Barcelona, barcelona åh barcelona!

Fy tusan vad jag är trött, nästintill död tror jag. Idag när vi gick utanför dörren var det lite ljummet ute & sol, så jag drog på mig en svart kofta & gick för att lyssna på en massa guidningar. Utomhus! Och så kom blåsten. Och så kom regnet. Fast vi lyckades ragga en massa skjuts, & nu sitter vi hemma i lägenheten igen.
Packar väskan, ska sova en stund & ta ett varmt bad...

FÖR OM 6 OCH EN HALV TIMME ÄR VI PÅ VÄG MOT BARCELONA! och vi ska på vinprovningar, shoppa i barcelona, dansa nätterna ut & endast leva livet. hoppas ni får det fint i sverige. (och bea i turkland!)

Friis&Co, Bliss bag.


Nu har den kommit min fina lackväska från Friis & Co. Efter många om och men (och repor!) så är den min. Fast iochförsig ligger den hos min far 11 mil härifrån.
Jaja, nu ska jag gå mot skolan & köra igenom en massa lektioner. PUSS

Godnatt och så vidare

Godkväll!
Jag är urtrött, det är min rumskompis också, så vi ska gå & lägga oss nu. Uh, vad skolan kör slut på en i början. Vi har redan fått två arbeten att börja med (och jag har två till att arbeta med!). Tur att vi drar till Spanien i övermorgon då! Fy sjutton vad jag längtar.
Nu ska jag som sagt sova. Lite roligare är jag nog imorgon. Då har jag mest hål. I tre (och en halv) timmar.

PUSS sötnosar

Brännboll & Korvgrillning

Då har jag gjort mig iordning för fort, igen! jag har glömt bort hur lång tid det tar. Iallafall, igår fick vi scheman, & jag kan ju bara nämna att jag börjar 8 varje dag (utom när jag börjar 1 på torsdagar) och två dagar i veckan går vi till 20.00. Vilket innebär att det blir skola i 12 timmar för mig en dag. Men men, jag klagar inte. Det är roliga lektioner på schemat det är det. & idag ska vi spela brännboll med små ettor & tvåor. Kul =)

Åkte till borlänge igår & shoppade för en sisådär 700 kr. Men det kändes helt underbart ska ni veta! Köpte en mascara, ögonskugga, sakertillspanien, strumpor, en lång svart tröja & ett transperent linne med volanger & dragkedja. Mums! Bilder dyker upp snart.

PUSSS

Sommaren är kort.

Jaha, då var sommaren slut (iochförsig så kom hösten & kylan för någon vecka sen). Idag börjar mitt tredje år på gymnasiet. Det var ju häromdagen jag började 1an? Ja, det känns lite konstigt att om några månader så är det dags att bli vuxen. Uhja. Jag trivs bra här i min studentlägenhet, mitt helgjobb,  galna utgångar & allt som hör studentlivet till.
Fast vi har ju några fördelar vi på HR, vi har ju varit ute och jobbat ett bra tag nu dom flesta så vi vet ju vad som gäller. Tänk på dom som har gått en studieförberedande linje & inte har jobbat en minut. Dom har ju inte en aning. Det funkar ju inte riktigt som i skolan.
Äsch, vad jag skriver! Nu ska jag äta frukost så snart Ida har vaknat. Sedan ska vi ha möte angående Spanienresan (wihoo!).
PUSS på er!








Det har varit en fin sommar trots allt!

Godnatt!

Idag har jag pysslat runt i lägenheten. Städat, diskat & tvättat. Och igår var det kräftskiva här, då skulle ni varit med, kul var det. Imorgon börjar våran skola, eller vi ska mest få scheman & så diskutera spanien-resan (vi åker om 4-5 dagar). Och så går lönen in på kontot om en och en halv timme, så imorgon är en ganska fin dag. Kanske att jag åker mot borlänge & spenderar lite utav min fina lön. Kanske.
Vi synes imorgon! PUSS

Fest för hela jävla slanten

Sitter i mitt nystädade rum med grå mysdress & håret i en tofs. Idag blir det kräftskiva & jag har redan fixat iordning lägenheten. & så lär jag pallra mig ner till affären & shoppa lite skaldjur & sådant gott. Sedan kommer min lilla jennifer hit, jag har ju hennes nyckel. Ja, idag ska jag ha kul det kan jag lova. Umgås med människor jag inte har sett på hela sommaren. Nej hörrni, nu ska jag fortsätta lyssna igenom min partyskiva & måla naglarna!
PUSS på er.


Myskväll

Åh, det är så skönt att ha något eget igen! Nu har jag verkligen fått upp allting & ordning också (förutom att mina matpengar i princip är slut. mat är så dyrt & man måste köpa så mycket i början..) Så nu har jag tagit ett sådant där långt bad & haft en massa inpackningar & scrubbningar för mig. Så nu är jag insmord & nöjd bland en massa doftljus & väntar på att min pojkvän ska komma hit & sova.
Idag har jag träffat lite leksandsfolk. Åkte bil med min föredettasambo också, känns så konstigt när alla börjar få körkort. Nu längtar jag mest till på lördag, då är det kräftskiva (men uh, vad dyra kräftor är i leksand). Kul som tusan ska jag ha! Fast först ska jag jobba & slita imorgon. Nej nu ska jag göra något vettigt, ha det fint allihopa!
PUSS på er


Första "riktiga" natten

Godmorgon allihopa! Nu har jag flyttat in i lägenheten på riktigt & det känns riktigt bra. Har precis vaknat & kikar litegrann på Top Model 3. Imorgon är det jobb & på lördag är det fest. Finfint!
Idag ska jag nog mest göra ingenting. Skönast så.

PUSS


Höstkänsla


Fransstövlar, Din sko. Guldarmband, H&M. Cardigan, H&M. Klänning, Lindex. Tights, H&M. Väska, Friis&Co.

Jag vill köpa en massa höstkläder nu. För fy tusan vad jag är sugen på höstkläderna. Nu ska jag åka iväg till vetrinären med min häst (hon har ju en liten bebis i magen) & sedan går mitt tåg upp emot lägenheten.

PUSS

Höstkänsla

Godkväll, här sitter jag kvar i avesta. Ja, jag vet jag skulle till leksand men planer ändrades & ja, jag åker upp imorgon vid 13-tiden. Åh, ni anar inte hur mycket jag vill ha ETT ställe jag bor (inte tre) & hur mycket jag vill komma iordning.
Men nog tjatat om det, imorgon är jag ju där & det är ju inte så farligt att få disken diskad & maten serverad och lagad.

Jag ska skicka tillbaka min väska nu (den hade ju stora repor över hela väskan!), & idag såg jag min väska i ett skyltfönster i avesta!! Hur stor är chansen, här har jag letat över hela borlänge, falun & gävle så finns den mitt framför ögonen på mig. Konstigt.

Nu ska jag fortsätta kika på "Du är vad du äter!".

"Jag antar att det är min tur snart"

Det är tisdag, & idag ska jag åka tillbaka till leksand. Det ska bli så skönt, jag är så van att bo själv så det känns inte så där tiptop att bo hemma med syskon & inte handla sin egen mat & ja ni fattar kanske. Annars känns allting konstig, förvirrat & bara fel. Uschja, det ska vi ändra på!

• Gå över till farfar
• Fika med tjejerna
• Hämta ut pass
• Göra synundersökning
• Åka buss i 3 och ½ timme.

Vi hörs ikväll! PUSS


vad skulle vi annars göra?

Måndag & idag börjar några sin skola fast dom flesta här börjar på torsdag. Inte jag dock, jag börjar nästa måndag så det känns ju skapligt skönt. Idag var jag ner på stan med micaela & lunchade lite, sen gick vi över till beatrice. Nu på kvällen var det tänkt med filmkväll, men regnet öser ner & en cykeltur i det låter inte direkt frestande.
Idag fick jag ju som sagt min väska, & när jag öppnade paketet såg jag att det var två stora repor på den. Så den åker tillbaka, känns ju lite drygt. Som jag har väntat redan!

(Och jag saknar min simon. åh vad jag saknar honom! så mycket att jag inte klarar av att prata med honom i telefonen. jag blir bara så frustrerad på att jag inte kan ta på honom, inte får se han i ögonen när jag pratar med honom, så det slutar med att jag blir tvär & sur. Nej usch, det är här inte bra.)

vi kommer att dö samtidigt, du & jag.


Jag har köpt en ny väska, & den är så fin tycker jag. Nu ska jag in mot stan & äta någon lunch & kika lite på kläder till hösten. Puss, ha en fin dag.

det är så logiskt, alla fattar utom du.



Säkert!, Hello Saferide eller Annika Norlin. Skitsamma, hon är bra hur som helst. Ibland är texterna sådär tunga, & sådär så man bara lyssnar & försöker ta in (
Säkert! - Allt som är ditt). Eller så lätta & glada (Hello Saferide - My best friend).

Hursomhelst, jag tycker ni ska lyssna lite. Speciellt på den första låten & du, lyssna på texten.


Du har inte en aning!

Usch vad trött jag är nu, jag gick & la mig halv 7 imorse så jag får väll skylla mig själv. Kul var det igår iallafall, jag & therese satt uppe hos jonas skulle bara bli vi tre men det blev fler till slut. Sedan vandrade vi ner mot en totaldöd stad & träffade lite folk.
Idag ska jag hem till johanna, vi ska kika på film & käka godis.

Puss på er, ha en fin söndag.


Let's paaaaaaaaaaaaaarty


Idag är det fest, idag ska jag bara släppa allt & ha så jävla kul som jag inte har fått haft sen peace & love. Jag har ju bekant jobbat varje helg. Men inte idag, nej, för idag ska jag först hälsa på min vän beatrice (kanske träffa henrik) & sedan bege mig till therese (och vi ska röja tusan som vi alltid gör vi två) & vi ska ta oss hem till jonas.

Fy vad kul jag ska ha ikväll. Hoppas ni också har det, Puss!


Lite uppehåll, förlåt vänner.

Ja, ett litet blogguppehåll har skett & fortsätter i någon dag till. Det är så att jag håller på att flyttar upp mot nordligare trakter igen. Det mesta just nu är rörigt & oordning, kartonger överallt och sådant. Och imorgon ska jag jobba på allt.
Fast på lördag då blir det kul. Då ska jag & therese röja sjutton, plus att alla andra också ska röja tydligen. Hur underbart som helst.

Vi ses på lördag, eller söndag. Ha det fint.

Jag var slut när du hittade mig.


Åh, vad jag längtar utomlands! Vi åker om en sisådär 2 veckor & lite till.

Solen skiner igen här vid kusten igen. Vi har vaknat lugnt, kikat på tv & ätit god frukost. Om en liten stund ska vi iväg & fynda lite till. Vi ska nämligen på en loppis först av allt, sedan åker vi vidare mot Ikea. Dom här dagarna satsar jag på att köpa & fixa till nya lägenheten. Dit flyttar jag förresten upp på fredag. Eller bara grejerna först. Sen åker jag upp någon gång nästa vecka.

Ha det fint vänner.

11

Hej mina vänner! Nu har jag varit & fyndat runt i hela gävle. Jag hittade en smyckeshand, sjal, strumpor & grejer till skolan. Håller på & hittar inspiration till nya lägenheten. Så imorgon blir det Ikea & så ska vi fynda lite till.
Jag ska köpa mig en tvbänk, en bokhylla & en massa fina korgar. Bland annat då.

Nu ska jag äta bananmedchoklad & kika runt bland massa böcker. Resten av eftermiddagen/kvällen ska vi endast ta det lugnt. Puss på er.

Noll bilder.

Jag vill verkligen ändra om min design här. Jag har nämligen fått höstkänslor & då brukar jag vilja byta ut allting. Nu sitter jag iallafall i köket med en laptop på mig & skriver i solen. Ja, solen skiner & det är lite varmt faktiskt här i gävle. Idag vet jag fortfarande inte riktigt vad som händer. Hade tänkt fynda litegrann jag.
Nu ska jag ta mig en dusch eller ett bad tror jag & ta mig lite frukost vi.

Vi hörs hörrni!
PUSS


Din sorg blev deras glädje, för en stund.

Jag ligger i en soffa, kollar på fina människor & lyssnar på när dom spelar Risk. Åker lite senare än tänkt, men då slipper jag nämligen släpa på väskan över hela stora staden. Vad som händer imorgon & de två dagarna framåt det visar sig allt. Jag tycker om gävle som stad, så där finner ni nog mig. Nu ska jag fika lite & så.

PUSS

Godmorgon, godmorgon!

Då var jag uppe med tuppen igen! Det var skönt att vakna, för jag har drömt tusan så läskiga drömmar. Snart var det tänkt att jag skulle göra crepe med räkstuvning som vi ska käka till frukost. Ikväll blir det så lugnt så. Då är jag hos farmor.

& du, på tisdag så kanske vi ska på ikea. då ska jag köpa det här till lägenheten 


Det blåser upp till storm

jag är nog en utav få som gillar det här vädret. regnet ösner ner & jag njuter litegrann. sen så ska jag ju jobba ikväll (och det finns inget skönare väder att jobba i) & inte ut på cityfesten eller något sådant. skulle jag ut hade jag kanske inte varit lika glad. annars sätter jag gärna på en fin film, äter god mat & lyssnar på fin musik vid sånt här väder. Vad gör ni vid sånt här ösregn?

Bags are a girls best friend




Jag har beslutsångest. Vilken tycker ni att jag ska välja?



långa vägar


Allt är så enkelt när man
börjar långa vägar

Idag har jag inte gjort någonting alls, jag har spenderat hela kvällen framför project runaway & sex and the city. imorgon har jag lite mer planerat. åka & klippa hos b, hem till j & sedan sitta på en sådan där körkortsintroduktionskurs. i helgen, & en bit på veckan, blir det gävle. får se hur det blir med cityfesten ;/ men sedan ska jag slappna av totalt. känner att jag behöver komma iväg helt själv innan skolan börjar.


Hösten kikar förbi ..



För några dagar sen åt vi våran frukost på stranden & njöt lite mittemellan våra dopp i siljan. 32 grader hängde i luften & man kunde knappt vistas ute, om inte i bikini. Nu verkar graderna ha sjunkit en sisådär 20 grader. Mystiskt. Det känns som höst.


Mums måste jag säga.


Chokladbakelsen som vi gjorde igår.

Idag har inte mycket hänt, det regnar & blåser och vi har sett 2 filmer. Independence day och Wild Chicks. Nu spelas det Wii. Ha det fint. <3

Vin,apelsin,choklad & så vidare

Hej vänner! Här sitter jag & kikar runt på bloggar & smuttar på ett glas. Klockan rinner iväg, & har slagit 11 redan. Jag sitter ute på landet & vi har nyligen gjort en slags choklad&apelsinrulltårta men det vart mer som en bakelse. Den ska jag visa upp imorgon här.
Nu ska vi sova. Sov gott.
puss

Lloret de mar

Om 29 dagar ligger jag nere på playan i Spanien & dricker piña colada, åker runt bland vingårdar eller går ut och dansar med mina vänner. Åh, vad jag längtar!






RSS 2.0