For what it's worth, it was worth all the while

Jag vet att jag sa att den här helgen skulle jag bara ta det lugnt och vara hemma. Men.. Det är ju Halloween och det är så mycket på gång. Så idag blir jag hemma, pappa kommer hem med thaimat och godis snart. Sen ska jag kika på Idol och mest ta det lugnt.
Imorgon, då ska jag iallafall ut! Mer detaljer imorgon...


NÅGOT SPONTANT?!

Nu skulel jag behöva det där spontana som inträffar då och då. Till exempel när vi skulle kolla på film i mjukisbyxor men slutar på någon inflyttningsfest med en vinflaska i handen, bara sådär. Eller promenader klockan två på natten. Eller när någon ringer en mitt i natten klockan 3  och drar ut en och det slutar med kenny starfighter och skratt i några timmar. Eller när man kommer från tåget klockan 7, en vän överraskar och bjuder på martini en hel kväll. Eller när en annan vän drog ut mig på någon fest som slutade med krogen, skratt och massa mer.

Ge mig något spontant.

Just dance

I got a brand new attitude, And i'm gonna wear it tonight

Sitter och dricker en smothie, och kikar ut. DET ÄR SNÖ PÅ MARKEN! Och jag blåser nästan bort när jag går ut! Idag ska jag nog mest ta det lugnt, kika på Idol och ta det lugnt.

Men imorgon känner jag att jag vill göra något. Någon som vill göra något?

I love this record baby

But I can't see straight anymore




Bilder: http://icanteachyouhowtodoit.com


Min födelsedagshelg i detalj.

Fredag 7 november. Kommer släkten och firar mig med tårta och kalas. Annars går dagen ut på att sova ut, ta ett långt spabad, fixa iordning huset och sedan kommer mina närmaste vänner. Då har jag och Tova en liten middag, med temat legender, så ska fixa lite roligt vi ska hitta på då.

Lördag 8 november (min födelsedag). Sover ut idag igen, jag och Beatrice tar tåget till Borlänge, fixar oss, går ut och äter (eller beställer hem) med Elin, Linda och Ida. Sedan kanske vi åker på någon förfest och sedan blir det dansa hela natten lång.

I'm still a rockstar

Hallå! Jag sitter 2 mil utanför civilisationen iklädd ridkläder. Har varit ute i stallet sedan klockan halv två. Snart ska vi röja här inne, sen ska jag och mamma sätta oss och dricka vitglögg.

Jag blev helt plötsligt på ett jäkla festhumör, var nog min vän M som omedvetet fick mig på humör! Läste hennes blogg och kollade hennes musiktips. Tänker tillbaka på nätterna i Spanien. Värme, underbara människor och dansa i höga klackar tills klockan blev 5. Det blir inte riktigt så nästa helg, men nästan.

9 dagar kvar!!!!

HR3b


Min klass dom senaste 3 åren.

You think we're so mysterious. Don't take us all to serious.
Be original, and remember. That what we do is what you just can't do.


Lasergame! (& korthårig)

Höstlovet flyter på (lite för fort.). Idag har vi varit i borlänge och spelat lasergame i en timme, relaxat i en och ätit tacos. har inte så mycket mer planerat framöver. Ödet får helt enkelt säga vad helgen innehåller. Imorgon ska jag ta en ridtur iallafall.

Ja, visst ja! Jag är korthårig nu. Det är så himla skönt ska ni veta, & det känns ganska bra faktiskt. Har vant mig ovanligt fort. Kameran tycks inte fånga någon fin bild, men så fort den gör det ska jag slänga upp en bild.


So what?!

Idag har jag fikat med en massa vänner. Mycket skratt och planer. Funderade en hel del inför framtiden, vad man ska göra. H hade ju till och med ställt sig i bostadskö redan.  :O
Imorgon ska jag bli korthårig också. Tar väll något kort så får ni se.
PUSS

12 dagar kvar

Slapp söndag/helg

Inte gjort något speciellt idag, mest åkt hem och så. Helgen har väll sett likadan ut den också. Nu är jag iallafall i karlbo igen, ska kika på one tree hill & gossip girl snart. Imorgon ska jag jobba på förmiddagen och fika efteråt.
På tisdag blir jag korthårig. Japp! För första gången på 10 år ska jag klippa av mig håret. Det blir spännande. Och på onsdag ska vi åka på Laserdome, skjuta lite, bubbla och äta tacos. En lugn vecka med andra ord.

Satt och funderade över våren, den blir lika full som hösten insåg jag. Det blir stockholm, göteborg, sälen, halmstad, Kanarieöarna(eller liknande) och Polen. Kul, men fullt upp. Ska verkligen njuta av dessa lediga stunder nu.

En förklaring.

I väldigt många, många veckor har jag bara sprungit runt och organiserat tusentalssaker. Alltid haft en sak på gång, aldrig slappnat av. Knappt gått av flyget innan nästa kommer och flyger igen. Hela sommaren har jag spenderat på 4 olika ställen hela tiden.
Mina skoldagar har i princip sett ut som så att jag går upp tidigt, pluggar hela dagen, kommer hem och pluggar lite mer och somnar sent. I 8 veckor. Jag har organiserat arbeten, presterat 100%, lämnat in allt tidigare än menat.
 Helgerna har jag antingen vart ut och träffat folk, jobbat & någon enstaka gång har jag varvat ner. Cirka 4 dagar av 50.
 
Till slut säger kroppen nej. Min kropp har sagt nej. Jag har, den här veckan, åkt på en massa symptom. Infektioner, inflammationer och så vidare.

Psyket säger också nej till slut. Jag har dock haft en sån energi under denna tiden som jag inte vet var den kommer från. Men under den här veckan släppte allting (och i fredags). Energin försvann, och min lust att överhuvudtaget göra någonting vettigt.

Så den här helgen har jag ägnat åt att göra absolut ingenting. Jag tittar på tvserier, lyssnar på musik och fotar. Jag varvar ner. Det är även det jag ska jag göra i veckan. Varva ner.

Höstlov baby.

ÄNTLIGEN HÖSTLOV! Åh, ni anar inte hur skönt det känns. Nu kan jag lugna ner mig och varva ner totalt. Idag har jag varit på vårdcentralen och dom tappade mig på blod. (tog blodprov angående leder och så vidare). Sen ringde dom nyss, visade sig att ena provet fick man egentligen inte ta på en fredag, så då är det bara tillbaka igen! Mådde jättedåligt efteråt iallafall, vart alldeles yr och svårt att andas. Uschja.
Men ikväll kommer lillebror, eller om en timme till och med. Vi ska käka pizza & kika hockey. Typ.


15 dagar kvar.

Godnatt gott folk.

Vaknade tidigt och fixade litegrann sedan åkte jag och farmor till Siljan och åt stor lunch. Sedan jobbade vi litegrann fram till nu. Så nu ska jag försöka sova och försöka må bra. Imorgon kommer lillebror och då ska vi se på hockey. Till helgen så händer ingenting. Näpp.

16 dagar kvar

Havets läckerheter, Torsdag 23 oktober 19.00

Öppet ikväll då.

Meny

Gratinerad Mussla a la Lady Curzon
*
Lardolindad bräckt Pilgrimsmussla på sauterade Sockerärtor med Creme Dijonaise
Västerbottenpaj med Kräfttartar
*
Scampi a l'Amoricaine med Ris
Inbakad lax med saffransås och sauterad Potatis och Broccoli
Rödtungsfilé a la Venini
Helstekt Biff med Hasselbackspotatis
*
Vit Chokladmousse på Hallonspegel
Flamberad Banan med Honungsglass
2 rätter 210:- 3 rätter 265:-

Saknar solen och värmen.


Jag och mina sambos i Barcelona


Hej gott folk! Nu är jag frisk från feber och tråk, men ledinflammationen är värre än någonsing och tabletterna verkar endast 20 minuter. Iallafall, idag har jag och min farmor varit till Borlänge. Vi kom hem med två stora stickade tröjor, påslakan & 2 par vantar. Fin fint! Imorgon har vi sovmorgon till 13.00 och sedan har vi öppet och då ska min kära farmor och min pojkvän komma och äta var det tänkt.

Nej nu ska jag ta mig ett varmt bad!
PUSS

17 dagar kvar

sjuk och jävlig

Inflammation i lederna eller något liknande, och förkyld. Elin hon har bihåleinflammation. Sjuka lägenheten här i Leksand. & jag drömmer om choklad så jag fick smaka en bit av Ida. Förövrigt så har jag inte gjort något idag, sovit och så.

18 dagar kvar.


Bilder ifrån Estland

för er som inte har facebook och redan har sett dom här.


Erik, Jenny & Jag


Vi fyra på en väldigt blåsig klippa

Jag och Elin vid en krater

Vi satt hos nere på någon mysig pub. (Peter från Österrike och Elin)

Inne på Privelige (Jessica och Matilda från Åre och jag)

Happy new year.




Nyår 2007-2008


Nyår 2006-2007


Tydligen har planeringen börjat redan inför nyår. Häruppe snackas det om Sälen, och det är ju iochförsig lite bråttom redan isånnafall. Gallringen av stugorna börjas ju där. Har en fundering om ett annat land kanske? Hm.
Det känns så om att antingen vill jag göra någonting extraordinärt eller annars bara en enkel middag hemma med familjen. Typ.

Vad ska ni göra på nyår?


Tillbaka hem!

Då var vi tillbaka i Sverige igen. Vi hade riktigt kul nere i Estland, och har träffat en massa nya & roliga människor. (Bilder kommer upp sen). Sista veckan i skolan nu på fem veckor, sen kommer vi tillbaka och går tre veckor så är det jullov. Och då har hela höstterminen gått. Men ni ska veta att jag känner mig inspirerad till en massa saker att göra efter skolan nu! Ut i världen ska jag iallafall.


19 dagar kvar.


10 timmar kvar..

Trött dag i skolan, fast ganska mycket blev gjort. Simma hann jag inte med, men jag har sytt klart byxorna till tävlingen och packat allting. Har även handlat frukost (ProVivadryck, fralla, nötochrussinmix.) Mumsigt!
Om några timmar sticker vi och sen är vi inte hemma föränn på söndag. Bilder kommer tas och vissa lägger jag upp här också. Hoppas ni får det helt underbart här hemma! Så hörs vi igen på Söndag.
PUSS

22 timmar kvar.

Jag har precis fixat mig, just nu sitter jag här framför datorn med en kopp té i handen. Det är mörkt ut, riktigt svart, det brukar faktiskt ha blivit ljusare vid den här tiden men icke. Vi går väll mot mörkare tider gissar jag.. Idag har jag en lång dag, och efter den ska jag ta mig en simtur sedan till lägenheten igen och packa.
för imorgon bitti åker vi. Och jag upptäckte en sak igår när vi satt och läste programmen. Jag tävlar för 17 bara en dag? Det betyder att jag inte har någonting planerat i en dag?! Hm.. Men nu ska jag göra mig lite frukost.
PUSS på er.

26 dagar kvar.

Detta är en del ur mitt liv..

Uh, vad jag är trött! Det blir jag iochförsig redan klockan 7 nuförtiden! Jaja, idag tog jag en tur på stan med tjejerna. Fikade, köpte mig en sjal och så. Sedan gick jag och beatrice hem till henne och hennes karl. Hon klippte mig och vi snackade allmän skit.
Så kom jag hem gjorde god, god mat (entrecote, grönpepparsås, avocadosallad, vitlöksbröd, pommes, tzatziki) och lite efterätt också (semifreddo, igen!) och på det åt vi godis och ostbågar. Sen kikade jag på "Jakten på Lycka". Dags att sova! 
God Natt Allesammans.


3 dagar tills vi åker till Estonia

Det är lördag morgon, jag har ätit onyttig frukost och gått ut på morgonpromenad. Idag ska jag ta en fika nere på staden, åka runt med bästa, sy upp byxor och mest koppla av. Finfin lördag! Söndagen blir också avslappnad och fin. Hoppas eran helg blir bra.
PUSS
28 dagar kvar.

You're turning into something you are not.



Baskern är den jag köpte på kupolen igår & den där fina beiga sjalen är från Spanien. Och jag har blivit ljus i huvudet som ni ser.

I'm not saying it's your fault, altough you could have done more


Utsikt från mitt rum. Har visst inte visat bilder på mitt rum än? Inte så mycket att se. Det är svart, vitt och gult. Nu ska jag gå till skolan. Ha  det fint!

Birthday-plans

Ja, nu är det äntligen min tur att räkna ner, och det är klart att jag har börjat redan! Jag ska fira min 18årsdag en hel helg.
Första dagen var det meningen att vi skulle ha en gigantisk fest, men jag ångrade mig. Insåg att jag inte ville springa och hålla koll på allting och sedan vill jag inte städa lokal på min födelsedag. Så det blir en mysig liten middag med några vänner. Så ni som vet att ni tillhör dom håll Fredag den 7e ledig.
Sedan är det Lördag, Min födelsedag, då kommer folk över och fikar och äter tårta. Sen tar jag tåget mot Borlänge där jag, Elin och Beatrice ska ut och göra Borlänge osäkert.
Och jag längtar ALLTID efter min födelsedag, men nu är det värre än någonsin! Lite undrar jag över vad jag ska få i presenter, ingen har frågat efter önskelista än (och det gör dom alltid i tid...) och alla säger någon mystiskt kommentar. Hm...

30 dagar är det kvar idag (mindre än en månad!)

En helt vanlig onsdag

Hejsan allihopa! Idag började jag inte min dag föränn klockan var 14.30, fast innan det hade jag lite fritid så då shoppade jag litegrann; gråa ull-tights, en svart basker & hårsnoddar. Sedan jobbade jag lite och så kom jag hem för ett tag sen. Nu väntar jag på min älskade och så ska vi sova. Mina två sambos är ute och festar. Nej hörrni.
God natt och sov gott.

<3


Du är bäst älsklingTack för att du finns<3 

Sminkparty

Igår hann jag inte sätta mig ner för en lugn stund ens! Hade lite storstädning sen var jag iväg på något sånt där sminkparty och köpte mig en foundation. Idag börjar jag inte min praktik förän 14.30 så jag tar det ganska lugnt såhär på morgonen. Helgen närmar sig (och estland med den. gulp) och den ser lugn ut. Plugga, ha myskväll & kanske ta en fika på stan? 

I can't find the reason

Hejsan! Nu har vi kikat på One Tree Hill och Gossip Girl, ett urdjupt program och ett totalt ytligt program. Så nu sitter jag och laddar upp inför en vecka, mycket prov men det känns som att jag har läget under kontroll. Förutom detdär med estland då.

Och i min hemstad där verkar allt spelas på repeat igen. Förra året var, för er som inte vet, ett jävligt år. Och det här började ju inte heller bäst. Men i vilket fall, det har varit lugnt ett tag nu. Men i början av denna vecka hände något igen & idag också, säger dom på nyheterna. Det är bara så sorligt. Nog för att det är 6-7.000 fler människor i Avesta men hur kan det komma sig att det är 3 gånger fler unga som dör?


Nytt och fräscht!

Jag har känt mig så tusan oinspirerad på senaste. Men efter en sån här fin helg kom allt tillbaka igen! Nu är det nytt och fräscht här på bloggen och jag känner att nu är jag på gång igen. Bullbaket blev uppskjutet till nu, så nu väntar vi bara på att dom ska jäsa sen väntar världens helkväll! Greys Anatomy, One Tree Hill och Gossip Girl. Efter varandra.


Lördag morgon och det blåser upp.

Lite höstoväder här utanför mitt fönster. Idag, eller hela helgen, är jag uppe i lilla leksand och vilar ut. Nästa vecka blir riktigt jobbig, för jag måste göra massa prov innan vi åker. Ja, för om en vecka åker jag till estland, Lite nervöst kanske. Och igår fick jag min mobil också. Lite glad. Den är jättefin tycker jag.
Nu ska vi baka kanelbullar och dricka mjölk. PUSSpåer

RSS 2.0