♣Mina mål 2009 - efteråt♣

För cirkus ett år sedan skrev jag:
Mina mål 2009.
Jag ska lyckas uppnå de betygen jag satsar på. Jag ska få en vältränad kropp & min rygg ska bli bra.Jag ska få körkortet. Jag ska umgås med mina fina vänner & dansa & skratta som jag bara kan med dom. Jag ska även umgås mycket med min vackra pojkvän.Jag ska njuta av varenda liten sekund av det här fina året.


Såhär i efterhand måste jag säga att mina mål har slagit in. Nästintill alla. Jag fick betygen jag ville ha. Min rygg mår bättre /och nästa vecka börjar jag på att bygga upp min kropp&rygg/. Jag har fått körkort. Jag har umgåtts med mina fina vänner /dock hade jag velat umgås ÄNNU mer med dom/. Jag har umgåtts mycket & pussat mycket på min vackra pojkvän. Jag har njutit nästintill varenda minut det här året.

Det här har verkligen varit MITT år. Nu ska jag bara glida på den här lyckan & ruset.

"Grattis, du har nu nått ditt mål" <3

Imorse var jag så nervös så att det gjorde ont när hjärtat dunkade. Och jag fick inte i mig någon mat överhuvudtaget. Det är lite konstig ändå. Folk säger "Ja, men du vet ju att dom är inte farliga. Det är lättare när man har varit med en gång.". Mja. Ändå sitter man där & det känns som att man ska falla ihop & dö.

Men nu, nu är jag så fruktansvärt lättad. Jag klarade det. Jag nådde upp till mitt mål. Jag har nu fullföljt alla min mål för detta år. Jag är så otroligt stolt och nöjd över mig själv. :D

Hallå!

Jag är just nu inne i något slags flytt/jobb/plugg-kaos. Om drygt en timme kommer mamma & bror hit så ska vi flytta ur & in alla våra saker. Sedan sticker jag till jobbet 15.00 - ??.??. Kommer hem /sent/ slänger mig i sängen eventuellt flyttar upp lite grejer. Sedan börjar jag jobba 11.00 - sent. Sen mina vänner ska jag slänga mig i sängen. Sova nio timmar. Och sedan få lite lugn och ro i min lägenhet. Puh. Kaos. Som sagt!

nachmittag

Den här helgen har jag jobbat 28 timmar i sträck.
Så, tummen upp på den.

Nu?

♥ Har en mozarella/pesto-pizza i ugnen.
♥ Kikar på "Gossip Girl".
♥ Har dukat upp Ostbågar & Marabou-Vinter-Chokladkaka.
♥ Ska väll försöka plugga ..

femtondenovembertvåtusennio

Nä. Ett arbetspass senare känner man sig rätt så kry igen. Kanske är det som behövs? Iochförsig skickade vi hem en tjej igen, & vi resten kallsvettades väll lite. Men kvällen ordnade upp sig, slutade med att prova lite vin & sedan cykla hemåt. Nu är klockan så pass mycket att alla bör ha ramlat hem från krogen & ha fångat sina "eftertreragg" /såg några ske personligen/. Själv planerar jag att ramla i säng, sova halva söndagen & sedan ta tag i mitt liv.

PUSS på den.

;/

Somnade frysande & vaknade frysande. Får knappt i mig någon mat & har en huvudvärk som heter duga. Känns som att influensan kommer smygande? F'n då. Jag måste jobba ändå. En alvedon & sen är jag på topp igen?

tolvtenovembertvåtusennio

Hallo! Sitter framför datorn/tv:n nu & ska påbörja min effektiva dag. Min chef ringde nyss så jag ska hoppa in & jobba ikväll! Prima det. Innan det ska röja undan så mycket plugg som möjligt. Har fullt upp /och kommer att ha det de närmaste veckorna framöver/. Kanske kan jag avslöja en glad nyhet i eftermiddag också?

tiondenovembertvåtusennio

Jag har vaknat, druckit en kopp té, kikat på alla bloggar, legat på spikmattan & stretchat. Nu hoppar jag in i duschen.

Idag?
Plugga /från 10.00 till sent/
Fixa småsaker /sätta in pengar & så vidare/
Ringa samtal /sjukgymnast & frisör/

åttondenovembertvåtusennio

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Linnea's födelsedag :D tihi♥

Har jobbat fram tills nu. Hade VÄRLDENS sug på martini's, bellini's & cosmopolitan's. Fick iallafall en choklad-dessert av köket & det uppskattades ska jag säga. Nu ska jag fixa lite inför morgondagen då jag vaknar upp runt tio, sedan kommer mina /ex/sambos hit. Vi ska äta goood mat. Och jag tänker faktiskt blanda iordning någon drink också. Puss. Sov sött.

sjundenovembertvåtusennio

Wiho. Igår var det Crazy Friday. Idag är det väll vanlig lördag då antar jag? Nja, det är Tovf's 19årsdag & även endast 9 timmar /&30minuter/ kvar till min 19årsdag också. Fast, jag tog ju på mig jobb. Kändes inte så konstigt för tre veckor sen. Men nu känner jag att man kanske skulle vilja fira istället? Bellini's & Martini's någon? Njaae, nu ska jag slänga i mig lite fyllda paprikor & låtsas att hallonsodan är en champagne-drink. Sedan gå iväg till jobbet mitt.

Om någon känner för att sno iväg mig efter jobbet är ni välkommna att göra det. Fast utelivet i Gävle är väll rätt så svalt vid ett/halv två /det är nu man önskar att man bodde i Stockholm. Då skulle ju utekvällen nyss ha börjat när jag slutade./

finfinfinfinfindag♥

♥ Idag har vi småfirat min födelsedag. Lite som en lill-lördag. Jag hittade massa fina saker. Men bäst av allt var ju att min mamma & min favorittjej kom.

♥ En ros till Hotmail också. Jag råkade ju tömma hela min skräpkorg, & precis när de försvann såg jag min lönespecifikation raderas. Skickade iväg ett ledset mejl till Hotmail. Och sex timmar senare fick jag svar & de hade skickat min backup. En ros till min lönespecifikation också. Mums.

♥ Imorgon ska jag upp & jobba. Eller mja, jag börjar ju 15.00 så jag får ju sova länge iochförsig. Sedan jobbar jag 16.00 - antagligen stängning på lördag. Så firar min första dag som 19åring /WOW!/ på mitt nya jobb.





Fina Skullcandy-hörlurar &


Gossip Girl season 2

femtenovembertvåtusennio

Nu ska jag gå in i ett plugg-koma. Har laddat upp med alla tyska-böcker, som är första etappen & kör sedan vidare på Marknadsföringen /så gott som jag kan eftersom jag saknar boken. fixade fram fel innan kursstart & nu tar det sin tid att få tag på den nya/. Iallafall.

Dagens planer
♥ Besöka/Ringa optikern.
♥ Fixa, fixa & fixa.
♥ Fira min födelsedag tre dagar för tidigt.

fullt upp

Jag har så sjukt mycket att göra för tillfället. Får därför försöka skära bort så mycket onödigt som möjligt. Men jag kan inte skära bort "Greys Anatomy". Så jag gör saker samtidigt.

Under Grey's gör jag:
♥ Sortera papper
♥ Räkna budget/ekonomi

♥ Städa
♥ Fixa med tvätten
♥ Göra klart sista plugget

dagens fråga

Dagens fråga:
Varför låter folk blocket-annonserna ligga kvar fastän de har sålt produkten. Blä.

Nu ska jag ta tag i ALLT & plugga tyska nonstop.
Sen ska jag inte göra någonting viktigt idag. Peace OUT. Punkt.

rumsavdelare

Rumsavdelare

♥ Panelgardiner/Tyg
(
IKEA)
300:-

♥ Hylla
(IKEA)
1100 :-


♥ Plattor
(IKEA)
400 :-

tredjenovembertvåtusennio

God morgon. Jag känner mig lite krasslig så istället för att vara tokeffektiv såhär på morgonen kryper jag upp i soffan med vitaminchock & grönt té och kikar på nya avsnitt av "Gossip Girl".


Dagens planer
♥ Åka till Gavlegårdarna
♥ Till sjukhuset på röntgen
♥ Plugga, plugga & åter plugga

vecka fyrtiofem

Måndag ♥ kika lägenhet + plugga
Tisdag ♥ besöka gavlegårdarna + plugga + åka till läkaren
Onsdag ♥ tvätta + plugga + åka till valbo
Torsdag ♥ mamma & ev. syskon kommer & firar min födelsedag
Fredag ♥ jobba + plugga
Lördag ♥ jobba
SöndagFÖDELSEDAG. Elin & Ida kommer för att fira.

andranovembertvåtusennio

Sitter uppkrupen i soffan & kikar på "Halv åtta hos mig". Tycker att det är ett riktigt mysigt program. Idag har varit en rätt så spontan dag. Simon kom & väckte en trött mig, drog upp mig & stack sedan iväg. Vi cyklade iväg och kikade på lägenheten. Den var riktigt fin. Imorgon ska vi hälsa på Kundcenter igen & sedan bara hålla tummarna. Allting flyter på så himla fint förtillfället.

Min /& Julias/ nya kurs har startat nu också. Marknadsföring. Toppen. Nä, nu ska jag kolla på matprogram/plugga/spelaTheSims3.

pussar♥

förstanovembertvåtusennio

Visst har jag varit lite frånvarande. Men det är för att allt internet jag har runt mig har rest iväg eller slutat fungerat. Jag har jobbat hela helgen också. Imorgon ska jag vara supereffektiv. Nu ska jag äta julskinka på tunnbröd med senap. Mumsigt. /förvirrat inlägg. vi ses imorgon istället. puss/ ♥

RSS 2.0