tjugoåttondejanuaritvåtusentio

God morgon allihopa :D Jag sitter i pyjamas fortfarande & kikar ut över snön som yr ner fortfarande, dock inte med samma fart som gårdagen. Vi hamnade inte i säng föränn vid två igår så jag beredde mig på att Simon skulle sova länge, länge. Så jag tassade ut på en promenade så tyst jag kunde men nej då, han är vaken.

Idag ska vi köpa oss en ny tv & så kommer ju mamma + lillebror för att hälsa på lite. Blir en fin dag!

Harry Potter and the Philosopher's stone ♥ Harry Potter and the Chamber of Secrets

Jag & Simon kikar på Harry Potter. Vi har haft en riktigt mys-dag idag. /IGEN!/. Promenerat lite smått (verkligen betoning på lite). Snöstormen har ju yrt utomhus. Jag lagade en riktig gourmet-middag idag, svensk husmanskost in my ♥. Fisksufflé. Vi gjorde också choklad/daim/banan-muffins. Kikar på massa HarryPotter-filmer. Äter ostbollar. Dricker päronsoda. Nu dricker vi thé istället. Mys!


P.S. Imorgn ska vi köpa en ny tv ♥

Wihoo!

Har ju inga direkt minnesbilder på min dator så därför snor jag det här kollaget av min vän Malin.
S-T-O-R-T GRATTIS TILL VÅRAN BEATRICE.
Min äldsta och bästa vän.
som firar sin 20-årsdag i Norge.

/haha dör förresten åt bilden längst ner till vänster. vi gled ner för hela den där backen och rev sönder byxorna. hahahaha./


tjugosjättejanuaritvåtusentio

Idag har jag en riktig mys/tråk/nödvändig-dag.

Gick upp alldeles för tidigt, tvättade all tvätt, gick ut på en långpromenad & har mest bara slappat & pussat på min karl. Sedan stack han iväg på sin första lektion idag, medans jag stannade hemma & leker hemmafru. Har stått och rullat köttbullar & skalat potatis. Medans jag har pysslat & donat har jag kikat igen mig på alla tv-serier. Iallafall hälften av dem. Mys!

Börjar dock känna mig grymt uttråkad av att bara vara hemma. Men det är nog bra. Då längtar man ju efter jobbet ännu mer! Nu ska jag ringa hjärtat & höra hur långt han har hem /dvs när jag kan börja steka + koka/ och kanske kila ner till affären och köpa mjölk /vad är godare till köttbullar?/ och en STOR Marabou-choklad-kaka.

tjugotredjejanuaritvåtusentio

Hallå! Sitter uppkrupen i soffan & myser just nu. Igår jobbade jag, och eftersom det var så lugnt kom jag hem redan 21.00. Idag blir det däremot lite senare misstänker jag. Och imorgon liiiite tidigare. Jobbar frukost då nämligen. Så det blir väll sisådär 4 timmars sömn inatt. Mys. Men det är rätt lätt att ta igen när jag kommer hem. Nä, såhär kul är jag med bloggningen när jag jobbar. Vi höres imorgon!

tjugondejanuaritvåtusentio

God morgon /mjo, nästan faktiskt. tog mig en sovmorgon/. Nu kikar jag lite på The Hills, jag hör att Simon suckar lite åt mig. Må vara grymt ytligt ;*. Haha! Idag blir en lugn dag, men vi ska iochförsig ut & gå en rejäl sträcka idag. Mysigt!

♥ Gå till Erikshjälpen & kika
♥ Gå & handla lite mer
♥ Eventuellt lite yoga ikväll (beror på vad min kropp känner)

Tacos, monopol & morotskaka.






Petra bjöd över oss på Tacos. Kul tänkte vi & tog med oss Monopol. Och så bakade vi en stoooor morotskaka. Mumsigt värre.

was that it?





För någon vecka sedan var vi /läs: jag, mamma, mormor & christer/ på "Is This It?". Per fixade lite med video och ljud & det var helt enkelt en varité. Det var kul. Jag skrattade så jag fick magvärk. Sen åkte vi hem till dem; drack thé, åt paj & morotskaka.



trettondejanuaritvåtusentio

Jag sitter i soffan och har precis läst lite fina böcker, tagit ett långt bad, stretchat & druckit ingefärsté. Simon ligger fortfarande i sängen. Tyckte vi sa att vi skulle åka tidigt till Valbo idag? Hm. Allting är väll relativt antar jag. Nä, nu ska jag gå & väcka honom för att sedan göra lite nytta idag.

tolftejanuaritvåtusentio

Har ramlat ner i soffan & då är det lite svårt att ta sig upp igen. Idag har varit en rätt kort dag. Min frisör ställde in klipptiden, av anledningen att det går en vinterkräksjuka här i Gävle. Uh. Så jag sov ut.

Sedan har jag fokuserat på hälsan. Besökte sjukgymnasten & sedan åkte jag på ett träningspass. Nu är jag lagomt mör i kroppen & ska ta med mig en Paulo Coehlo-bok och lägga mig i ett långt bad med hårinpackning och ansiktsmask.

Har massvis med bilder att visa er. Ska fixa in dom imorgon.

Laddar för träning!

Nu ska jag sätta i linserna, sätta upp håret & dra på mig lite varma kläder & sen ska jag ta & träna ett pass. Med tanke på hur min rygg smärtar & stelar idag så ska det här nog göra gott för min kropp. Förmodligen kommer jag alltså hem med massa mer energi och är sådär skönt trött i kroppen. Finemang!

Valentine's day<3


Men shit. Vilken casting? Hur kan man klämma in såhär många stjärnor i en film? Förresten, visst skymtar man en twilight-stjärna och en forne O.C-huvudroll?

massa pussar på alla

Livet leker! Jag bara sitter och tänker på hur bra allt är. Och hur grymt det kommer bli.
Satt nämligen och läste i min drömbok. När jag insåg att alla mina "vardags"drömmar som jag
hade för två månader sen har slagit in. Fy vad fint det känns. Nu har jag suttit & kråmat
mig framför webcam för jag orkade inte ta fram systemaren och jag ville visa ungefär hur
jag såg ut & dessutom hur vår nya kristallkrona ser ut.







färgerna är ju rent vidriga i webcam?

Mums?

Tusan vad sugen jag är på den här då.
Ska nog ta & sälja min Ipod Nano och köpa en Touch istället.
KLICKA


åttondejanuaritvåtusentio

Idag ska jag på premiär för min morbror's varité "Is this it?". Ska bli grymt.


♥ Plocka undan.
♥ Ladda iPod:en.

♥ Fota grejer som jag ska sälja!
♥ Ringa till jobbet.
/är det bara jag som blir lite "nojig" om jag verkligen är ledig?/
♥ Ringa till sjukgymnasten.
♥ Äta middag med släkten.
♥ Åka till Gävle-teater.
♥ ..eventuellt händer det väll något efteråt.

sjundejanuaritvåtusentio

Nu på morgonkvisten så har jag redan hunnit städa lägenheten, stretchat & ätit en stor frukost. Snart kommer det besök från söder & kikar in lägenheten/äter lunch/hälsar på lillan.

Äta lunch
Träna
♥ ...bara ta det lugnt

kittiekat-in-my-heart

-

Det här är mitt lilla undebara ♥. Just nu ligger halva hon på min axel och andra halvan på soffan. Hon älskar att kika på när jag skriver på datorn. Fast helst vill hon sitta på datorn. Och ibland när jag har laptop:en uppe så är Mozilla Firefox supportsida uppe. En gång skrev hon faktiskt till Simon. Iochförsig var det väll typ "iogogofi". Goding!

/sry, skräpig bildkvalité. det är mitt photoshop och blogg.se som inte samarbetar/

Trettondagsafton





Om man inte har något annat för sig en trettondagsafton kan man alltid bjuda över någon på middag. Jag gjorde Canneloni. Tänkte servera den italienska rätten med något italienskt rött. Men jag har visst ingen korkskruvsöppnare. Det fick helt enkelt bli hallonsoda istället. Till kaffet/örtéet drack vi lite Amarula Cream och åt lite mörk choklad med apelsinsmak.

WIHO

Att göra idag!
♥ Ta ner Lack-bordet dit det hör hemma. /i källaren.../
♥ Flytta dit hyllan istället.
♥ Töm vita byrån & fyll den med vettigare saker istället.
♥ Tvätta. (15.00 - 17.00)

♥ Äta kinesmat framför en film.
♥ Städa förrådet.
♥ Dammsuga.
♥ Packa ner lite julsaker till förrådet.
♥ Tända massa ljus & rökelse
♥ Laga god mat.

Inte idag, men på gång!
♥ Skruva upp draperit.
♥ Köpa ny sängram.
♥ Sätta upp lackhyllor
♥ Köpa ny tv + tv-möbel.

femtejanuaritvåtusentio

Idag är det tydligen RIKTIGT kallt ute. Ändock ska jag trotsa kylan & ta mig ut på en promenad. Förresten är Lilla Söt /hon är nu döpt till Lilla Söt/ helt galen. Hon kutar runt /in i dörrar, över bord, på datorn, på mina fötter/. Galningen<3

Planer för idag
♥ Träna /ut&gå + pilates/
♥ SPA-bad
♥ Sätta upp gardiner
♥ Hålla mig borta ifrån datorn
♥ Plugga litegrann
♥ Bjuda över farmor på middag

fjärdejanuaritvåtusentio

Godmorgon gott folk! Idag vaknade jag av mig själv redan klockan kvart i sju. Det var lillans första natt i lägenheten & det gick toppen. Hon har verkligen slappnat av här. Och om jag ropar på henne så kommer hon springande och hoppar upp till mig. Så mys. Idag ska jag fixa & dona lite här hemma, är ju ledig ett tag framöver /som de flesta extra-knegare i H&R-branschen är nu i början av januari ser det ut som/.

tredjejanuaritvåtusentio

♥ Städa klart i lägenheten /diska, bädda rent, dammsuga, torka golven/
♥ Åka till IKEA /om Simon vill ha hyllan då vill säga/
♥ Lilla Söt kommer hit & flyttar hit!!! WIHO.
♥ Mys!

Ms. GW

Fröken Beatrice Gustavsson Westling /ja, jag vet att jag stavar ditt namn fel nu :) men det är så jag alltid stavat det/. Min mobil har raderat fler meddelanden än påtänkt. Eller så var det jag som var för snabb på knapparna. I vilket fall så har jag tappat din e-mail. Skriv en kommentar med mailen /bara jag som ser kommentaren först. sedan kan jag radera den/.

IKEA it is

 

Det är den här jag menar Simon! Tänk på att den endast är 148 centimeter hög.
/tänkte slänga ut lite möbler och ha filmerna&böckerna&pärmarna här/
Tror ni det funkar?

Nä, nu är jag nog snäppet för ärlig.

Då har man kommit hem ifrån jobbet. Linjen mellan att klockan är tidigt eller sent börjar nu bli hårfin. Idag var det lugnt på jobbet. Alldeles för lugnt. Precis som veckan som ligger framför mig. Tr-r-r-rist. Jag kan inte heller låta bli att vara lite negativ. Nä, man ska väll lära sig av sina misstag & göra allting dubbelt så mycket bättre nästa gång istället. Andas. Men skulle ju bara vara så skönt att kunna allt. Att inte behöva fråga om hälften av allt. Att inte vara yngst. Jag saknar mitt HR3<3 Fn vad mycket det är man vill. Och inte vill. Nä, nu ska jag: Ett; ta en dusch. Två; skriva ner allt jag vill. Tre; sova.

P.S. Konstigt att natt-inlägg liknar efterfest-inlägg. Kanske är natten/morgonen som gör att inläggen alltid blir förvirrade. Inte alkoholen. Hm.

I know I can be happy with who I am

Look at me now, I'm so much stronger
Look at the way I’ve spread my wings
Look at me, you see me smiling
No one is gonna bring me down


i confess that in 2009, I have ...

( ) stayed single for the whole year
(x) made out in/on a car
(x) kissed in the snow
( ) celebrated Halloween
(x) kissed in the rain
( ) had your heart broken
( ) broke someone else’s heart
( ) had a stalker
( ) went over the minutes on your cell phone
(x) had a good relationship with someone
( ) someone questioned your sexual orientation
( ) gotten pregnant
( ) had an abortion
(x) have a relationship with someone you’ll never forget
(x) done something you’ve regretted
( ) lost faith in love
(x) kissed under a mistletoe

OTHER
( ) painted a picture
(x) wrote a poem
( ) ran a mile
( ) shopped at Hollister or Abercrombie and Fitch
(x) posted a blog
( ) listened to music you couldn’t stand
( ) went to a sleepover
( ) went camping
( ) threw a surprise party
(x) laughed till you cried
( ) laughed till you peed in your pants
(x) visited a foreign country
( ) cut in a line of waiting people
(x) told someone you were busy when you weren’t
(x) partied to celebrate the new year /the first minutes of this years/
( ) cooked a disastrous meal
( ) lost something/someone important to you

In 2009 I…
( ) broke a promise
(x) lied
( ) went behind your parents back
( ) cried over a broken heart
(x) disappointed someone close
(x) hid a secret
(x) pretended to be happy
( ) slept under the stars
(x) kept your new years resolution
( ) forgot your new years resolution
( ) met someone who changed your life
(/) met one of your idols (saw)
(x) changed your outlook on life
(x) sat home all day doing nothing
( ) pretended to be sick
(x) left the country
( ) almost died
( ) given up something important to you
(/) lost something expensive (but got it back)
(x) learned something new about yourself
(x) tried something you normally wouldn’t try and liked it
(x) made a change in your life
( ) found out who your true friends were
(x) met great people
(x) stayed up til sunrise
(x) cried over the silliest thing
( ) was never home on weekends
(/) got into a car accident
(x) had friends who were drifting away from you
( ) had someone close to you die
( ) had a high cell phone bill
( ) spent most of your money on food
( ) had a fist fight
( ) went to the beach with your best friend
(x) saw a celebrity
(/) gotten sick (not REALLY sick)
( ) liked more than 5 people at the same time
(x) became closer with a lot of people

/kopierade listan
härifrån/

Nya naglar ♥


Har ju inte lagt ut en bild på mina nya naglar. Läckra va? Ska fylla i dom nästa vecka igen.

I gotta a feeling, that this year is gonna be a good year


Nytt i garderoben


Söta små rosetter att sätta i håret. Ifrån Indiska.


Fina stora örhängen. Även de ifrån Indiska.


En baströja.

Och så fina, nya träningskläder.

RSS 2.0