blir-DU-träffad?

Har du någonsin läst något som är så vackert att du blir alldeles varm men samtidigt är det så smärtsamt att du bara vill dra ut den där dolken som sitter i magen?

Har du någonsin läst något som är så smärtsamt att du gråter men samtidigt är det så vackert att du ryser i hela ryggen och bara vill le.

Har du någonsin känt att något är för bra för att vara sant och därmed krossat allt det vackra med dina egna händer för att inte någon annan ska få krossa ditt hjärta.

Har du någonsin känt att du blundar, glömmer och gömmer något som är för sant för att vara bra för att ingen ska få krossa någonting.

trettioförstamarstvåtusentio

Goderafton allihopa! Just precis NU susar jag förbi Centralen i Stockholm. Fick en varm känsla i kroppen & en väldig lust att flytta hit. Har mycket olika viljor i kroppen för tillfället och tror faktiskt att jag är i en väldigt betydande punkt i mitt liv. Mycket att komma till insikt om och mycket att förändra, till det positiva.

Det känns nästan lite som att jag börjar vakna upp ur en dvala (kan vara våren som kommer). Men min lust till fotograferingen, designen och modet börjar vakna till liv igen. Jag har chansen att må så bra som jag någonsin har gjort och jag kan välja exakt hur mitt liv ska se ut. Vilken frihet,

Något jag dock känner att jag skulle vilja ändra, som inte jag styr över, är att jag skulle vilja ta med alla mina fina saknade vänner till en stad, Gärna Stockholm. Eller Göteborg. Saknar dem alla något enormt. Ni vet vilka ni är <3

Nej, nu ska jag ta & leva livet. Vi hörs snart! Postar ut bilder från "helgen" ikväll eller imorgon.

tjugoniondemarstvåtusentio

Hallo! Hur leker livet med er? Här är det toppen! Befinner mig just nu på Naantali i deras fina lobby. Vi kom hit imorse och har redan hunnit med massvis med saker. Jag är redan en ny människa med så mycket energi så jag spricker. Ikväll ska vi på dansträning & äta en god middag.  Kameran följer med mig hela tiden. Ha det så underbart så hörs vi imorgon! ♥

Ville bara säga att..

MIKA KOMMER TILL P&L. JAG ÄR ÖVERLYCKLIG.

tjugofjärdemarstvåtusentio

Just nu sitter jag lite halvdöd framför datorn och har fortfarande pyjamas på mig. Idag är jag ledig, sedan kommer jag gå in i jobbkoma i fyra dagar så nu är det väll dags att "preppa" lite inför det. Om fyra dagar styr jag ju mot grannlandet också. Mycket att förbereda, inför framtiden också ...

IDAG
♥ Shoppa litegranna
♥ BÖRJA packa inför resan
♥ Städa förrådet
♥ Jobba med bloggdesignen + uppbyggnad
♥ Planera framtiden :D
♥ Trääääna /tror jag ska våga mig på lite smått dansande/

tjugoandramarstvåtusentio

Sitter och myser i vår soffa i min sambos stora ylletröja. Jag längtar längtar längtar tills på söndag kväll. Eller måndag. Då ska jag på SPA-kryssning. Göra en helkroppsrenovering. Totalmakeover kommer det att bli. Spännande. Tänkte utveckla bloggen ett steg extra i samband med min makeover. Men, innan makeover, väntar en full arbetsvecka. Förra veckan skrapade jag ihop 40 timmar.

Nu ska jag dra iväg på lite möte & sedan utmana kroppen med en timmas spinning. PUSS på er.

Jag vill...

Fortsätta jobba inom hotell & restaurang. Jobba med nattklubbar. Jobba utomlands med nattklubbar. Öppna ett café. Öppna en nattklubb. Bli konditor. Utbilda mig och jobba inom event management. Anordna och jobba med mässor. Ha tusentals möten. Vara min egen chef. Utbilda mig och jobba som hälsocoach. Utbilda mig till PT. Skriva en hälso/självhjälpsbok. Jobba med kognitiv beteendeterapi.

Åh herregud. Kan man göra allt man vill?

Viktproblem

Godmorgon! Sitter här och försöker trycka i mig en jättefrukost. Har ofrivilligt tappat vikt den senaste tiden, & samtidigt måste jag ju /tack vare ryggen/ röra på mig varenda dag. Jag försöker äta mer än vanligt men ändå går jag bara ner. Var på väg upp 1 kilo igår, men idag var jag ner 1 och ett halvt kilo igen. Är det normalt att det skiljer så mycket (1½ kilo) på en dag? Ska tillägga att jag väger mig alltid på morgonen utan att ha ätit någonting.

Utkast: Mars 16, 2010

Blev uppringd från jobbet efter fyra timmars sömn. Bestämde mig för att hoppa in & jobba. Kastade i mig frukost, hoppade i kläderna & väntade på bussen. Lyckades ändock komma försent. Var även på tok för förvirrad & missuppfattade något som borde varit busenkelt att förstå. Sömnen? Ångest har jag iallafall. Hatar att jag ältar. Försöker sluta upp med att älta. Jobbade iallafall 6 timmar till.

Åkte till Fjärran höjder & myste med finaste. Som dessutom köpte finaste rosen till mig. Nu ska jag "plugga" lite. Återkommer imorgon.

trettondemarstvåtusentio

Godmorningsunshines! Solen skiner utanför, jag har precis druckit upp min smoothie & ska nu äta upp en apelsin. Igår somnade jag på tok för sent, & idag börjar jag vid 11 & kör väll på i sisådär 14 timmar. Fint det! Det blir fullt upp idag också. Skönt, då flyter tiden på.

Nej, som sagt, tråkig uppdatering under dessa dagar. Är tillbaka imorgon igen, efter många timmars sömn. Är ju, helt otroligt, men ledig imorgon. PUSS

tolftemarstvåtusentio

Godmorgon! Idag tog jag mig en riktigt lång sovmorgon. Jag vaknade faktiskt vid nio först och pillade lite med ipoden men då sa Simon: Nä, nu får du faktiskt fortsätta sova du kan ju inte sova 6 timmar när du ska upp så tidigt imorgon.

Jag har iallafall fixat mig & kikat på "Bella & Tyra show" medans jag åt frukost. Rätt underhållande faktiskt. Som jag sa, kommer vara rätt frånvarande nu när jag jobbar. Idag är det Crazy Friday, vilket innebär halva priset på allt vilket innebär maaaaaaassvis med folk överallt. Men det är kul! Full fart, fast det känns som att två timmar är sex timmar.

Vi hörs imorgon! Ha en fin fredag allihopa.
PUSS

elftemarstvåtusentio

Gör mig redo för en helg fylld med jobb och roligheter. Jag ska försöka att inte bli frånvarande i helgen /dock är detta omöjligt på lördag/. Nu har jag vaknat långsamt, tagit ett långt bad & ätit scones/druckit nypon-té framför ett nytt avsnitt av Glamourama.

Min jobb"vecka".
Torsdag: 17.00 - xx.xx.
Fredag: 15.00 - xx.xx.
Lördag: 11.00 - xx.xx
Söndag: Ledig (första söndagen på länge!). Träna ~ KI balans.

Bästa kokböckerna♥



Det här är dom kokböckerna jag använder mig av i köket just nu. Jo, plus klassikern "Vår Kokbok" då.

♥ Köpte Morbergs bok för någon vecka sedan & har redan gjort mer recept än i någon annan kokbok som jag äger. Svensk husmanskost, lite inslag av italienska smaker, vackra foton & fina texter. Den finns på bokrean nu för inga pengar alls. Jag hittade den på Rusta för endast 100 pix.

♥ Den andra, Två systras söta, är en bakbok som är gjord av två systrar som driver ett café vid Jarlaplan. Det är också en inspirationskick.

hemma-pyssel-dag


Först tog jag fram min fina nya anteckningsbok. Där skrev jag ner vad jag skulle göra resten utav dagen.


Började dagen me att baka scones. Drack grönt thé & åt yoghurtmedhallon/blåbär/rödavinbär till det.


Kikade på Edward Scissorhands.


IKEA kom. Vi monterade ner & upp sängen.


Gjorde egen pizza & tomatsås också.


Sist, & det är nog minst, gjorde jag mandelbiskvier som vi ska ha i nyponsoppan imorgon. Mums! Nu ska vi krypa ner i vår NYA säng<3

tiondemarstvåtusentio

Idag ska bli en pysseldag här hemma. Har haft hela 3 lediga dagar den här veckan & verkligen laddat om batterierna. Nu är jag grymt sugen på en helgs jobb!

Men till idag, ska snart ställa mig i köket för att baka lite scones & annat gott som jag kan hitta på. Utöver det ska jag ta en låååång promenad i solskenet, kika på "Walk the line" eller "Edward Scissorhands" och förhoppningsvis så kommer IKEA hit med vår nya säng också! Och om jag har tur, det vill säga om posten inte har slarvat, så bör nya ELLE dimpa ner i brevlådan också.

En fin dag med andra ord.

Goding-frukost.






Pics?
Min frukost.
Turkisk yoghurt med äpple & kanel.
Hårdmacka med smör, stekt ägg & basilika. Och kost-tillskott.

Känner du dig lite krasslig?

När man känner sig lite krasslig så finns det lite "husmorstips" som man kan ta till sig. Speciellt när man /som vi/ har ett sådant där fult virus som inte ger med sig ens när man tar medicin. Jag tänkte dela av mig med mina tips!

♥ Riv ingefära, pressa vitlök och citron. Häll på hett vatten. Drick!
♥ Drick mängder med vatten också.
♥ Ta C-vitamin-brus.
♥ Halsont? Koka upp vatten och blanda ut i ett glas med 1-2 teskedar salt. Svalna & gurgla med.
♥ Ät mycket! Och inte så mkt socker utan riktig mat.

♥ Ta kosttillskott.
/f.v. Ginseng, Kvinna med mineraler & vitaminer, Kalcium + vitaminD och Omega 3./

Massvis med shopping idag!

 

Jag köpte mig en ny matta, en säng & ett sängbord. Dock är det kvar på IKEA för jag kunde ju inte direkt ta med det på bussen, förhoppningsvis kommer det hemkört imorgon bitti. Hoppas, hoppas! Åt middag på IKEA också, tog samma som vanligt (kotlettrad). Nu ska jag fortsätta pyssla lite här hemma & beställa hem lite fotokopior.


GOSSIPGIRL

Wiho! Inatt sänds Gossip Girl efter typ flera månaders uppehåll :D Nu ska jag diska upp stora disken/äta något gott/planera framtiden. Blir nog att kika på GG imorgonbitti istället. Nä, tänkte ta & pyssla om min lilla febriga sjukling också.


åttondemarstvåtusentio

Idag känns det lite bättre, dock är min kropp totalt stel men annars är det fint. Har en gosig/busig liten söt som just nu sitter i mitt knä och spinner.

♥ Idag? Hoppar strax in i duschen/badet för att mjuka upp min kropp, äta en STOR frukost, shoppa, tvätta & städa. Jag brukar kalla måndagar för mina återhämtningsdagar. Har ju oftast jobbat konstant i några dagar då.

Hmpf.

Ibland blir man på hemskt deppigt humör. Och jag oroar mig så lätt. Jag försöker suga ur oron på något sätt men den ligger så gärna kvar. Jag antar att det mest beror på knappt någon sömn & rätt dåligt med näring. Sen krånglar min kropp, & jag vill bara veta varför.

Blev iallafall på lite bättre humör genom att kika på lite webb-tv & pilla på min Ipod. Nu har jag hemskt ont i mina ögon så nu ska jag krypa ner i en skön/halvtom (lillan är ju här) säng & försöka sova typ 10 timmar. Godnatt.

Nu drar jag!

Wiho! Solen skiner, jag är redan färdigfixad & mår underbart. Trots mina fem timmars sömn så är jag tiptop. Ha en helt underbar lördag, vad ni än hittar på. Personligen spenderar jag min lördag på Absint. Puss

femtemarstvåtusentio

Öhrm. Jag känner mig bakis. Rejält bakis. Fast det är jag ju inte, bara lite krasslig i kroppen med den här jävla infektionen/viruset som inte vill sticka. Just nu fokuserar jag på att äta. Mycket. Jag tror att det hjälper. Fast inga onyttigheter som innehåller massvis med socker. Det hjälper nog inte. Nä, hörrni, nu ska jag ta mig till nagelsalongen & sedan vidare mot mitt jobb.

Det är CRAZY FRIDAY vet ni! /insåg att jag nog måste förklara detta eftersom mina vänner hemma trodde att jag festade sönder varje fredag. det är halva priset, på allt i två timmar./ Jag tror att det bara är åtta fredagar kvar av Crazy nu innan sommaruppehållet. Men det kan vara nio, jag är lite osäker på långfredagen.

RSS 2.0