Gott nytt år

Guldklänningen är på, naglarna är fixad, klackarna är lite för höga & jag dricker något som liknar en Kir Royal. Dock är det bara svartvinbärsdryck för innan skumpan är min så drar jag en kväll på Brasseriet. Nyårsnatten spenderas på Clarion! Gott nytt år mina fina :*

Punkt.

Lycka. Ren & skär underbar lycka i hela kroppen.

Hemmakvällar

Laptopen i knät, en varm kopp thé, tv-serier och inredningsshopping. En perfekt ledig kväll ute i Texaz. Idag umgås jag med familjen hela dagen. Hsr ätit julmiddag och efter soffhänget väntar ost & kex med andra halvan av släkten.

Myskväll

Juldagen spenderades på bästa sätt. Spelade spel & myste hemma hos Beatrice för att fortsätta mot Star. Underbart. Söndagskvällen till ära har jag bäddat ner mig i soffan med gott & 'Prince of Persia'. Kanske blir 'Inception' också. Skönt.

Musik



Ah, men då kör vi. Fixar playlist till kvällen. Underbart.
HÄR är den om ni känner för att lyssna.

Min julafton







Kort & gott: Julfrukost i Mestaäng. Jullunch samt Kalle i Brunnbäck. Mycket kolhydrater och ännu mer choklad. Fina julklappar. 


Christmas Day

Överdrivet positiv. Överdrivet energisk. Men. Det är ju bara jul en gång om året, varför inte fira det ordentligt? Julafton var underbar, slänger upp några bilder när kameran laddat färdigt. Juldagen då? Ridtur i vinterkylan. Julbord hos mami. Julbesök hos släktingar. Drycker ska på kylning, snygg klänning ska på, håret ska lockas och läpparna blir röda. Ikväll ska jag & mina fina tjejer återträffas @ Beatrice. Prata om allt, spela roliga spel & sen ska vi visa Avesta hur man festar.

Dan före dan före dopparedan

Sista natten i Gävle innan nyårsafton. Bör firas på bästa tänkbara sätt nämligen med fint sällskap & gott vin. Om en stund kikar Oskar hit, & en flaska italienskt har öppnats. Senare blir det antagligen Enkelt.

Juldagsoutfit


Packar till julhelgen. Här är min outfit på Juldagen som kommer att bli grym!

Måndagar = bra dagar

Måndag, & jag är 'back on track'. Lämnade huset vid 10 & kom hem nu. Dagen har bjudit på shopping, bio, några glas rött samt en kväll på Enkelt. Skippade dock efterfesten för sängen. En helt vanlig måndag med andra ord.

Pppparty

Svirar om från mörkblå skjorta till svart partyblåsa och byter vattenglaset till ett glas bubbligt. Just nu taggar jag med ett martiniglas & 'Duck Sauce' med Barbra Streisand och inväntar Anna. Lever för ikväll var mottot.

Once you go mac, you never go back

Nästa inköp blir en MacBook Air. Perfekt för mina planer för 2010. Lycka!

@ Åre

Nyss kommit till Åre, nästa hållplats blir Broken!

Mat<3

För en vecka sen - alldeles innan jag föll i influensakoma - så var vi & provade på Matildas för första gången. Jag åt Gödkalvkind (med tryffelpotatispuré, saltgurkscremé och rödbetor). Mums.

ROADTRIP

Ja, då tar vi och drar en roadtrip till Åre då.

Just shoot me

Fortfarande nerklubbad i sängen. Ikväll var det meningen att mängder av bubbel, plock & Oskar Linnros skulle förgylla min kväll. Istället blir det mängder av ingefärsté, tranbärsjuice & tv-serier som förgyller stunden. När jag inte sover vill säga, vilket är 90 % av tiden. God natt (igen).

RSS 2.0