Sa du Halloween?!


Laddar om mellan passen. Snart drar jag iväg till kära Absint. Just nu har jag nästintill en partystiss på mig, men ikväll blir det något annat. Jag och Johanna inhandlade lite kostymer efter frukosten. Flygvärdinna, and of we go. Eventuellt en maskeradtillställning på Engeltofta ikväll förstår ni. Att klockan står på 03.30 har inte hindrat mig förut, eller? Nä, nu kör vi.

crazy thursday?

Grym torsdag. Galen torsdag. Full fart på Absint hela kvällen. Slog en runda med Johanna & Adam på Slick innehållande många små glas som smakade ananas. Kan väll ha blivit en efterrunda igår också med årets glöggpremiär samt lite ostprovning. Fint liv.

Men har det aldrig hänt mig har det kanske aldrig hänt

Idag? Ledig dag. Sov halva dagen. Handlat nödvändigheter. Kikat Gossip Girl. Dricker för mycket kaffe. Sjunger med i gamla låtar. Läser fina texter.

Sen? J kommer över. Fixa med papper för resten av månaden. Köpa fina kläder? Planera min dag som närmar sig. Fixa ett FB-event gällande min & Tovas 20-årsfest.

Kalles/Enkelt

Just nu sitter vi i min lilla lägenhet & taggar inför en shoppingrunda samt en rejäl utekväll. Laddar upp med en kopp té plus filmen "Runaways". Igår blev det mys på Kalles och Enkelt, ikväll blir det l-i-i-i-te mindre lugnt.

Det blev en fundering istället

En mysig hemmakväll & sitta själv i soffan. Eller? En söndagsöl & umgås med folk? Hm.

Ännu en söndagskväll

Älskar söndagskvällar. Älskar. Nu ska jag fortsätta njuta av ensamheten med hjälp av en kopp té samt musik som jag lyssnade på när jag gick på högstadiet. Underligt, att man inte hörde vad musiken betydde när man var 14 år. Planerar de kommande dagarna också. Mina fina, underbara, saknade vänner kommer ifrån Dalarna och hälsar på. Vilket också, till min förtjusning, innebär en otroligt fylld kalender. Så, nu ska jag enbart njuta av lugnet för en kväll.

Inspiration



Pic @ weheartit


Oskar Linnros @ Slick City

Kan man längta lite mer till 25 november just nu? Nä.


Lycklig.

Lycka. Att inte kunna somna och istället tända doftljus i hela lägenheten. Att lyssna på inspirerande människor. Att ha tusen bollar i luften. Att mina f.d sambosar kommer till mig i veckan. Att jag snart fyller jämnt. Att vi ska ha ett storslaget 20-års-firande. Att dansa. Att skratta. Att framtiden ser otroligt lovande ut. Att lyssna på fin musik. Att ha så fina vänner.

Musik, Gossip Girl & Elle.



Ungefär vad min morgon bestått av. Plus tusentals nya tidningar & ett avsnitt av Gossip Girl. Drar mig ner mot FS nu. Precis & exakt vad som behövs just nu. Kvällen tillbringas, för ovanlighetens skull, på Absint. SKÖNT!

musiktips




Kanye West går på repeat för tillfället.

min kära lilla lägenhet


Lite såhär bor jag just nu & ett bra tag framöver. Trivs som fisken i vattnet.

Du är inte en i mängden men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden




Vi tog med kameran ut till Boulognern för en vecka sedan & lekte med nya objektivet. Hösten måste nog vara den vackraste årstiden.

oh god, please don't tell me this has been a vain



Hemma efter en fin helg i Götet. Nu drar jag på mig stora halsduken & beger mig mot Gävle Stad. Lunch med Johanna, ett gympass & sedan blir det ett konferenspass på City.

RSS 2.0