audrey hepburn

image208

om jag skulle säga att jag har en stilikon så skulle det helt klart vara audrey hepburn.
skulle inte direkt tacka nej till att se ut som henne.

en dag på stan med tova

idag åkte jag ner till avesta stad där jag och tova tog en lång shoppingtur och fikade lite på café plus. sedan solade vi, så nu är jag lite brun så jag passar bra in i vårvädret. jag hade så mycket vårkänslor idag så jag slog till och köpte en tunn jacka. så nu jäklar får det hålla i sig! lite annat som solpuder, en ring & en lite bättre nagelfil fick också följa med hem.
hade lagt ut bilder men nu strejkar min kamera (eller mina uppladningsbara batterin som har laddats upp för sista gången!).

nu är det ju faktiskt fredagkväll, och det händer lite saker nere på staden. men jag är helt enkelt helt slut och så bor jag lite för långt ifrån själva staden så jag blir nog tråkig och stannar hemma. blivit hemma för mycket på senaste, snart ska jag rycka upp mig! jag lovar!

IKEA

då har jag äntligen hunnit hem efter en riktigt upptagen dag! har inhandlat en massa nytt i västerås!

på ikea hittade jag min efterlängtade skohylla, fina förvaringssaker, galgar & lite smått fint. jag har även fyndat två böcker, ett skärp, lagade min klocka och ett par hörlurar till min nya ipod. det känns som att man startar om allting nu när våren kommer. på lördag åker jag till sågmyra. ny garderob, ny lägenhet, ny teknik. kan inte bli bättre,

nu är jag helt slut! somnar nog med stökigt rum. det ordnar upp sig imorgon bitti.

Godnatt

velvet, thé & hästarna

blev väckt utav mamma för två timmar sen. vi gick ut och tog ut hästarna. det är jättefint ute, lite blåsigt bara. nu äter jag ännu en nyttig frukost samtidigt som jag kollar på velvet. när johanna ringer ska vi ut på en promenad i det fina blåsvädret.
sen blir det shoppingrunda på ikea. och när jag kommer hem ska jag träffa emelie och felicia. en riktigt härlig dag.

men, vad händer imorgon?


något att hänga i julgranen

image203image204 image206
Bild: http://www.urbanoutfitters.com/

den i mitten var något utav det sötaste jag sett inom smyckesförvaring. både jag och simon har för tillfället fastnat på urban outfitters hemsida. jag har fått så himla mycket inspiration inför både mitt besök på ikea imorgon och mitt (förhoppningsvis) besök på lager 157 och kupolen på lördag.

halva sportlovet har tydligen gått

hur kan tiden gå så snabbt? nu är jag iallafall nyklippt och fin i håret, stort tack till bästa vännen min. simon åkte hem för någon timme sedan. vi har varit riktigt effektiva idag. städade huset, diskade och gjorde pannkakor. sen var vi ut på en ridtur, eller han gick brevid. hästen jag rider är en före detta gallopör,och idag fick jag verkligen känna på det.

imorgon ska jag upp i tid och ta en promenad med johanna, sen bär det av till ikea och när jag har kommit hem till brunnbäck ska jag träffa emelie & fillan hoppas jag.

nej nu ska jag hoppa in i duschen & myskläderna så blir det myskväll med mamma och greys anatomy. det känns som lov!

frukost & elle

idag gick jag upp klockan kvart över sju för att släppa ut hästarna. man känner sig så fräsch efter att ha spenderat sin första kvart ute. idag ska jag & micaela till hedemora för att hälsa på beatrice på salongen. hon ska klippa oss sen ska vi luncha. efter det åker jag tillbaka hit ut på landet och där väntar simon. så ska jag nog ut på en ridtur.
nu ska jag äta en stor nyttig frukost och läsa nya elle. ha en underbar sportlovstisdag.

you tell me secrets i actually keep

vaknade halv 9 första sportlovsdagen. fast jag hatar att sova bort hela dagar. har hunnit ätit frukost & städat lite såhär på morgonen. nu framöver ska jag mest duscha, och fixa mig. ska först hälsa på farfar sen ska jag ner på staden och ta en fika.
kanske jag får träffa min saknad idag också. vi har ju uppbokade lov och hinner inte ses alls framöver. nej nu ska jag hoppa in i duschen.
PUSS

(Every little night, Every other little night I dream of you and i get high on you, baby.)


vårpromenad, planering & beck

vi var ut på en vårpromenad i gävle och så gick vi in på järnvägsmuseét. det var faktiskt intressant. ikväll blir det ännu en hemmakväll. ska kolla på någon beckfilm med pappa och sådant. imorgon börjar sportlovet. jag skulle behöva ringa och planera litegrann men våra telefoner har dött och inga pengar har jag på mobilen.

Måndag: en fika nere på staden (?)
Tisdag: klippa mig
Onsdag: träffa johanna
Torsdag: till romme (?)
Fredag: sågmyra (?)
Lördag: tillbaka till leksand
Söndag: vasaloppet

en uppbokad vecka. och härimellan ska jag klämma in ridning.
och så ska jag träffa alla saknade vänner också.

image138
nu blire film.
PUSS


VÅR!

jag har riktiga vårkänslor. nu har jag en stor vit thsirt på mig och en knut mitt på huvudet och ett hårband med en liten rosett på. nu ska jag ut på en promenad i vårgävle. och sen blir det ikea & valbo. PUSS


you never where, and you never will

image201 image200 
Bild:
http://elizabethandjames.us/ & inspirationen till alla underbara sidor med underbara bilder kommer ifrån FashionFlash

jag lyssnar på bra musik & kollar på vackra människor & vackra bilder.
nu bör jag verkligen gå & lägga mig.

björn gustafsson, inspiration & ont i magen

jag har nog aldrig ätit såhär mycket, men jag är ju hos farmor så det är ju okej. idag har vi (förutom ätit) kollat på melodifestivalen. dom flesta låtarna var värdelösa, som vanligt. fast björn gustafsson var ju bäst, som vanligt.
idag var jag och farmor på ica maxi. jag fick fyra små krukor med hjärtan på. så nu ska jag fixa lite vårfint i lägenheten med blommor. vi handlade en massa godis, vi köpte 1,4 kg godis. nu har jag ont i magen för jag har ätit en massa laktos. nu ska jag sova
PUSS


gävle

så sitter jag här i gävle. har nyss ätit farmors hemlagade underbart goda mat. fläskfilé och potatismos. idag blir det melodifestivalen med familjen. imorgon ska man ner på staden och förbi ikea. & nästa helg blir det vasaloppet med farmor. 

god morgon, god morgon

oj, vilken dålig uppdatering! måste börja med att jag var i borlänge i torsdag, fick med mig lite hem också som jag tänkte visa upp sen. en riktig stor vit tröja från indiska, gråa och svarta tights, gråa overknees, ett par vantar och en hallon rökelse. riktigt nöjd känner jag mig.
igår var det fredag. vi gjorde klart vykortet, jag och elin simmade massa och sen på kvällen så åt jag och simon en massa gott medans vi kollade på "på spåret", "robin" och "hjälp!". nu ligger han kvar i sängen och sover medans jag har hunnit städa och diska. ska packa snart för nu är det ju lov. ikväll ska jag till farmor också.
nej nu vaknar han.
PUSS

sydamerikanska viner & en massa kläder

tog en snabbtur hem nu efter skolan, skolan gick förövrigt bra. provet på franska vinerna klarades av galant. satte ett mvg till och med! så nu har jag börjat med mitt arbete om sydamerikanska viner.
tog i vilket fall första bussen hem nu. har fräschat upp mig lite och ska locka håret nu. ikväll blir det en uppdatering om jag har lyckats hitta något fint i kupolen. Ciao!


näst sista morgonen

och nu är det sista gången jag går upp såhär tidigt till skolan på över en vecka. och nu är jag faktiskt riktigt utvilad eftersom jag gick och la mig tidigt igår. jag mår så bra i kroppen efter min feel good-kväll. just nu äter jag min nyttiga gröt (med kanel och äpple) och kollar på nyheterna.
idag tror jag att jag ska åka till borlänge och spendera pengar som sagt. skulle behövas!



image199
när inspiration behövs.

tvätt, viner, choklad

vilken dag! det var faktiskt riktigt kul att var hovmästare. men nu mår jag som alltid på onsdagar. jag. är. helt. utmattad! men ändå har jag städat lägenheten, håller på och tvättar och jag försöker plugga vinkunskap. det är mycket sauvignon och bordeaux i mitt huvud just nu.
snart ska jag njuta av ett varmt bad med massa spa-grejer. jag älskar dom kvällarna. att peela hela kroppen, och lägga sig i ett varmt skumbad med ansiktsmask och hårinpackning och att sedan smörja in hela kroppen och bara ligga framför något bra tv-program.

funderar på att spendera mina sista pengar imorgon på en massa snygga kläder. så förmodligen blir det att läsa lite cosmopolitan och sofis mode för att få inspiration till morgondagen. nej, ska fortsätta tvätta.

PUSS

Velvet

image198

här är bilder från programmet som jag tipsade om i tidigare inlägg. Velvet, ett modemagasin som inte är inriktat på trender utan visar olika modeskapare, deras inspiration och en massa sånt. SVT 21.30.

- Velvet ska vara kul, tankeväckande och engagerat, vi vill bort från moderapportering som bara handlar om tillfälliga trender och konsumentupplysning, säger Dennis Dahlqvist, en av programmets redaktörer.

klockan är bara halv nio

ja, fastän klockan är så lite har jag redan hunnit med en promenad (jag och simon lyckades missa bussen!) och är redan uppklädd i skjorta och svarta byxor. är nämligen hovmästare idag. idag är det fullbokat och det ringer folk hela tiden. nu längtar jag tills klockan är 2 och jag kan gå hem.
idag blir det mest en sån där dag när jag gör en massa vettigt och slappnar av. ikväll är det bästa tv-kvällen på hela veckan. synd bara att allting ligger samtidigt. greys, velvet & top model. greys vinner ikväll.. för velvet visas ju även på internet. lovely program förresten, borde ni verkligen kika in (SVT2 21.30).

[ ] göra klart leksandsvykortet
[x] läsa om franska viner
[x] tvätta/städa
[ ] hemmaspa

tjuvstarta våren

image197

den här dagen började, helt kasst! jag försov mig och fixade iordning mig på endast en kvart. missade alltså förhöret på konservatism, missade liberalism också så det var trist. idag var jag och simon och handlade. lyckades spendera 200 kronor fastän mitt kylskåp redan är fullt. tänkte prova på att läsa sofis mode och ja, helt klart väl godkänd.
sedan åt vi grillad kyckling och potatissallad.

nu har jag läst en massa om franska viner, väldigt intressant faktiskt, så nu ska vi baka lite paj åt jennifer (som fyller år idag) och så fixa inför morgondagen då är jag hovmästare. är nervös faktiskt. sista dagen öppet, och fullbokat.

och ikväll är det gossip girl.


what a beatiful day

idag var en bra dag. jag har skrattat mig igenom största delen av dagen.
förutom sista lektionen, lite så där oförberedd fick jag göra spanskaprovet.
behöver inte säga mer än, jag körde! nu sitter jag & dricker min laktosfria
mjölk och ska börja skriva på ett litet arbete. annars ska jag idag krypa
upp i sängen, äta onyttigheter och mysa med simon. ja, nyttigt liv men nu
har jag precis fått tillbaka min aptit igen så.
lovely nu ska jag plugga vidare.

monday morning.

det kändes att jag har blivit van att ligga och sova nu efter en sjuk vecka. det var
ganska tufft att ta sig upp. men nu har jag duschat, fixat lite & ätit min knäckebrödmacka
och druckit min tranbärsjuice. idag har jag mest hål hela dagen, fast först ett prov
om liberalismen,lite nervöst är det för jag har missat något grymt mycket tydligen.
nej nu ska jag platta håret. Ciao!


first day back

imorgon ska jag tillbaka, vi får se hur det går. jag börjar nog dagen med ett prov
idag har jag kommit till lägenheten, kikat på film & haft lite mini-spa. nu ligger jag
i sängen med röda naglar och ska nog läsa lite. idag skulle jag egentligen fått
sällskap, men sällskapet missade tåget. nu saknar jag han mest. det hade kunnat
varit lite trängre här i sängen faktiskt. men förhoppningsvis blir det så imorgon.

nu ska jag läsa, sova eller något. hoppas ni har haft en mysig söndag

winnerbäck på p&l?

image195

Lars Winnerbäck har skrivit
ett nytt brev. Det finns ute på hans sida. Här är en liten del ur vad han skrev.

"I sommar gör vi det igen. Vi tar i från tårna och försöker välta hela landet (och lite, lite av Norge). Om jag får arslet ur kanske vi hinner släppa nån ny singel till dess också, för det ska man ju helst göra. Miss Li och hennes band åker med. Mitt sköna band står redo och förhoppningsvis så vill så många som möjligt av vår fina publik göra oss den äran än en sommar. Det kan bli grymt. "

Och när jag läste det tändes ett litet, litet hopp. I sommar? Med Miss Li? Så vitt jag vet så är Miss Li inbokad till Peace and Love i sommar. Så, det kan alltså finnas en chans att våran Lasse hittar dit i år igen?
DET skulle bli helt grymt.
Vilken festival det vore.

champagne, bourgogne, bordeaux, alsace

image194
nej det är inte vad jag har druckit. det är vad jag pluggar för tillfället.  har inga anteckningar, så jag får googla.
fick nyligen reda på att jag har missat hur mycket som helst under den lilla veckan jag har vart sjuk. inte så oförväntat eftersom det är veckorna alldeles innan ett lov. men nu börjar jag gå mot bättringsvägen. har spenderat två dagar i soffan. jag och pappa har följt det mesta på tv, idag var det skidor.
ja, en uppdatering iallafall. betyder att jag är på benen. nu krånglar datorn, en roligare uppdatering imorgon.
good night, sleep tight

valentines day

idag är det alla hjärtans dag. om några timmar kommer min valentine hit. har inte träffat honom på 5 dagar nu. & hur mycket saknar jag inte honom nu? då kan jag bara tänka på att det är lov snart, och att sen ska jag iväg på apu. nej, nu ska jag försöka få mig lite mat.


p.s jag har bästaste rumskompisarna

just nu får jag c-vitamin och så fixar dom honung. dom tvingar mig även att stanna hemma imorgon. sen är dom ganska bra på att få en på bra humör överhuvudtaget. dom brukar springa omkring och sjunga och så brukar dom bryta på dialekter. sen har dom en grej, "dum dum". äsch, ni förstår. dom är bara bäst.

greys anatomy love

image192 image190
<3
har inte skrivit någonting, men det finns inte så mycket att skriva om för tillfället. kommer förmodligen endast klaga över hur jag mår, jag är ju lite sådan. har åkt upp till leksand iallafall, och ikväll börjar greys anatomy. är på känsligt humör, så bli inte chokade gott folk om jag fäller en tår ikväll.
(greys & one tree hill är de enda programmen jag kan gråta av)

allt & inget

influensan sätter sig i kroppen, jag är helt utmattad trots att febern har försvunnit. fast jag har inte ätit på två dagar heller. aptiten försvinner ju helt!
har nyss kollat på gossip girl, nu ska jag hugga in på nästa veckas avsnitt. jag blir liksom på ett sånt där småmysigt bra humör. imorgon ska jag hälsa på farfar och så ska jag nog till leksand. för på torsdag är det (hur jag än mår!) alla hjärtans dag. har inte planerat något, men jag ska iallafall göra något mysigt med simon. jag saknar honom jättemycket. missade idag när han spelade också.
nej nu ska jag krypa ner i sängen och bli frisk. god natt

hej mitt vinterland

image189
kommer jag hinna bli frisk och få åka till vinterlandet (sälen) på lördag och äntligen få glida ner för backen? bilderna är från förra året när vi gled runt i trysil.

(börjar bli på bättringsvägen, febern är i princip borta.)

spring'08

image184
nu vill jag ha vår, och en uppdaterad garderob. spanade in H&Ms nyheter, här är några jag fastnade för. ser riktigt fräscht ut.


ursäkta röran, jag bygger om.

vet inte om febern håller på att försvinna eller om det bara är treo:n som verkar? har världens energi och  har orkat med att  ändra design på bloggen här. imorgon ska jag försöka få klart en header också. nu ska jag sova.

det finns ingen ork.

jag orkar inte ens gå upp ur sängen. har fått i mig lite varma koppen iallafall
febern pendlar mellan 38,5 till 39,5. nu ska jag väll fortsätta med det jag har
gjort hela dagen. sova.

god natt

jag är död

ja, men nästan du
vaknade av att jag bara skakade och hostade. gick upp drack vatten, och tog tempen.
39 grader. jag minns inte när jag senast har mått såhär kasst.
åh, jag har inte tid att vara sjuk. har ju en massvis med prov i veckan.
idag laddar jag upp med hostmedicin, halstabletter, honung och c-vitamin.


min pappa är rik. ska vi hångla?

kvällen har vart helmysig. spenderades hemma hos micaela och vi kikade
på melodifestivalen. e-type kunde fint matcha svart rockaktig tröja, safaribyxor
nerstoppade i boots. men hallå sverige? christer sjögren? hellre pudlarna
säger jag. inte nog med att låten var det mest värdelösa och fjäskigaste jag
någonsin hört. men tjejerna? citerar micaela, hoppas dom fick bra betalt!
lite positivt kan man klämma in. björn gustafsson är bäst. helt. jäkla. underbar.
jag saknar ord.
och amy diamond har en utstrålning som heter duga.

hostar och har ont. nu ska jag sova, upp och plugga imorgon.
förbi farfar ska jag igen. & så vill jag träffa emelie.

  
melodifestivalen

några lager tröjor och en risifrutti

och här sitter jag och fryser. tydligen la våran värmepanna av igår, nu är
den lagad men det tar sin tid att värma upp det här huset. äter en risifrutti,
har jag inte gjort sen jag var liten eller nåt,
 
idag har jag inte gjort så mycket, studsade upp ur sängen imorse så nu
är jag lite slut. har vart hemma hos farfar också och varit ut med hunden
& sånt smått. ikväll blir det melodifestivalen med några goda vänner
hoppas jag.

upp & hoppa

gårdagen var lite blandad, den började riktigt trevligt men mot mitten/slutet
blev det inte lika roligt. uh. jag gick 6 km i högklackade pumps för taxin
stängde tidigare än väntat.

men trots att vi inte var hemma förän 3, så hoppade jag upp klockan 8
imorse hur pigg som helst. nu har jag städat, packat och fixat frukost.
snart ska jag gå mot tåget. simon ligger i sängen och ser söt ut.
nej nu ska jag packa klart.

efter 1000 meter

äntligen helg, har simmat 1000 meter idag (40 längder). nu är jag stolt.
har inte gjort så mycket hemma, ätit lite. ikväll ska jag göra leksand.
blir väll lika great som vanligt. 
 
[ ] göra en musiklista för kvällen
[ ] städa lägenheten och göra det mysigt
[ ] gå över till grannen en snabbis
[ ] ta ett spa-bad
[ ] fixa mig och spela håkan på hösta volym
och sen kommer vi till limhagen och lever livet ett tag.

imorgon kommer jag till avesta, saknar er alla. och eftersom att jag
inte får tag på någon, tjugo i ett kommer jag fram.


it's friday, im inloved

vaknade upp riktigt bra, simon började 8 så klockan ringde redan vid 6 men
det innebar mest att jag fick ligga och dra mig i cirka 2 timmar. nu när jag
drog upp persiennerna såg jag att solen lyste in. åh vad fint, jag är på topphumör.

idag blir det att simma också på idrotten, skönt. sen hem och plugga och duscha
och städa lite. det kommer över lite folk och då ska jag tända en massa ljus och
äta en massa vitlöksbaugetter och lyssna på bra musik. sen tar vi taxi till limhagen
där det är 18årsfest. hoppas på en helbra kväll. & en helbra dag. Adios.


Hola!

idag är det tvättdag, inte kul. men det är så skönt efteråt. annars har jag pysslat lite
på rummet, kollat på sex and the city och klippt i gamla tidningar. hade på velvet i
bakgrunden under tiden. vilket sött program.
lite duktig är jag, sitter ute på en spanska-sida som vi brukar syssla med i skolan.
det börjar faktiskt bli kul med språk. men när jag kollade på satc blev jag jättesugen
på att lära mig franska.


om himlen finns är jag förlorad

precis som det ska vara, håkan på högsta volym & nyfixad. ska dra
över till elin snart, det är lillördag. får se om jag orkar hålla mig uppe,
visar sig om jag sitter här inom några timmar igen.

velvet ikväll, det måste man ju se.
ett problem. jag måste tvätta imorgon! hinner inte hämta mobilen
då heller. men alla vänner som läser detta. jag kommer till avesta på
lördag & om ni har tid vill jag träffa er. blir nog kvar tills på måndag morgon

ha en helt lovely kväll.

lovely wednesday.

sitter i skolan, ska snart gå upp & byta om. det är "underbokat" idag, jag
har två personer. som även är lärare. nu pluggar jag, ska göra ett restprov
efter vi har stängt.
sitter på ett tåg från klockan 3 till klockan 7 idag, tur och retur avesta. får se
om det händer något roligt ikväll, det är ju trots allt lillördag.

att göra
[ ] läsa till spanskaprovet
[x] göra hotell-provet
[ ] bestämma outfit till fredag


updt.
ingen svarade hemma, sen missade jag tåget och nu inser jag att jag inte
får någon mobil förän imorgon. jag blir socialt handikappad. ikväll ska jag
hem till elin, vi får se vad som händer.


det här är ingen vanlig dag

nej, för idag är det simons 18årsdag. jag väckte upp han med
frukost på sängen, semla & några paket. nu gick han nyss så
nu ska jag städa undan lite och fixa mig inför servering idag.

åker hem och hämtar min mobil idag. blir alltså tre timmars
tågresa. utan mobil = ingen musik. men jag har med spanska
boken. nu jäklar ska jag sätta ett vg på nästa prov.

blir idag
image175

Tom bloggdag!

ja, idag har jag haft en lite konstig skoldag. upp & ner. blev lite arg idag när vi
diskuterade politik. min lärare är socialist och döljer inte sina åsikter, och när
vi idag pratade om liberalism, fick vi mest höra hårda ord. så får det inte vara.

jag och simon har i princip stått i köket hela dagen nu. nu gör vi semlor, för
han får ingen tårta imorgon. för han fyller 18 imorgon, ja det gör han.
nu ska jag fixa min attgöralista och kolla på gossip girl.

fet-tisdag

idag är det en fet tisdag. fast jag ska inte vara fet i övrigt. tror jag. på bättre humör
nu än senast iallafall. har fixat klart allting och klockan är inte ens sju. ´
måste få tillbaka rutiner i mitt liv igen, jag har ändrat alla.
att göra idag:
[ ] plugga till spanska-provet
[x] äta en semla
[x] fixa inför servering (ta bort nagellack, stryka)

[ ] mejla över allt till skolan om "mitt hotell" (insåg att jag hade råkat radera allt, så nu lär jag fixa om allt!!)

sen fyller faktiskt simon 18 år imorgon, så jag ska spendera kvällen &
morgonen därpå med honom.

var förresten i borlänge igår, köpte mest presenter men visst slank det ner
en fin sjal & ett nagellack.

image173
mönstrad sjal, 59 kr H&M

image174
nagellack "Rio", 39 kr Mavala

gah.

har nyss vaknat, inte på bra sida. alls. fet-tisdagen idag, så ska väll feta i mig en sådan
godbit. förövrigt en grymt jobbig dag. oj, jag är inte på humör.


sämre uppvaknande kan man ju knappt få. jag blir tokig.
smärta. jag tror jag har nå jävla fel.

en timme och en kvart kvar

ja, dagen har flytit på. har städat ett hotellrum. ettorna lagar mat i köket
jag hoppas på att få ta mig litegrann av den där goda thaigrytan
och allt som fanns.
sen ska jag gå på spanskan ändå, fast jag inte behöver det. ska nämligen
äta semla. det är ju fettisdagen imorgon. sen blir det shopping i
kupolen. ja, egentligen skulle jag behöva hämta hem min telefon men
det är en viss person som fyller 18 i övermorgon och det ska vi fira imorgon så.

min kära lärare sprang just iväg och gjorde ett ärende åt mig
som jag egentligen skulle ha gjort. thats sweet.

fashionweek

nu laddar jag inlägg efter inlägg. har fortfarande inte träffat någon så har
fortfarande inte gjort tevatten eller öppnat kassamaskinen. aouch.
gjorde ett fel nyss också, fick absolut inte vrida åt höger på kaffemaskinen.
för då nollställdes den. great att jag missuppfattade vilket håll man vred från.
och väldigt många som ringer för tillfället.
och många frågor.



  
fina bilder, får mig på partyhumör. backstage från new yorksmodevecka.
jag skulle hellre vara där, än här
http://thecobrasnake.com/


receptionist? javisst.

återanvänder rubriken sedan jag satt här sist. kul. det har gått 28 minuter
och jag har hunnit sålt två kaffekoppar. och tvättat en maskin.
jag känner mig dock lite dålig. måste fråga nästa person jag känner.
1. hur sätter man på te-vattnet? (ja, jag vet....)
2. hur sätter man på kassamaskinen?

kommer nog skriva flitigt idag. uppdateringar kommer.


she's all that

det är alltid bra filmer på söndagar. & femman har börjat sända dom 20.00
och det är toppen så man orkar upp till skolan. idag gick vi ut till affären
där jag köpte en massa nödvändigt och gott. (visst, slank det ner glass också)
träffade sara på affären, och bestämde oss för att köpa knäck-glass. när vi
kom hem gjorde jag currykyckling och ris, och hallon-blåbärspaj till efterrätt
medans vi kollade på shes all that.

imorgon har jag ingen sovmorgon så nu är det bäst att ta sig till sängen.
blir nog att åka till avesta & hämta mobilen. så det blir tåg i tre timmar!
en massa plugg? mja.
god natt

  
jag vill shoppa! ge mig pengar någon?


sun(?)day

mycket har hänt på en kort tid. kan inte få tag i någon för jag har
tappat min mobil på tåget, fast pappa har den nu. annars var vi
på venissage igår, och åt en italiensk buffé och en massa gott
i falun. iallafall, på bussen till falun så åkte bussen ner i ett dike &
krockade med en lyktstolpe. eller rättare sagt, jag och simon som
var dom enda som satt längst bak krockade med den. den åkte
rakt in i vårat fönster. tack och lov så var det dubbelt plexiglas så
det innersta klarade sig. men det var ganska läskigt.

idag är det söndag, har legat i sängen fram till nu. nu ska vi
äta lite frukost, & om snöovädret lugnar ner sig ska jag ta mig ner
till affären och handla inför veckan. annars blir det en massa plugg.
imorgon har jag inga lektioner, istället sitter jag i reciptionen.

lördagmorgon

gårdagen var trevlig, slutade upp på lucky där jag dansade en massa
& träffade för mycket folk. nu har jag vaknat upp i ett ovanligt stökig rum,
ätit två mackor & två ägg och spenderat en timme framför smådåliga sitcoms.

ikväll är det falun, och träffa mormor och äta italienskt. mh, <3

image163


jag är på gång

givande eftermiddag, har varit effektiv & nu mot kvällningen tände jag en massa ljus
i en nystädad lägenhet och lockade håret med mika på högsta volym. mam & pap
var här nyss och hälsade på. lillebror stannade hemma för att lana. nu bär det av
till en 18årsfest. har inte en aning hur kvällen fortsätter. kanske sitter jag här om
tre timmar igen eller så kommer jag inte hem föränn om 10. det visar sig.


noah ljungberg

   
 http://www.noahljungberg.se/

imorgon påbörjar min mormor sin utställning i falun på dalarnas museum.
tänkte att jag skulle tillägna ett inlägg till henne. här ovan är några utav hennes
konstverk. och så har hon en hemsida med fler.
eftersom hon bor 60 mil ifrån mig så träffas vi alldeles för sällan, men imorgon
åker jag upp & träffar henne på venissagen. lovely

bandsläpp

Fick ett mejl med bandsläppet till peace & love nu på morgonen, det var inte
riktigt min musiksmak. Finns väll något band, men njae. Igår var det tacokväll
vi åt tacos & en jäkla massa nachos. Sedan spelades det tv-spel och gitarr.
Nu är det två timmar kvar tills jag börjar, idag har jag bara ett möte med
projektgruppen & så ska jag till gymmet. Så det är en riktigt skön dag

idag kommer familjen upp, lillebror stannar här & hänger med på 18årsfest.
det ska bli grymt kul.


Det har utlovats fler hårdare akter så här kommer ett fullmatat punk/metal släpp. Vi är väldigt stolta att presentera dessa nio akter:
1. In Flames
2. The Cult (UK)
3. W.A.S.P. (US)
4. Opeth
5. Clutch (US)
6. Millencolin
7. Dark Tranquillity
8. The 69 Eyes (FIN)
9. Wolf

RSS 2.0