i've got my money, LETS SPEND IT UP

Försöker återhämta mig efter den här veckan/helgen. Inatt blev det en timmes sömn totalt. Befann mig på jobbet 04. Däckade i soffan, vaknade av telefonen och har precis tagit en dusch. Nu ska jag äta någon god mat & dricka lite rosé. Och efter det ska jag dricka lite mer rosé. Var vi hamnar vet man aldrig, men jag bor ju faktiskt på vägen förbi Söderhielmska/Interpool.

Nostalgitripp

Men kärlek på er.


jag skulle bli nåt i stan över en natt


Och jag stod där med ögonen slutna
Så som man gör inför långa vägar


Hon kunde säga allt med bara blicken
Du är bara ett ansikte i mängden
När vi sågs häromdan i trängseln
Och du prata som om du vart en vän, men du hade ingen alls
När du var populär och överallt, för långa vägar sen.


i can only give u everything i've got

Tänkte laga canneloni. Plockade fram allt & men hittade ingen ugnsform. Inser nu att jag inte har några ingredienser till något annat hemma. Jaha. Orkar inte ta mig ner på staden & köpa hem något. Hemkörning? Nae, känns för onyttigt. Och jag vill inte ha thai. Varma mackor med provisorisk fyllning får bli min enda lösning. Cannelonin får lagas på söndag och ätas till lite rosé istället.

Sen tänker jag krypa ner i sängen. Börjar ju snart jobba! Ha.

kiss me

Har totaldäckat i soffan. Gårdagen var oväntad. Började dagen med jobb & hamnade på Söderhielmska trots allt. Undrar om jag någon söndag inte kommer att hamna på Söderhielmska? Nu har iallafall en ny vecka börjat. Det blir en lugn vecka för min del. Fokusera på att bara må bra, & ta upp träningen lite smått.

Ett stooooort grattis till min fina vän Johanna som fyller jämt idag, 20 år!

<3






sweet home 'texaz'






you'll wear those shoes and I will wear that dress

Tillbaka till "lugnet" efter en tredagarsvisit i min hemstad. Det var otroligt välbehövt & det känns som att jag har löst upp många knutar. Har även träffat på mina fina vänner. Gårkvällen ska vi inte ens prata om. Herregud, vad underbart roligt vi hade. Stort tack till Therese & Emelie där. Ikväll ska jag ut till Bergby & fira frugan som fyller 20 år på måndag.

can i hold you one last time?

Igår var vi ut till Axmar's brygga. Satt vid havet, pratade om livet & åt hummersoppa till förrätt + röding till varmrätt. Avslutade kvällen med Småstadsliv. Nu ska jag springa iväg till Mocca. Åker till Avesta om någon dag. Mjo, såattsåäre.

Peace & Love - 6 degar av kärlek.

Sist jag loggade in på min internetbank så tänkte jag "Duktigt! Jag gjorde ju inte alls av med mycket på P&L.". Så loggade jag in nu. Ka-ching! Så registrerades allting som jag har handlat i öltältet idag. Oj då. Äsch då, det var det faktiskt värt.

Förresten så var P&L helt fantastiskt. ♥

And I know it's all over now. I guess we lost our love somehow.

Sitter i min tillfälliga bostad. Spenderar förmodligen knappt en månad här, men ändock. Fixar & donar lite, och det är så obeskrivligt skönt. Att få ha ett eget krypin. Har nog aldrig haft en yta på 40 kvadrat för mig själv, när jag tänker efter. Och det är ju inte ens mycket.

RSS 2.0