...

Jag tror jag håller på att gå in i väggen. På allvar alltså, det är inte så att jag bara sitter och klagar och säger det för att underväga ur jobbigt det är. Det är så grymt mycket och jag klara inte av det. Så hade jag planerat att gå min mp3 vända (jag ska gå runt leksand i 1 och en halv timme och lyssna på en mp3 med guidningar. så skriva en uppsats över vad jag lärt mig efter det!) men nej det gick inte, för den vill inte funka! Förmodligen är batteriet slut så nu måste jag ta bussen hem, ladda mp3en och sen åka ner igen och gå vändan sen. Och så hade jag tänkt träna där imellan.
Nej förlåt, vilket rörigt inlägg men så här ser det ut i mitt huvud just nu. Tack och hejdå.


Håkan taggar mig nu.

Ojoj, lite stressad allt! Duschen är upptagen men sen ska jag slänga mig in i den och sen ska jag göra mig lite fin innan festligheterna börjar. Hinner inte träffa min kära far någonting heller den har helgen. Det blir ju lätt så när man inte är i Avesta så ofta, det blir lätt lite hastigt och stressigt.
Men nu ska jag ha så kul. Kom ut ikväll!!

Fest till tusen imorgon tjejer!


Bild:
http://www.icanteachyouhowtodoit.com/

Peppad till tusen ska ni veta. Sitter och lyssnar på party musik (ni som inte vet, det är inte riktigt min musiksmak. förutom håkan då). Har försökt valt kläder, men det går som det går. Jag vill ha allt, och lite till. Om jag bara fick tag i ett svart fodral kanske? Jaja, skit i klädproblem. Sikta in på morgondagen.
Ohja! Imorgon smäller det. Mina tjejer fyller myndiga imorgon. Eller om en och en halv timme egentligen. Grattis i massor på er. Så imorgon är det fest som gäller. Bara så ni vet. Så, då syns vi imorgon?

Vitt och lurvigt

 
Bild: H&M

Jag vill ha stort och vitt och mjukt och.. ja. En massa lurviga vinterkläder! Jag vill helt enkelt ha vinter. Eller vinterkläder iallafall.
Vi har så grymt mycket att syssla med i skolan för tillfället. Jag ska ju åka iväg med två lärare och tre vänner söderut och vara med i en liten tävling också. Så det tar ju upp mycket av tankarna och tiden. Nu har jag sprungit svåraste orienteringsbanan och en massa kilometer också, så nu ska jag hem till lägenheten och äta en massa tacos.
Förresten är det utgång på lördag, mina två tjejer fyller myndiga och det ska firas. Vi hörs!
PUSS

Min lördag

Vilken mysig lördag jag har haft! Solen sken utanför och löven är i en massa olika färger, hösten är verkligen min favoritårstid! Iallafall, vi gick på en höstpromenad och kikade in loppisar och så. Sen gjorde vi middag och efterrätt till allihopa fläskfilé (med avokadosallad,ungsgrillade tomater och tzatziki) och semifreddo (italiensk "glass"). Synd att mitt linslock är borta och att min dator är oanvändbar. Annars hade ni fått se fina bilder.

Kanske bör lägga ner det här tills jag har skaffat mig teknik som fungerar? Det blir ju ändock inga bilder, och det är ju lite det jag tycker är kul.. På tal om teknik, så undrar jag var min mobil har tagit vägen? Jag väntar och väntar på ett Avi men det verkar inte dyka upp i brevlådan. Fast kan ju också vara så att jag är för bortskämd med att beställda saker dyker upp i tid.

Virus

Min dator är fullproppad med virus! Det går inte att göra någonting alls längre, förut var det bara massa popups, men nu har dom tagit sig in i min dator & jag behöver inte ens vara uppkopplad. Uhja, och jag gör virussökningar & tar bort dom hela tiden men dom poppar upp igen direkt.
Och jag har ett spyadaware-program, ett virusprogram och brandvägg. Hata virus.

Och idag händer inte mycket direkt. Jag ska gå i skolan, & sen jobba och så får jag sova hos min pojkvän inatt. Och då utan att klockan står på 06.00 utan jag får sova ut med han. Fint!

Ha en fin fredag!
PUSS

Naturkunskap & Orientering



God morgon allihopa, klockan är 9 och jag börjar inte föränn om en & en halv timme. & har i princip bara två lektioner idag. Lugnaste dagen ever för oss. Idag händer inte så mycket kul, alltså vi har tvättid ochsåvidare. Igår var vi ner på noret, åt på amore & hade kul. & ni, jag har beställt mig en ny mobil.
Så här ser den ut.


Gud vad det suger att inte vara 18

När man säger en sådan kommentar (att det suger att inte vara 18 alltså) så tänker ni säkert automatiskt att det är för att jag vill in på krogen ochsåvidare. Men det är inte så märkvärdigt det där med krogen. Däremot saker som att jag inte får hantera alla mina bankonton själv, eller att jag inte kan handla mobiler på vissa sidor själv.
Jag bor ju för sjutton 14 mil ifrån mina myndiga föräldrar. Och jag är fan så mycket mer ansvarsfull med sådana saker än vad många 18-åringar är. Uh, vad irriterad jag blir.

Som ni kanske förstår har jag lite svårigheter med att köpa min nya mobil. Mm.. Snart ska jag titta på en komiker som passar min humor idag, Magnus Betners nya show "I Ditt Ansikte", så underbart bitter människan är.

Allt går ju sönder!

Godmorgon mina vänner! Just nu sitter jag här med min virusspäckade dator (det flyger upp popups hela tiden!) och min mobil har gått helt sönder den också. Tekniken strejkar för mig för tillfället. I alla fall, mina papper till mobilen är spårlöst försvunna! Vilket ärväldigt konstigt för jag är en sån person som alltid sparar kvitton & sådant. Men men, det innebär att jag ska köpa mig en ny fin mobil.

Nej hörrni, nu ska jag kila iväg till skolan. Har ju ännu en lång dag, men vi hörs när jag kommer hem.
PUSS

Jag har ingen mobil!

Hejsan allihopa, tänkte bara meddela att om jag inte svarar på min mobil så är det för att den helt plötsligt bara dog för någon dag sen. Den är totaldöd. Förmodligen ska jag köpa mig en ny. Får la se. Men så ni vet, nu tar jag tågen om en timme ungefär så jag är i avesta runt 5-tiden.
PUSS

Jag skulle vakna mitt i natten & ta en lång promenad


Solnedgång i Ängsbäck.

Hejsan vänner! Jag har varit urusel på att höra av mig, både på telefon & internet. Idag börjar jag inte föränn 13.00, men jag är uppe & fixar lite nu. Och så är det pannkakor i skolan så vi ska äta våran lunch där. Sedan slutar jag inte föränn 22.00 på schemat, men förhoppningsvis blire tidigare. Och imorgon så är det skola till 1 och sedan jobb som gäller.
Men på lördag åker jag till avesta & har planer  på att träffa massa folk. Ses vi då?

PUSS ;*


Vad ska jag göra?

Usch, jag vet! Jag uppdaterar ju aldrig :O ni anar inte ni anar inte hur mycket vi har att göra nu, har aldrig varit med om värre. Plus att jag åker till estland & tävlar om 5 veckor. Fast det är kul också. Förutom att jag inte orkar göra någonting på helgerna, förutom att ligga framför tv:n och sova och så vidare. Antingen ska jag bättra mig eller ta en paus tills karusellen är över?

Huvudvärk & hosta.

Oj, vad jag har varit seg att uppdatera då :O jag lovar att det blir bättre, även designen här ligger på botten tyvärr. Det ska vi göra något åt! Idag har jag varit över hos min farfar & så har jag diskuterat min 18årspresent medhans fru. Det blir en weekend i en mysig liten stad i Polen för henne och mig. Det känns som att jag reser hela tiden nu. På ett år kommer jag ha varit i 3 nya länder. Spännande!
Om en halvtimme går tåget till Leksand, vi hörs ikväll!
PUSS

Back to reality

Då var vi på gång igen. Nu är semestern slut & nu blir det hårdplugg. Och sjuk är jag också, & resten av klassen har också åkt på någon slags hosta. Uhja, hoppas ni har haft det fint hemma i sverige medans jag har legat på playan, smakat på fina viner & druckit paraplydrinkar i solstolar.
PUSS

Meddelande fran Lloret de mar

Hola! Hoppas ni har det bra dar hemma, har ar det stralande sol och 35 grader. Idag ska vi aka till Barcelona och shoppa och ga pa en liten vingard och smaka goda viner. I forrgar dansade vi tills klockan blev 5 & vi besokte Torres vinanlaggning. Nej mina vanner nu ska jag aka till Barcelona som sagt! Jag saknar er hemma!

PUSS
(extra mycket pussar pa dig alskling<3)

RSS 2.0