tjugoåttondefebruaritvåtusenåtta

Hallo! Jag kikade runt på facebook nyss & insåg att inte bara jag utan 2 av mina vänner har besökt akuten denna helg. Den ena vet jag inte men den andras sits har jag vart i & den är inte kul. Uhva (stavning?). <3

Jag åkte iallafall in igår vid 11-tiden, hade "smärta" i högra & nedre delen av magen. Åkte in efter att ha ringt sjukvårdsrådgivningen som pågrundutav av flera anledningar i princip beordrade mig att åka in. Efter att hon nämnde ord som "sprängda" inre saker & andra omysiga saker tog vi taxin frivilligt. Hade visst väldig tur & slapp kö i väntrummet. Iochförsig fick jag ligga länge i undersökningsrummet. Jag blev stucken en sisådär x antal gånger, som vanligt (så nu har jag en prickig & arm full med blåmärken). De misstänkte blindtarm. Det gjorde inte jag. Det kunde vara annat. "Du får ligga inne på observation över natten.". Och "Ja, så måste du fasta ifall vi behöver göra en operation". Jippie. Magsmärtor, fasta & spendera tiden i en hård säng. För att inte tala om när de skulle sätta in dropp. Jag har haft en sådan där "ingång" instucken förut men inte i handen, den brukar ju sitta i armen. Hu. Låg iallafall hela kvällen & lyckades dra på mig lite feber. Till slut visade det sig iallafall att det krånglade med min äggstock, den var visst irriterad/förstorad+innehöll en cysta. Inte så ovanligt, och kroppen brukar göra sig av med sådantmen ibland krånglar det/kroppen vill inte själv & då kan det tydligen göra jäkligt ont. Mjo. Tydligen har det börjat lägga sig nu. Det är bara att vänta & se.

Det är ju rätt typiskt att allting jag råkar ut för är likadant. Inga mediciner. Bara vänta & se. Hade vart rätt skönt om det bara hade varit blindtarmen. En operation & så bort med smärtan.

tjugotredjefebruaritvåtusentio

Har inte uppdaterat för att 1) vi har varit förkylda & mest ägnat tiden åt att göra dunderkurer och 2) jag har jobbat som en tok. Nu har jag haft en dag ledighet & idag börjar jag inte förän 17.00. Dessutom kommer pappa hit & hälsar på. Nu ska jag ta mig upp ur fotbadet & packa lite inför kvällen.

Valentine's day (the movie)

Vi var ju som sagt ute & åt/kikade på bio igår. Vilken mysig film.
Den påminde om Love Actually. Fast den var bättre.


Can u feel the love tonight?

Jag älskar dig mitt hjärta.


alla♥dag

Hallo! Idag har jag jobbat frukost sedan tog jag & Simon varsin sallad på Mocca. Nu har vi, lite sega, kommit hem & ska snart hoppa in i duschen. Ikväll blir det 3-rätters på jobbet & sedan bio. Myspys.


imissu

Saknar: Mina sambos. HR3. Spanien. Långt brunt hår. Spelkvällar. Onsdagar. Gästis.

trettondefebruaritvåtusentio

Puh. Har jobbat, jobbat & åter jobbat hela långa veckan /med undantag för tisdagen/. Och det har då inte varit allt för lugnt heller. Så nu, såhär i slutet är man lite mör i kroppen. Ska iallafall avsluta veckan med alla♥dag. Jag & Simon ska gå till jobbet, faktiskt, och äta en fin 3-rätters. Sedan ska vi kika på "Valentines day" på bio.

Sen ska jag sova i 24-timmar.

niondefebruaritvåtusentio

Jag har fastnat framför O.C. Jag har ju "städ-dag" idag & jag ska snaaaaart sätta igång igen. Vi får ju en ny frys+kylskåp imorgon & då skulle man visst frosta av allt. Igår jobbade jag. Idag & imorgon är mina lediga dagar så då lär man ju ta igen livet litegrann.

/kvar av vecka 6/
Onsdag
♥ Fixa&dona. Pussa på älskade. Stooorhandla. Fixa naglarna.
Torsdag ♥ Working girl.
Fredag ♥ Crazy Friday.
Lördag ♥ Working girl.
Söndag
♥  Frukost. Bio. Middag.

Todays gonna be a good day♥

Hallå! Idag stog min klocka på 07.00. Var ju alldeles för tidigt. Slängde i en maskin tvätt /bara för att jag har ju skitat ner mina jobbkläder & så ska jag hoppa in idag!/ & slängde mig tillbaka i sängen. Fem timmar senare sitter jag här. Grabbarna ska inviga våffeljärnet & jag ska äta bovetegrötmedkatrinplommonochrussin. Sedan duschen, nagelsalongen & slutligen blire att jobba. Finemang!


Partey!

 

Drar iväg på 20-årsfester för Petra, världens finaste pojkvän & johan. Imorgon blir det upp samma tid som igår. Puh. Ska försöka komma hem tidigare än gårdagen dock. Puss.


Vecka 5.

Vi var vakna alldeles för länge igår. Invigde ju nya tv:n med att kika på film tills klockan slog 03.00. Hu. Blev väckt klockan 08.30 av snickare. Men nu är köket finfint. Ska bara röja upp så blir det underbart. Ska ha en sån där effektiv morgon nu. Tvätta/diska/städa & göra sådant som borde ha gjorts för en månad sen ;S Sedan blir det lite lättsammare. Ska spendera lite drickspengar. Wiho!


Måndag ♥ Tvätt/städ-dag. Shoppa. Menyavsmakning. Träning.
Tisdag ♥ Träna.
Onsdag ♥ .. (Johan & Gulli kommer på kvällen)
Torsdag ♥ Träna.
Fredag ♥ Crazy Friday (15.00 - XX.XX)
Lördag ♥ Fira älskling 20 år!
Söndag♥ Frukost (08.30 - XX.XX)

RSS 2.0