Bistro Berns


Ostron


Moules Marines

Creme Brulé

Innan vi gick på "Magnus Uggla's Revy" i lördags så åt vi på Bistro Berns som ligger alldeles bredvid. Mysigt & hemtrevligt. Förövrigt så var Revyn riktigt rolig och avslutades med att alla stod upp och sjöng till Kung i baren.

Lite nytt i min lägenhet



Håller på att fixa om min hall. Har helt enkelt rivit ner hatthyllan & bytt ut den mot en betjänt & ett litet bord. Nästa? Måla om hallen vit.

Julmys





Ligga i soffan med nya avsnitt av "How I Met Your Mother". Dricka glögg. Dricka glögg-té. Bli av med min lilla förkylning. Fotografera fina saker. Läsa inredningsmagasin. Söndagar är ju de bästa dagarna, och de är ännu bättre när det är advent.

Shoppingtur i Stockholm













1:a Advent

Sitter på Intercity. Dricker en kopp ljummet. Lyssnar på svenskt (Daniel Adams-Ray/Familjen/Maskinen/Tove/Robyn). Njuter när jag ser alla shoppingpåsar. Är glad efter en underbar helg. Känner mig förkyld & febrig. Pusslar ihop en fullspäckad kommande vecka. Drömmer.

Mysig lördag!

Vilken heldag! Har vandrat runt i julmyset och investerat i många fina saker (ni får se när jag har en dator & kan ladda upp bilder). Nu är det lite bråttom. Ikväll befinner vi oss på Berns & sen är det Revy som gäller. Ha en fin lördag mina kära!

Stockholm i mitt hjärta

Spenderar helgen med att vila upp mig i huvudstaden. Otroligt skönt att bara vara. Igår kom vi fram lite senare än väntat, gick förbi en italienare (jag åt en underbar skaldjurspasta) & sen bar vi av mot Globen. Fick så mycket inspiration till saker & t.o.m. lite perspektiv på saker & ting. Ser fram emot julhelgen då jag kommer hänga i stallet en hel del.

Attraktion

"you should never be afraid to break free from the old you and develop something new and fresh. because when you know better - you do better."

Nästa; Gävle

Kan summera gårdagen med ett ord. Galen. Och helt underbar. At the moment så sitter vi på ett två-timmars-försenat-tåg. Lyssnar på grym musik. Missar dock konserten som vi var bjudna på ikväll (Ale Möller). Naej, nu laddar vi för en ny GRYM vecka.

(because i'm leaving on) Monday (morning)

Idag.. Har jag ätit stor frukost. Inhandlat inredning. Påbörjat min renovering av hallen. Blivit intervjuad av SR mitt på stan. Ätit en Paris på Mocca. Tränat. Lagat en utav mina favoritpastarätter.

Och nu har jag ramlat ner i soffan med The Holiday på tv:n och datorn i knät. Underbart var ordet.

Älskar, älskar söndagar.

Åh, hur mycket jag uppskattar söndagseftermiddagar. Just den här eftermiddagen har jag läst ut en bok, handlat mat & lyssnat på fin musik. Ska avsluta en fin söndag på Cinque. Tja, det hade kunnat vara sämre.

Sova?!?

If you snooze. You lose. Bara ett konstaterande.

Torsdagar i mitt hjärta

Martini Bianco lite utav min signaturdryck.
antagligen för att det är jag & tre
generationer tidigare som dricker det.


Idag?
Lunch. Fika. Shopping. Kväll på Absint. Bubbel. Shots.

Mitt, bara mitt krypin








Lördag hela veckan

Har njutit ordentligt i min lägenhet senaste dygnen.Igår hade jag, för första gången på väldigt länge, en riktig myskväll helt ensam. Dukade upp massvis med ostar, slog mig ner i soffan, läste ut en bok. Man får otrolig med perspektiv på livet när man spenderar tid med sig själv.

Regndroppar & gröna drömmar



Jag har gått så långt, nästan blivit van.
Historian upprepar sig och slutar alltid likadant.
Allting börjar om
Jag kan börja om


Lycklig

Känner ett otroligt lyckorus i hela kroppen. Har så fina människor runt om mig. Bästa vännerna & finaste släkten. Stort tack för att ni verkligen har gjort min dag idag. Och än är den inte slut! Har inhandlat en flaska italienskt & kex, nästa stopp blir ostbutiken & att köpa en flaska bubbligt. Det godaste jag vet. Sen fira andra halvan av min 20-årsdag i MIN lilla lägenhet med några favoriter <3

We're gonna party like (because) its my birthday

Ligger kvar i sängen (för att jag kan) och försöker smaka på hur det känns att lämna tonåren. Inte så speciellt. Nu ska jag äta god frukost & pavlovatårta m lemoncurd. Ååh!

Sunnyday genom tågfönstret.

Dricker en liten kaffe och äter min lunch (chokladcrossiant) i Bistron på Intercity. Snacka om nostalgikänslor från Leksandstiden. Sitter för tusan på 15.20-tåget en söndag! Iallafall, ska till min 'hemort' över en dag. Träffa familjen, äta tårta och fira. Fyller ju år imorgon. Blir vuxen till och med. Hej bästa årstiondet. <3

Torsdag = min lördag.

Frukost @ Waynes. Kaffe @ Absint. Lunch @ Mocca. Martini @ My place. Bubbel @ Johannas. Drink @ Enkelt. Petter @ Slick. Om ni undrade var jag håller hus.

Inredningsinspiration

Pic's @ http://www.styleroom.se/


Sitter med datorn framför mig med en kopp té, bra musik och planerar framtiden. Fina, underbara framtiden. Kommer att besöka min lilla stad som jag växt upp i rätt mycket den här månaden. Träffa mina saknade vänner. Känns bra. Och rusta upp lägenheten. Hade tänkt mig något liknande ovanför. Ha. Målbilden är det iallafall.


Drömväskan

Rätt så mycket kärlek på Mulberry's Bayswater.


Måndagar är bra dagar

Rebecca & Fiona.

Gillar måndagar. Återhämtar livet då. Efter en intensiv helg varvar jag ner med att pyssla i lägenheten/kika på serier/fotografera. Hittar inspirationen efter en oftast svag söndag. Idag hittade jag Rebecca & Fionas serie. Grymt.
Kika här.

man måste dö några gånger innan man kan leva

Ibland är det svårt att skilja på att längta och att sakna.

RSS 2.0