Alla bara babblar i mitt öra

Hejsan! Just nu sitter jag en bit utanför Mora, har nyss vaknat. I förrgår var jag nere på holmen med Therese, vi drack något glas vin & hamnade lite överallt. Som vanligt. Igår bjöd min Simon först på ost, kex & vindruvor nere på stranden och sedan var vi på nya Batman-filmen. Den var riktigt bra. Vi vandrade runt lite på Mora-festivalen & hade det mysigt.
Idag skulle jag ha spenderat kvällen på Beatrices balkong, men hon fick lov att jobba så jag stannar här uppe i Färnäs.


Min & Therese's filt.

Orange, grön, röd, blå


Theese cookies are made for eating. :* (vi firade min far för inte så länge sedan när han fyllde 34, bakvänt, och då bjöd han på smarriga kakor med smarties i. & världens godaste kung-tårta.)

Hej hopp! Har varit vaken i några timmar nu, & har hunnit varit ute på en ganska så lång tur med hästarna. Snart ska jag bege mig mot min far, då ska vi ta ett dopp ska vi göra. Ja, och sen ska jag ner mot holmen & träffa Therese. Vilken fin dag! Vilken fin vecka!

PUSS på er sötnosar

Du är fin, du är min.


Bild: vackra prästkragar utanför min faders hus.

Den här fina dagen har jag bara kopplat av & varvat ner från jobb och dylikt. Dagarna framöver så händer det lite mer. Det ser jag fram emot. Imorgon ska jag träffa min vän Therese, vi ska slå oss ner på holmen & så. På Onsdag ska jag till Mora, där visas "The dark night" & sedan går vi lite på Mora-festivalen. På Torsdag ska jag göra något efterlängtat. Jag & min bästa vän Beatrice ska ha en girlsnight. Två tjejer, en lägenhet & gott vin. Det ska bli mysigt. På Fredag jobbar jag först, sedan åker jag till Mora-festivalen igen & vad som händer där får vi se. På Lördag ska jag nog bara slappna av igen, min pojkvän hälsar nog på Avesta också. & till slut på Söndag så ska jag sitta i ett sekretariat på en hästtävling.

Så det var min vecka.
See you later!


Ska man lägga ner ett tag?

What to do? Idag sov jag så länge som jag aldrig brukar. Sedan gick jag ju iochförsig inte och la mig förän klockan var sisådär 6. Nu sitter jag här i mitt rum ute hos mamma, och här finns världens bästa säng. Fast den suger på ett sätt, det är väldigt, väldigt svårt att ta sig upp på morgonen. Men den ska jag ändock ta med mig upp till nya lägenheten sen.
I helgen var dom flesta på någon slags fest. Inte jag då, men alla andra. Jag bestämde mig för att ta jobba. Men dom närmaste lördagarna är jag nog ledig. (tror jag) Och ni uppe i leksand, eller ni som känner för att följa med, jag tänkte anordna något litet kalas lördagen den 23e augusti. Kräftskiva kanske? Häng på!

Nu ska jag kika runt lite i mitt rum & fixa litegrann. Vi hörs imorgon sötnosar.
PUSS


Hela världen är så underbar


Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Igår jobbade jag, och idag jobbar jag. Börjar 16 så sätter mig på tåget snart. Får nog hitta hem inatt. Gud vad skönt. Sedan ska jag ha en härlig sommarlovsvecka till. Innan det är jobb igen.

Hej hopp, ha en så fin lördag & fira den lite åt mig vart ni än befinner er. (Daldansen, Salafestivalen eller Färnäs)

All star

 
Jag har fått mig ett par helsvarta converse.


Om några timmar ska jag åka uppåt & jobba litegrann. Först ska jag nog sola litetill.
Ha det bäst.
PUSS

Åh, vilken härlig dag



idag har jag legat ute & solat och läst tidningar hela dagen. eller vi åkte & tog oss ett dopp också. underbara lediga sommardagar.

Puss på er

Solen skiner & jag vill ni hitta mig någonstans ligger jag ute på gården och solar eller så tar jag ett dopp. Min sista lediga dag inför helgen. den här dagen går mest ut på.. ingenting.

Ha en underbar (solig) dag.
PUSS

Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel. Lev med det


Det är inte hur man har det. Det är hur man tar det.
Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott

(Bild: Jag. Text: Markus Krunegård)

tänk de tankar jag aldrig tänkte, under tunt & flygigt hår.

(den här världen är full av skit)



det känns lite för opepp just nu. eller jag känns lite opepp. skulle behöva resa bort, helt ensam, och rensa mig själv. men det går inte. får lösa det på något annat sätt.

hur då?


back in buisness

då var jag hemma, efter en lyckad & fin helg i karlskoga. vi var på 50-årskalas på lördagen då solen sken, sedan låg vi framför tv:n på söndagen då regnet var framme fast vi gick visst en liten promenad i det också, på måndagen hittade solen fram & vi åkte ut & gick någon mil till en stuga vid en sjö. allt var mysigt bara.

nu är jag ledig i sisådär två dagar till. sedan jobbar jag två dagar. och så ledig igen. sov gott mina vänner
PUSS


25 mil bortåt

Har nyss vaknat & sitter i simons säng med simon för tillfället. om någon timme ska vi påbörja våran resa söderut. vi blir borta i 3 dagar. ikväll blir det fest, imorgon ska vi åka ut till någon stuga & på måndag sticker vi hem igen.
Förresten har jag blivit medlem i
http://lookbook.nu/ också. vilken underbar sida, om ni inte kikat in den än bör ni göra det.

ha fina tre dagar när jag är borta.
PUSS

Här kan vi stanna ..


.. såhär kan vi fortsätta leva

Nu har jag vaknat, duschat & packat. Ikväll åker jag till Mora & imorgon bitti åker vi 25 mil söderut, för att gå på 50-årskalas. Kanske skulle vi bada också, mitt första dopp. Innan det ska jag träffa min vän
Micaela.
Och den här hösten ska jag bara spara, och spara. Vi har planer på att ta en sista minuten till något varmt ställe nu i vinter, och sen behöver jag den där datorn också. Pengar, pengar, pengar.

Hoppas ni får en fin fredag.
PUSS

här hör jag hemma


Bild: Ängsbäck / Texaz

Den senaste veckan har spenderats ute på landet. Vi har gjort en massa mysigt. Ridit runt på hästarna, bakat rosa fluffiga saker, ätit god mat, druckit gott vin, kikat på massa filmer & bara kopplat av. Finns det något ställe på den här planeten där jag känner mig hemma så är det här.

Macarones.


Bild: macarones

Mumsigt gott var det. Har fortfarande 6 stycken godingar kvar. Dom smakar maräng & nötter. Idag ska jag nog baka muffins. Är tillbaka i bakartagen igen.


en massa vackra bilder mina vänner

tänkte bara meddela att jag inte skriver något för jag vill mest lägga ut bilder. & min sladd ligger någon mil härifrån. när den är tillbaka (om cirka ett dygn) så skickar jag ut någon fin bild. vi gjorde förresten macarones igår. dom smakade ljuvligt. idag har jag varit hos min bästa vän. vi bakade vaniljbullar.

nu ska vi kika på engelska patienten. Ciao!

converse, hp & friis&company


Låga vita converse, en ny dator & en filtad weekendbag från Friis & company.

Ge mig! Jag tar gärna emot en tidig 18årspresent. Jag lever en småfattig juli/augusti. Pengarna rullar in 25 augusti. Fast då sticker ju jag till Spanien. Nu ska jag & simon baka macarones. Ni får se bild om dom blir lyckade.

Ha det helt underbart mina vänner.


korv, saft & kubb.

 
en dag i början av sommarens stekheta dagar. vi spelade kubb, grillade & drack en massa saft. jag & några ur min klass alltså.

sitter & kikar igenom gamla bilder och hittade dom här. jag saknar dom där uppe litegrann faktiskt. mest saknar jag att ha något eget, jag har ingenting stort emot att bo hemma egentligen men det är bara så att man vänjer sig. det är ganska bekvämt att bestämma allt själv.
vi ska ut & gå men min pojkvän bara snoozar. han är jättetrött. annars har jag massa vettigt för mig här ute på gården att fixa. det är skönt att hänga på landet ett tag.
PUSS

film, smågodis & popcorn.

jag sitter inte vid min dator (för jag hatar min dator litegrann, den är så seg) och jag har nyss poppat popcorn. nu har jag varit ledig i två dagar. det är underbart. jag har hela 12 dagar kvar. det låter så lite, men känns så mycket. idag har vi shoppat litegrann, vi har shoppat 6 filmer, så nu blir det filmtittande. popcorn, smågodis och film. och pussar. kan inte bli mycket bättre?

p.s. jag saknar mina vänner. nu i veckan, så ses vi väll?  var håller ni hus någonstans vänner?
p.s.2. jag vill fota. om någon vill ställa upp? (modell,stylist,frisör osv)

PUSS

hotellnätter

som ni kanske har förstått så blev det så att jag bodde på hotellet i veckan. igår fick jag dock åka till mora i tid. & idag får jag skjuts hela vägen till avesta. sedan ska jag bara njuta och ta det lugnt resten av veckan & nästa vecka.
ikväll kommer mormor också, så då får jag träffa henne. nu ska jag göra mig iordning och jobba lite till.

PUSS

men du är bara ett ansikte i mängden

sitter här nyduschad och fixad och väskan är packad för att leva någon annanstans i en vecka sisådär. ska nämligen jobba idag tills fredag. men innan jag drar uppåt mot dalarna ska jag ta en fika med min saknade vän therese.

jag vet inte hur bloggningen ser ut dom närmaste dagarna, bor jag i mora så fortsätter det nog fint. men bor jag i borlänge, inte lika fint. vi får alltså se.

ha det underbart,
PUSS


Lite fina saker jag hittat

Jag fyndade rejält i Göteborg, eller ja, jag köpte iallafall en massa. Det mest är från Monki, Direkt när jag satte min fot innanför Monki så dog jag. Jag var liksom hemma där. Min vän gillade grejen, men hon var inte lika överförtjust, jag mest hoppade jämnfota och önskade att jag kunde få bo där alltid på södra larmgatan något nummer över Monki. Eller egentligen i Göteborg överhuvudtaget.

(allt är inte med. hallonrosa stort linne, beiga chinos, blårandiga ballerinor med rosett på och vita kilklacksandaler. men dom får ni ju se på sen.)


Tröja med pastelligt sött tryck


Bandlös väska som jag ska bära under armen


Lackig sak. För mig en plånbok.


Prickig necessär


Söta smycken. Vita armband och rosa örhängen som ser ut som blommor.


workin' 6 til 2.

hello pumpkins! vad har ni för en sådan sval lördag. jag jobbade igår, och det blir samma idag. imorgon däremot då får jag vara ledig. då ska jag (förutom städa åt farfar min) bara lata mig & ta några fina kort som jag ska lägga in här. lite tråkig nu i veckan, jo. men man måste ju vara det också!
PUSS på er.

GÖTEBORG

den senaste tiden har det hänt en massa roligt i mitt liv, nästan för mycket. så nu ska jag varva ner litegrann och bara jobba i en vecka. peace & love har jag berättat om, det var underbart man levde i en annan värld i fyra dagar. sedan åkte jag och min vän till göteborg. vi upptäckte att det är där vi hör hemma, i en storstad. vi åkte typ alla karuseller på liseberg och jag handlade upp hela mitt konto. det var som det ska vara.


min vän på vårat lunchstället. vi åt sallad. hon åt kycklingpastasallad och jag åt räksallad med lime och chilidipp


utsikten från våran lägenhet. vi bodde mitt på södra larmgatan. under oss fanns bland annat: Monki, Weekday, Sorbet och så vidare.

våran bakgård.


Peace & Love; torsdag, fredag, lördag

Jag tänkte att ni kanske inte orkar läsa några stora utfattningar om P&L, så jag tänkte sammanfatta allting litegrann.

Torsdagen var fin, den var även helt galen. jag blev framknuffad till 3e raden på hives iklädd ballerinaskor, mina fötter var inte vackra. sedan satt jag på b's axlar framför jason mraz och till sist dansade vi oss svettiga och sjöng oss hesa på 2a raden vid mando diao. vid två tiden var vi tillbaka vid campet, och sedan var vi ute och dansade oss lyckliga på gatorna och bilarna tills klockan slog en sisådär 7.30.

Fredagen fick jag riktigt mat och en riktig dusch. Sedan satt vi på en kulle och lyssnade på Miss Li's vackra toner (och söta klänning). Vi sjöng till Lasse Lindh, och M som inte var alltför erfaren av Lasse blev alldels till sig när en av hennes favoriter Timo Räisinen kom in och körde sista låten som en duett. På Thåström blev jag hungrig, åt en langos och mådde inte som jag skulle efteråt. Vilket gjorde att jag missade Sex Pistols. Tydligen ingen förlust. Blev bättre så vi hann se Kent. Jag måste säga att jag verkligen gillade deras nya låt. Här regnade det hela natten så campingen var ovanligt tystlåtna och alla fick sig sömn.

Lördagen gick vi till en frisör och tvättade håret. Sedan åt vi tunnbrödrulle på golvet i kupolen. Till sist mötte vi upp Tova och Micaela och såg Veronica Maggio. Sisådär tyckte jag, orkade bara se två låtar av Nationalteatern och tog mig istället till campet. På vägen dit hittade jag Jonas. Efter ett tag tog vi oss till Sugarplum fairy där vi dansade en massa. Sedan kom jag på att jag glömt sminka mig och skulle ta mig till campet för att sminka mig. Men väl där träffade vi en massa sköna människor och jag glömde bort det igen. Så då såg vi Tensta, sen DLK men sen då var det dags för den stora höjdpunkten. HÅKAN! jag köade längst fram i en timme och lite till. och där stod jag och det var helt underbart. så underbart att jag till sist tappade luften och ramlade ihop. men jag var glad ändå. vi dansade oss igenom den här natten också och kom i säng vid 6-tiden.

Så, sammanfattningsvis, en helt underbar helg/festival. Fast vi får se om jag gör om det nästa år.

RSS 2.0