körlektion
♥ Övningsköra
♥ Hem till Johanna.

tjugosjundeoktobertvåtusennio

Idag har jag kört, kört & kört. Sedan fikade jag med Micaela & Malin. Grymt trevligt. Skrattade massor åt gamla saker & planerade lite nya saker. Måste säga att fika-schemat blir ganska tajt när man väl kikar hem.

Onsdag
Fika med Tova + Hem till Johanna
Torsdag
Fika med therese
Fredag
Kika förbi hyresvärd + Till läkaren + Jobba
Lördag
Jobba
Söndag
Tv-mys-dag

Peace&Love - första bandsläppet.


Nu är det första bandsläppet gjort. Temat i år är FRIHET. Känns ju rätt fint. Bandsläppet var väll ingen jättehit. Tre stycken som skulle vara kul att se. Tycker jag då iallafall. Missade ju Amanda Jensen sist, och då var det ju så tätt inpå IDOL så minns att de buade ut henne för att hon inte sjöng Halleluljah. Är det någon av dom här 15 som ni tycker är ett måste?

♥ Klara artister
-Sick of it All (US)
-Markus Krunegård
-Hardcore Superstar
-Brother Ali (US)
-Amanda Jenssen
-Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern
-Roffe Wikström
-Glesbygd´n
-The Accidents
-Skumdum
-Fibes, Oh Fibes!
-Taylor Mali (US)
-Name the Pet
-Avatar
-Thee Suspenders

tjugosjätteoktobertvåtusennio

Vaknade upp ute i texaz med två kattungar bredvid mig. Det var riktigt mysigt. Nu ska jag kika om jag kan dra på mig lite kläder/gummistövlar och gå ut och pyssla om min pärla /som börjar bli riktigt tjock nu :D. Känns grymt kul att få träffa massa vänner i veckan. Se hur jag ska klämma in allt mellan all körning dock.

tjugofemteoktobertvåtusennio

Åh, vilken skön söndagsmorgon. Jag har tagit ett bad, kikat på idol, läst lite ur en "gammal" bok & ska nu ta tag i dagen. Jobbade ju stängning igår så man är ju lite slut /har inte jobbat stängning sen dalecarlia veckan 2008 tror jag/.

Dagens planer
♥ packa resväskan
♥ städa lägenheten
♥ sitta på ett tåg i en timme ungefär till AVESTA.

sovgott♥ps.glöm inte ställa klockan

Sorry, men jag har faktist jobbat hela helgen. Superkul, men nu är jag supertrött. Har varvat ner med lite vitaminbrus och kycklinggrillspett. Nu sover jag, det bör ni också göra va?

Godnatt♥

aflowerinmyhair



Jag köpte ett nytt hårsmycke på H&M häromdagen. 29 pix, och hur fint som helst blev hela frisyren när man bara satt i ett hårspänne. Jag är iallafall helt såld, & kommer nog köpa på mig massvis med olika sådanahär.

tjugoandraoktobertvåtusennio

Har nyss vaknat & är helt slut. Antagligen efter arbetspasset igår, eller så är jag lite sjukling i kroppen /åh NEJ det har jag INTE tid med nu!/. Nu ska jag ta & äta min frukost, dra på mig kläder & börja dagen.

Dagens planer
♥ kolla på en lägenhet
♥ lektion
♥ vila upp mig/redigera bilder/designa

tjugoförstaoktobertvåtusennio

Den här morgonen började med en lång morgonpromenad och ska nu varvas med en stor skål med turkisk yoghurt, bär & nötter. Mumsigt!

Dagens planer
♥ Ringa mäklare
♥ Plugga tyska
♥ Jobba

uppskrivningen

YES! Jag klarade uppskrivningen/teoriprovet, så nu har jag bara hälften kvar tills körkortet är mitt! Åh, vad glad jag är. ♥

tjugondeseptembertvåtusennio

Min pojkvän väckte mig med frukost på sängen. Nu sitter jag här i en fluffig morgonrock, läser bloggar & kikar på nyheterna. En helt underbar tisdagsmorgon.

Planer idag...
♥ Plugga, plugga & plugga
♥ Fixa iordning lite/ringa samtal
♥ Vara nervös
♥ TV-kväll /desperate housewifes & ugly betty/

Peppande

Det känns så härligt när man tänker efter hur mycket livet har att erbjuda. Att man verkligen kan komma dit man vill, om man bara har viljan & modet. Just nu är jag på en hållplats i mitt liv som är på väg att utvecklas till något riktigt fint & ändock har jag/vi så mycket drömmar & planer inför framtiden som jag vet kommer att upplevas. Åh, jag har verkligen ett sådant där lyckopirr i min kropp just nu. Wiho!

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen med världens finasta pojkvän & få min skönhetssömn. Sov gott mina älsklingar!


Fint liv. Mimosadrinkar & fin läsning på ett plan mot Mallorca.

dagens mest omtalade

Sverigedemokraternas partiledare har skrivit en debattartikel i Aftonbladet. Tycker om att Aftonbladet publicerar den. För det första för att det är viktigt att åsikter ska komma fram och för det andra för att det är /som Aftonbladet skriver/ viktigt att Sverigedemokraternas åsikter kommer fram så pass tydligt.

Nu vet jag inte om det är många som känner att dom vill rösta på Sverigedemokraterna efter att ha läst den, jag känner då ännu mer avsmak mot partiet nu.
LÄS HÄR!

nittondeoktobertvåtusennio

Idag vaknade vi lite för sent, men det blir väll så när man sover dåligt hela helgen.

Egentligen har jag bara tre saker att göra den här måndagen.
♥ Plugga tyska
♥ Plugga körkort
♥ Betala lite räkningar

denartondeoktobertvåtusennio

Nu tar jag cykeln ut i det grådaskiga vädret. Ska visst kika på hockey & sedan spendera eftermiddagen på Mocca med körkortsboken. Wiho. Missar visst reprisen av Greys Anatomy. Attans.

Melissa Horn


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com


Kan Melissa Horn göra en dålig låt? Tror inte det. Om ni har Spotify tryck här & lyssna på hennes nyaste skiva.

gårdagen

Hallo! Har sovit cirkus 4 timmar, men känner mig ändå fresch. Jag misstänker att jag får ta igen det imorgon. Igår jobbade jag till klockan slog 22.30 & sedan /efter två glas vin/ drog vi vidare mot:

Goya /som, visst, var riktigt fint men ändock okunnig personal & en inte helt okej känsla/ så efter det testade vi på
Hang Loose /där åldern var lite ung men musiken var fin & vi skrattade hela tiden/.

i've got a feeling, that tonights gonna be a good night

gick över till petra för att droppa av lite saker till den lite senare kvällen. men först blire en kväll på nya jobbet. TUMMEN UPP!Ha en helt underbar lördag!


saturday night fever

Vaknade runt klockan tio och hoppade rakt in i duschen. Efter det har jag bara legat i soffan och gjort manikyr & pedikyr. Så nu ska jag försöka plugga lite tyska & körkort.

Planer för dagen.
♥ Springa förbi Petra med lite grejer till kvällen.
♥ Jobba & om jag slutar samma tid som förra helgen så blire;
♥ Hem till Petra & fixa till natten + dricka lite vin.
♥ Iväg för att prova på
Hang Loose eller Goya.

det var det här med svininfluensan..




Enligt mig bör vi alltid se tillbaka i historien innan vi gör våra beslut.
Kika på den här, innan ni tar vaccinet.


Vi har ju mestadels bara hört positivt & ganska /enligt vissa/ luddiga åsikter om varför vi inte borde ta vaccinet. Det här kan ju vara en lite tydligare. Jag tycker att det är viktigt att alla får säga sina åsikter och det är viktigt att ta fram både de negativa och de positiva delarna. Jag blir iallafall mer & mer avskräckt till att ta det.


uppvärmning inför partyt

Här sitter jag med datorn i knät & kikar på lite tv. "My super sweet 16" & "Förkväll". Dags att fixa iordning lite inför morgondagen som innebär jobb & därefter blir det lite mingel + utgång. /om jag får sluta liknande tider som förra helgen då./

http://icanteachyouhowtodoit.com


densextondeoktober

Godmorgon! Idag fick jag sova en hel natt, helt fantastiskt. Men vad trött man var när man vaknade istället. Nu är det helg, och jag är ledig för dagen. Jag ska ha en kväll för mig själv och vila upp för morgondagen.


Planer idag
♥ Gå ner på stan till MakeUp-Store, köpa ansiktsmask & till banken.
♥ Städa lägenheten.
♥ Plugga tyska, körkort & drinkar/mat.
♥ Eventuellt ta en fördrink.
♥ Kika på Idol.





denfemtondeseptember

Just det! Sa jag att min NYA chef ringde idag? Toppen-nyheter för mig. Framtiden ser ljus ut mina vänner. Nu saknas bara en bostad så den som har en ledig/andra hand i centrala gävle får gärna droppa en kommentar!

Nu?
♥ Konverterar till den ljusa sidan ...
♥ Manikyr/Pedikyr
♥ Ansiktfix /noppa+färga ögonbryn, peeling, ansiktsmask/
Tummen upp!

en tur i gävle




Jag och min farmors lilla digitalkamera tog en tur runt staden. Nu har jag däremot fått hem min älskling /canon eos 400D) så nu följer den med mig ut istället. Fast jag måste erkänna att farmors kamera är grym. Om jag köper en digitalkamera så kommer jag köpa den!

önskelista, igen ♦

Uppdaterad önskelista!
♥ Mobil -
Samsung S5230
♥ Biljetter - Melissa Horns konsert i Gävle, Twilight New Moon filmen. /vill gärna gå med någon som känner för det./
.. och övrigt.

baby, there's no other superstar

ja, jag har haft en natt & en morgon som jag bara vill glömma. det är lätt att gå ner sig när man inte står på en fast plats i livet. /vet inte när jag gjorde det sist?/ och dessutom har en rygg som håller en vaken på natten. men, jag tror att det är farligt att deppa ihop, så nu beger jag mig ut och ser vad gävle har att erbjuda. kanske min chef vill ringa idag?

Mål & drömmar

Jag tror att det är enormt viktigt att sätta upp mål, och dessutom att drömma. . Drömmar & mål är /för mig/ lite skilda saker. Drömmar är något jag önskar att uppnå, medan mål näst intill blir något jag SKA uppnå.


♥ Innan man somnar tänka igenom sin drömsituation.

♥ Skriva en presentation om sig själv i den situation
och/eller som den person man önskar vara.

♥ Sätt delmål på vägen. Små saker, & något man
kan göra varje dag.

but it's always gonna come right back to this

Det påverkar verkligen kroppen när man jobbar sena kvällar. Inatt var jag trött som tusan redan klockan 9, men kunde inte somna föränn klockan var två på natten. Ställde ändå klockan 8, då borde det ju bli lättare att somna ikväll?

Planer för dagen.
♥ Fixa lite god mat /pasta carbonara/
♥ Plugga, plugga, plugga... /tyska, drinkar, körkort/
♥ Fota /även fast jag inte har min Canon, så får köra med digitalkamera nu♥/

önskelista

snart blir jag 19 år fyllda & om jag fick välja skulle jag vilja ha:

♥ En ny mobil *
LG KU990i Viewty, LG KP500 Cookie, LG KF300.
♥ En ny plattång * Ga.Ma
♥ Hårprodukter * Osis Dust It
♥ DVD * Gossip Girl Season 2
♥ Hörlurar * Skullcandy Lowrider
♥& såklart massa fina saker.♥

Draft: Okt. 11, 2009

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå


Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as.
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...

lugn lördag

Provjobbade min andra dag idag & kvällen avslutades med att min "Ny på jobbet"-skylt togs bort. Känns grymt bra. Så på måndag ska min chef ringa & ge mig lite nya pass och så vidare. Wihoo! Nu sitter jag och äter en smörgås, läser lite bloggar & ska krypa ner i en skön säng.

P.S. Saknar min älskling.<3

CRAZY fridaaaaaay

Nu har jag jobbat & det gick finemang. Jag trivdes som fisken i vattnet. Men nu har mina fötter och vader somnat, och det ska även jag göra! God natt<3

it's fridaaaaaay

Gott folk, gissa vad jag ska göra idag? Jag ska jobba! Känns riktigt fint /om än lite nervöst/. Börjar lite senare på eftermiddagen & slutar någon gång på natten. Har iallafall en "Ny På Jobbet"-skylt.  Något att gömma sig bakom, som min nya chef sa. Nu håller ni väll tummarna för mig så att jag klarar det här?


lets make this a good day

just nu? jag & simon sitter framför varsin dator med apelsinchoklad framför oss. stängde nyss av "Amelie från Montmarte" för att vi var alldeles för trötta för att orka koncentrera oss. idag var en intensiv dag men med glada nyheter. avslöjar mer imorgon. puss från oss trötta <3

p.s. vi släppte en fb-bomb /mest för att se hur folk skulle reagera och lite för att förstå hur mycket fb styr vår kommunikaton/ fast jag klarade inte av att ha "singel" statusen för länge /ännu ett bevis på att det styr mitt liv också. facebook alltså/

puss på den.

Idag är det torsdag, det är en dag till helgen & idag händer det grejer gott folk. Håller ni tummarna för mig allihopa så gör jag mitt bästa.

onsdagskvällar

.
onsdagskvällar bör spenderas framför Greys Anatomy

Iallafall om man ska upp tidigt dagen efter för att utföra massvis med vardagliga sysslor (och förhoppningsvis lite roliga samtal). Jag skickar massa slängkyssar och martinidrinkar till mina festande vänner på lite västligare breddgrader.

Melissa Horn & Lars Winnerbäck


Mina favoriter uppträder med två dagars mellanrum här i Gävle i början av december.


Antingen krånglar Ticnet, eller så är det slutsålt på Winnerbäck. Men Melissa Horn ska vi nog lyckas få biljetter till. Åh. ÄR DET NÅGON SOM VILL GÅ MED MIG?

helg mitt i veckan

Onsdag/lill-lördag är det idag. Jag bestämde mig att jag fick gå upp lite senare då. Nu sitter jag framför tv:n och dricker té med citron i, och ska snart ta mig ut på en promenad.


Planer för dagen:
√ Träna pilates
√ Plugga tyska & körkort
√ Besöka restauranger /sköt upp det igår.../

/kanske åka till leksand & träffa vänner/

Åh, HR3. Åh, HR3.


Idag hörde jag rykten om att några "gamla" treor skulle återförenas i Leksand imorgon /vänta, är vi "gamla" treor. vad konstigt det lät. / Funderar på att kanske joina. Om en viss Thorsberg vill höra av sig, vill säga. För tusan vad jag saknar det här gänget. </3

planer för dagen

Betungande besked? Eller peppande besked? Inlägget nertill ger mig motivation till att träna arslet av mig.

~ Besöka restauranger för att försöka hitta mig ett extrajobb. /borde inte vara så svårt. läste att lilla söder faktiskt har
20 stycken restauranger på bara S.Kungsgatan./
~ Jobba lite mer med bloggdesignen.
~ Träna Pilates.
~ Tv-kväll! /jag är beroende av några tv-serier. sitter bänkad framför Desperate Housewifes, Greys anatomy och Gossip Girl./


idag fick jag svar på mina frågor

Jag har i ett år gått med en ryggont, & fick också beskedet för ett år sen att det var en slags reumatisk sjukdom. Idag fick jag lite andra besked, fortfarande en ledsjukdom, men med lite andra konsekvenser. Mycket som jag har undrat /till exempel varför jag har svårare än förut att hålla upp humöret, och även varför jag alltid är så trött/ kom med sina svar. Ni kan ju läsa lite mer om Bechterews sjukdom här om ni vill förstå mig lite bättre.

ta mig tillbaka dit


Mallis / skulle ju inte sitta helt fel just nu va?
<3

tisdags-morgon

Äter frukost; en stor skål med turkisk yoghurt med mandel, kanel & äpple. Planer idag? Gå förbi en massa företag, plugga tyska + körkort och besöka min vän Petra på hennes jobb. Finemang.

dessa ljuvliga söndagar

åh, vad jag älskar söndagar. inga krav på att göra någonting vettigt, utan bara slappa framför tv-serier och datorn. nu ska jag verkligen ha en sådan söndag. det blir SexandTheCity, The Sims 3 och lite god mat.

aeht 2008 in kureesaare


Det är nu cirkus ett år sedan vi stack till Estland för att tävla inom branschen. Här är en sammanfattning över hela tävlingen. Min sammanfattning är blod, svett och tusentals tårar. Och buféer. Och vin med vatten i. Och galna italienare. Och kullersten.

/och ja, vid 7:14 och framåt är det i princip bara jag som är inzoomad. ni kan ju själva tänka er när den här spelades upp på galakvällen inför alla deltagare. och av någon anledning började alla svenskar/tyskar/italienare applådera vid 7:14 och framåt/

lät du henne komma närmre

Jag har satt Melissa Horns nya singel på repeat. Damn, hon är gudomligt bra.

i miss u

BUHU. Jag saknar mina fina vänner så det gör ont. Idag skriver allihopa till mig. Jag hade helst varit frisk som en nötkärna, spenderat hela helgen med mina fina vänner. Men jag tar det andra alternativet. Blir frisk, kikar på film och rör mig så lite som möjligt. Suck.

RSS 2.0