Veronika bestämmer sig för att dö

jag använde min inspiration till att skriva en bokrecension om min bok jag har läst på svenskan. jag har läst en bok av paulo coelho, om en tjej som bestämmer sig för att ta livet av sig. hon misslyckas dock & vaknar på ett mentalsjukhus, där hon får reda på att hon har 5 dagar kvar att leva för att hennes hjärta tog så hårt.

I vilket fall verkligen en bok ni borde läsa. Nu ska jag försöka få ner mina känslor kring boken på ett papper. detta är inte min starkhet.

mtv, hockey och choklad

jag har inte varit ut en enda gång idag. och det har varit så skönt. jag har städat, plockat och legat i sängen idag. packat har jag också gjort. imorgon åker jag hem till leksand igen, ska bli skönt.

leksand vann, jag är glad men inte älskade. han ska få en massa massage imorgon som plåster på såren. städa ska jag göra imorgon och få lite fickpengar, ja. städade och fick lite fickpengar idag också.

nu skulle jag vilja ha ett skissblock och en systemkamera till hands för jag har helt plötsligt fått grymt mycket inspiration.

nä, nu ska jag fixa lite och kika på velvet.
PUSS


body

image246
jag letade runt hela kupolen utan att hitta en snygg body, men igår fick jag ett tips av min vän therese att AA hade snygga. så jag gick in på
nelly.se och hittade en massa snyggt. den här helgen har jag tjänat lite extrapengar så jag slår nog till. om någon känner att dom vill beställa något från nelly är det bara säga till!

"Far, jag kan ikke simme. Det kan ikke ja helle"

ja, eller något sådant. gårdagen var lyckad. vi satt hemma hos jonas, lyssnade på bra musik och kollade på roliga klipp. sedan gick vi ner mot staden, halvbra med folk. och för en gångs skull skippade jag efterfest när jag är ut med therese. och det var nog tur att vi gjorde det. kom inte i säng föränn klockan var 3 ändå.

idag ska jag nog inte göra alltför mycket ansträngande. lutade åt fest men nu tvekar jag. känns som jag vill ha en hemmakväll. skulle inte ha suttit fel om simon hade varit här, fast jag får ju träffa han imorgon. sista dagen hemma ska jag försöka träffa dom jag inte har hunnit umgås med, emanuel och emelie.
Ha en helt underbar lördag
PUSS


efterlängtad utgång

image245
nu var det som sagt år och dar sen jag var ut i avesta. och ännu längre sen jag var ut med therese. så ikväll drar vi hem till jonas och göra avesta förstår ni. och vi ses ute antar jag?
PUSS

hej krulltott

  

ja, jag sa att bilderna fick vänta till jag har duschat och fixat. men jag fick lite tjat så jag slänger upp några nu ändå. så här har ni resultatet av mina timmer hos min vän frisören. (håkan i min ipod)

Inköpslista för april månad

image240
1. Peace and Love-biljett  2.Kosttillskott för naglar 3. Underkläder 4. Hårprodukter 5. Basplagg


Den här månaden går dom flesta pengarna till Peace and Love-biljetten (och till mitt sparkonto till kameran). Det blir en sån där månad med lite småsaker. Jag har apu hela april, så jag har ändå ingen chans att använda nya kläder.


Redan fredag eller äntligen fredag?

Nä, det är redan fredag. tiden går för fort. Min katt väckte mig klockan 6, och nu gav jag upp försöket att somna om.

Igår permanentade jag håret. Skulle ha fotat det men efter en natts sömn med mitt hår, är det burrigt och jag får inte tvätta det på två dagar men direkt efter det. Dock har jag haft i glansspray så det håller sig någorlunda. Men jag skulle nästan göra vad som helst för en hårinpackning nu.

Idag ska jag träffa johanna och kika på filmer vi har gjort, ikväll blir det nog utgång. Har inte vart ut i Avesta sen nyår. Det är ju skamligt.

image239
Bild:
http://www.icanteachyouhowtodoit.com/

tillbaka från frisören

jag har spenderat hela morgonen hos min vän frisören. nu är jag lockig, nöjd som sjutton. livet blir lite roligare som lockig måste jag säga. jag fick en sån vårkänsla så nu lyssnar jag på glad musik och hoppar runt. bilder dyker upp ikväll, när min kamera kommer tillbaka. misstänker starkt att min bror har tagit med den till västerås ...
hur min dag slutar upp är jag inte riktigt säker på. antingen åker vi till västerås. går på ikea och kikar på kvalserien. eller så åker jag hem till mamma och har en riktig egendag för mig själv.


krull baby

nu ska jag bli krullig..... lite nervös måste jag erkänna.

+ håkan är bäst
(jag var slut när du hitta mig)


lill-lördag

då är jag nyligen hemkommen från micaela, från någon slags onsdagsfester. där spelades melodifestivalenskivan och guitar hero och träffades gamla klasskompisar. jag var visst lite tråkig och åkte hem tidigt (och onsdagsfester är inte riktigt min grej) men som sagt ska jag upp tidigt och bli krullig imorgon bitti. och så är jag uppbokad i helgen för att roa mig ändå så.

Nej nu ska jag sova
PUSS & GODNATT

Gossip Girl

är det bara jag som undrar vart gossip girl tog vägen? Gick in på hemsidan, och såg att "hej, jag har tagit semester!". ja, skulle vara trevligt om man kunde få bli uppmärksammad på det nästa gång ...
eller är det bara jag som missat?

image238


teach me now!

inatt sov jag och micaela hos bea. vi spelade monopol på seriöst vis och skrattade och pratade och en massa sådant. det var riktigt mys. fast vi somnade inte föränn en halv fem och jag vaknade av mig själv klockan 8. inte friskt. nu ska jag ut i stallet
övriga planer för dagen är att förhoppningsvis kika in hos emelie hade jag tänkt och sen på kvällen ska jag hem till micaela på något festliknande. tidig kväll dock.
PUSS


image237

sleepover

idag var jag uppe riktigt tidigt och började dagen med att pyssla ute i stallet. sen åkte jag och simon mot staden och mötte upp beatrice och micaela. vi fikade submarine på corner och hade det mysigt. nu har jag hunnit hem och ska snart tillbaka till staden för en sleepover med dom sistnämnda tjejerna.
det blir pyjamas, film och skitsnack. en massa mys och min treetmeant med naglarna börjar (nagelstärkare, och stärkande handcreme!). mer planer inför helgen idag. 18årsfest nära där jag bor och så fick jag jobb tills på söndag. nej nu lär jag kila
PUSS


dålig uppdatering

Jag är bra trött. vi har nyss sett en rolig film "Dan In Real Life". Ätit en påse lantchips, lite mascarponemousseefterrätt (iallafall jag) och nu ska vi krypa ner i sängen. En fin avslutning på den här påsken.
PUSS


annandag påsk

vaknade upp med den bästa imorse. sen dess har vi kokat 30 ägg, skrattat, kiklat och bara mått bra. idag är det en sån där mjukisdag. ska äta min första riktiga påskmat (sista dagen) och kolla på film och gå på en promenad kanske. imorgon ska vi fika med mina vänner. så kika in på corner.

nej nu ska jag städa. PUSS

3 makes 1

  

jag tänkte bara tipsa om 3 skönsjungande brudar.
kate nash, regina spektor och jaymay.
lovely <3

P.S. Jaymay kommer till Hultsfred !!!!

Påskdagen

uppe med tuppen, som vanligt. igår var jag riktigt död hela dagen. sov ju i princip ingenting förra natten. igår kollade jag på "klonerna anfaller" och "så som i himmelen" och åt en massa lantchips och drack påskmust.
om ett tag ska jag ut och rida i vårvädret. och idag kommer simon hit, mys. så ska hela familjen äta middag ikväll. en bra söndag tycker jag. Nu ska jag äta naturgodis,
PUSS

PÅSKAFTON

Glad Påsk på allihopa! jag är nyligen hemkommen ifrån sala. kvällen igår var hemskt rolig (och hemskt kall), nu är jag trött och skulle behöva vila ut mig ordentligt egentligen
Men planerna för dagen är som så att gå över till farfar och säga glad påsk, kika förbi emelie med hennes present och sedan kanske, kanske att det blir utgång ikväll igen. Fast jag skulle behöva gå och lägga mig klockan 10 idag.

Hoppas ni äter mycket påskmat och påskgodis idag.
PUSS

sen ramla jag in på ett diskotek, såvitt jag vet

snart bär det av mot sala och en massa fest. jag redan hunnit duscha och målat naglarna (allt till tonerna av håkan hellström) jag blir på ett sådant glatt festhumör. imorgon lutar det också åt något liknande, hiphopdans på råga till allt! (vi gör det för dig)

nej nu ska jag försöka hitta något att ha på mig (svårt)




icanteachyouhowdotoit.
teachmehowtodoit?

idag kom påskharen

eller det var som om påskharen kom, egentligen var det mormor som skickade ett packet. med massa skor och sjalar. det  bästa jag vet är skor och sjalar. fick en massa jättefina skor. och sjalar. åh vad fint, tackar mormor.

(just ja, krulligt väntar en vecka)
image229

Långfredagen

det är påsk, jag fick en massa naturgodis av mamma som jag äter på hela tiden. det känns lite trist att första dagen jag hade chansen att sova ut så vaknade jag redan klockan 6. sedan dess har jag läst lite ur en bok, städat ur garderoben och kikat på velvet. jag funderar på att ha någon slags klädbytarfest, om någon är på?

planerna för idag är inte alltför många men riktigt roliga. först ska jag ut i stallet snart och ta mig en ridtur, sen ska jag åka & fira emelie hade jag tänkt och ikväll åker vi och gör sala.

hoppas ni också får en bra fredag.
PUSS


trasiga strumbyxor?

image228
Bild:
http://stockholmstreetstyle.feber.se/

såg att trasiga strumpbyxor börjar bli en trend på riktigt, iaf enligt streetstyle. upptäckte just att mina stövlar var trasiga. kan vi inte köra på en sån trend istället? nej men för mig känns trasiga strumpbyxor som att det är dags att köpa nya...

göteborgsresan

GÖTEBORG
för att sammanfatta resan snabbt. det var god mat, mycket bära med påsar och opera.

skärtorsdan

jag ska inte åka föränn halv elva, så vad gör jag uppe såhär tidigt? jo, våran hyresvärd stänger av vattnet om en timme så jag lär äta och diska innan detta.
idag tar jag tåget mot hedemora där jag går till salongen, sätter mig i cirka tre timmar och blir lockig. (resultat får ni se ikväll) sen beger jag mig hem. har inte riktigt bestämt mig vilket av dem. så beroende på vart jag åker, gör jag iolika saker ikväll.

imorgon är det fredag, vilket betyder utgång i sala med dessa brudar.
(enda bilden jag hade på oss tre)
image226


hey, påskharen!

image225
bild: topshop, blubeox, åhlens, ellos


åh, jag har ett sådant ha-begär för tillfället. gick lite på kupolen idag efter mötet och fick sådan köplust. här är en massa saker jag inte skulle tacka nej till. så hörru påskharen, kasta ner det här i påskägget är du schyst?

apu-möte

vilken härlig morgon, vaknade av att solen sken och sen åt jag gröt med kanel och rivna äpplen. dansade och lockade håret till håkan hellström. (sista dagen jag behöver locka håret?)
planerna idag är inte alltför många. ska snart iväg med 9.11-tåget för att gå på ett möte om våran apu i borlänge. sen ska jag sitter framför datorn och skicka ut mejl till alla i min projektgrupp, göra protokoll och sådant. ikväll ska jag spendera min tid med pojkvännen.

lite affärsklädd?
image224


spatisdag

nu har jag tagit mig ett bad. peelade hela kroppen, ansiktsmask, hårinpackning och allt sådant skönt. provade  för första gången en hemmagjord ansiktspeeling som faktiskt funkade grymt bra (olivolja, vatten, socker). ett tips måste jag säga. sen smörjde jag in hela mig med brun-utan-sol så nu ska jag bli brun också.

gossip girl var bra. lite spännande är det allt ändå. kommer det bli något med blair och chuck? hm..

nej nu bör man allt sova. upp tidigt imorgon!


jag blir krullig

ja, jag blir lockig. redan i övermorgon. fick erbjudandet för några dagar sen och fattade beslutet idag. nu kommer jag bli likadan i håret som resten av min familj. oho, jag blir alldeles spänd.

penga-problem

en jobbig dag trots allt, jag fick ansvaret att ringa runt till olika företag i leksand angående vårat vykort. av fem människor fick jag prata med en positiv. nu sitter jag och ska göra mig en budget. jag har nämligen stora ekonomiproblem, inga pengar, och för mycket att göra.

till helgen hoppas jag att jag och micaela ska göra sala, är nämligen medbjuden dit på fest. annars är det ju påsk, så en massa god påskmat och ett och annat påskägg slinker nog ner.

image223
jag blir grymt partysugen när jag ser dessa bilder.
http://www.icanteachyouhowtodoit.com/


fortfarande vinter i dalarna

sitter och äter en stor frukost framför datorn, simon sitter mitt emot med sin dator. ser nog ganska roligt ut. idag har två av mina morgonlektioner blivit inställda så jag fick en liten extrasovmorgon såhär sista skoldagen. det enda viktiga som händer idag är att vi ska promota våra vykort för olika affärer i leksand.
sen blir det, som jag skrev ovanför, en riktig egenlyxdag. med hemmaspa och läsa en massa roliga tidningar.
PUSS

my baby. nästan min syn för tillfället.
(istället för taco, är det fil och müsli)

image222

dansa nakna tillsammans i vattenspridare

idag har jag inte gjort någonting alls. eller jag tog en promenad till hemköp nyss och köpte choklad till my lover. imorgon ska jag ha en egen-dag. med hemmaspa och läsa en massa roliga modetidningar och böcker. kanske fila på min avslutningsklänning.
puss och godnatt.


vår? vinter? vår? vinter?

image221
igår hade jag solgrillor på mig, idag har jag mössa och vantar. varför kan det inte hålla sig till vår? måndag idag iallafall, vilket i skolan mest innebär diskussioner och en massa hål. annars blir det nog en lugn kväll.
min attgöralista är ovanligt tom. ingenting i skolan ens, eftersom jag går endast måndag-tisdag och efter lovet går jag en vecka och efter det har jag en hel månads apu. har inte bestämt mig om jag ska skratta eller gråta än.

har kommit igång med bildredigerandet och tagandet igen.
http://linneab.blogg.se/pic/

vilken ljuvlig morgon

min pojkvän gör frukost åt mig just nu. och snöovädret yrar utanför. det var ju vår igår? nu ska jag äta en smarrig frukost med bästa. ha en bra dag

jag bränner upp huset

jag lyckades då alltid. jag la min tröja brevid ett par ljus när den helt plötsligt börjar brinna och där står jag i chock och bara stirrar på det medans simon tar tag i den och springer ut i köket medans jag står kvar i chock. grattis linnéa då har vi nästan bränt upp lägenheten också. upptäckte samtidigt att vi inte har någon brandsläckare.

söndag

dagen började med en frukost och lunch med simon. en promenad hem från noret, och nu upptäckte vi att vi vill handla lite gott till ikväll när det blir mys framför parlamentet och hide and seek. så det blir ännu en promenad. puss hej 

image220
en liten brunchdagens.
linne, topshop. jeans, dr denim. klocka, pappas. väska, second hand. sjal, pashmina.

fullt ös, medvetslös

igår var vi som sagt på avenyn. jag och elin åt varsin helt underbar sallad. sen mötte jag upp min lovely mormor och träffade henne en stund, och för att hon är så bäst så köpte jag även ett par nya vita tygskor. (och dom är heltäckande mormor) och ni vet där snörerna sitter där är det olika färger. äsch, ni får se bilder sen.
Så bar det av mot Göteborgs-operan. där såg vi "My fair lady" som var hur bra som helst. Nu vill jag även se orginalet.  Efter en helt fullspäckad dag ramlade jag ner i sängen så fort jag kom hem.

Nu bär det av mot TUR-mässan. Sen kommer jag hem. Har haft en underbar vistelse här i göteborg och är mer bestämd än någonsin att hit SKA jag flytta.

sjömagasinet nästa

så sitter man här i södra sverige, där det är lite varmare än där jag annars befinner mig. gårdagen var mysig, vi var först ut på en mongolisk restaurang och sedan resten av kvällen spenderades på en spansk bar och på något  mysigt ställe. var ändå hemma i bra tid för att gå upp halv sex idag.  
så idag ska vi till sjömagasinet, sedan tar vi en shoppingpromenad på avenyn och kvällen rundas av med musikal på göteborgsoperan.

nu ska jag ut och göra göteborg igen, hoppas ni har det bra. livet leker här på västkusten iallafall.

göteborg göteborg göteborg

snart åker vi, om 11 timmar bara. det ska bli riktigt roligt, har nästan packat allt nu. håller på och tvättar det sista nu. imorgon ska vi mest åka buss och gå på studiebesök på saluhallarna och fiskekörkan. ja, det ska bli riktigt roligt. idag handlade vi lite godis och gott till bussresan. synd är det bara att jag inte kommer ha något internet så det blir nog mycket att läsa på söndag. då får jag förresten kanske min dator tillbaka. åh.
nej nu ska jag hämta sista tvätten och kika på greys anatomy.


när man är på ett sådant humör

gör mig på bra humör, jag ber någon. för lite sömn och för lite mat. idag ska jag mest sitta på ett tåg. och söka jobb. man måste ju tydligen jobba i sommar. så nu borde jag knepa ihop ett personligt brev.
snart åker vi till göteborg. då ska jag på göteborgsoperan & se my fair lady. jag kan inte längta mer.
och den sista mars så köps peace & love biljetterna. nu håller vi tummarna på att det inte är jobb då. annars så får jag väll sälja den. + att min pojkvän är sötast.

image219
<3


hultsfred vs. peace and love

image218
ja, jag har ju bestämt mig. det blir peace and love. men... hur stor är chansen att jaymay överhuvudtagt kommer till sverige. jag önskar önskar att p&l kan boka in dom. det vore väldigt snällt.
PUSS

en molnig måndag

god morgon! jag har börjat att vakna så himla tidigt, och det är så skönt. man hinner så mycket! tog en promenad till skolan, trots duggregn och molnighet. förra veckan var så fin, nu är det bara regn. jag har ritat en klänning nu, vi får se om det blir av.
idag skulle jag ha spenderat min dag med simon, men det verkar inte bli av. tråkigt tycker jag, för jag saknar honom. och jag får inte se honom föränn på söndag då. annars ska jag packa till göteborg idag, jag fattar inte att vi faktiskt åker på torsdag. det ska bli så kul!
nu ska jag fortsätta att lyssna på håkan i min ipod och skriva klart mitt vin-arbete.

en chicken burger och två glas cola senare

ja, men gott var det & det är söndag så jag tillåter mig själv. det vart ett väldigt långt inlägg nedanför men jag kände att jag ville berätta om min lördag. idag ska vi kolla på film, äta tårta sen ska jag åka hem till lägenheten. ikväll blir det hemmaspa med mjukgörande bad, ansiktsmask, hårinpackning och en massa sånt. lite pedikyr blir det nog också. & den här veckan är fullplanerad. men kul ska det bli.

Måndag:
Tisdag: åker hem till avesta
Onsdag: friluftsdag/rida
Torsdag: göteborg
Fredag: göteborg/operan
Lördag: göteborg
Söndag:

dom tomma dagarna är jag i leksand, och då ska jag träffa simon. för honom kommer jag sakna nu när jag inte kommer vara hemma så mycket.

min lördag

elin sitter framför lets dance och jag sitter här framför datorn och tar igen min "datortid". tänkte dra igenom gårdagen som började med en promenad till ejendals arena klockan 5 på morgonen. där jobbade jag lite, serverade ungarna frukost. sen kom jag hem till lägenheten där simon låg och sov, och fick upp honom. när jag då skulle gå till bussen utan att hinna äta lunch (förutom en banan) tvingade han mig att stanna kvar en timme till, så jag blev bjuden på en lunch på gårdscafét. det var mysigt.
sedan tog jag tåget till borlänge, där jag gick två timmar på kupolen och inhandlade mina kläder till operan. det kommer att bli så tjusigt. (tyvärr hittades ingen body, eller någon snygg tröja med urringning i ryggen så det blev en vanlig svart tröja. då får det bli utsläppt hår tror jag allt.)
sen kom jag hem till elin där vi fixade en massa mat, fixade oss och så ramlade allt folk in. vi åt ute på den inglasade altanen och det var riktigt mysigt. det sjöngs även en massa singstar, ringdes alla möjliga människor och skrattade en massa. efter att i princip ha vart vaken i ett dygn ramlade jag i sängen klockan 3.


yep, i love fridays

här sitter jag i skolan en och en halv timme innan vi börjar. jag tog mig en liten promenad hemifrån hit, och insåg hur bra jag tänker när jag går och lyssnar på sån där glad, bra musik. jag får så mycket inspiration, blev så inspirerad att göra en klänning och jag vet exakt hur den ska se ut. och jag har tyget för jag började sy en klänning för några år sedan. vi får se, jag och symaskiner är ju inte bästa vänner.
nu ska jag försöka skriva ett arbete om sydamerikanska viner. & eftermiddagen/kvällen hoppas spenderas med simon. en tidig kväll dock, börjar ju jobba klockan 5 imorgon. (och en stor applåd till mig som sökte sommarjobb igår! visserligen måste jag tillbaks dit på tisdag och tills dess ha knåpat ihop ett cv.)


sunglasses baby


urban outfitters

den första och den andra är ett måste till sommaren. dom sista var mest grymt söta.


ännu ett nytt bandsläpp

Jag hyperbloggar just nu, men jag måste bara. Nytt bandsläpp till Peace & Love. Åh herregud, jag hoppas verkligen inte att jag jobbar. För jag MÅSTE dit. Det var visserligen bara tre artister/band som intresserade mig till 100, men att få en andra chans att se Jason. Den måste verkligen tas. Tack och godnatt


Nytt bandsläpp från Peace & Love:
The Waterboys (UK)
Jason Mraz (US)
Sahara Hotnights
Hanoi Rocks (FIN)
Woven Hand (US)
Mustasch
Takida
Mikael Wiehe & Ebba Forsberg
Stefan Sundström
Kaizers Orchestra (NO)
Amanda Jenssen
Kapten Röd & Majorerna
Alice in Videoland
Humanzi (IRL)
Dark Funeral
Lillasyster

operan

måste inhandla kläder till operan som häger rum om inom en vecka. har funderat stort på antingen:
1) svart kjol med rosett, indiska (som syndes i sofis mode) och en svart body till det.
2) svarta byxor och en vinröd(?) satinblus.
några fina diskreta glittrande örhängen och något guldglittrande runt fingrarna eller armarna till det också, skulle väll vara bra fint? nu gäller det bara att hitta det också.


Jag saknar mitt internet

jag känner mig lite efter nu utan internet. men vilken tur att jag kan kila över till min granne. idag har jag varit hemma i avesta och fixat en massa saker. nu till kvällen ska jag packa upp allting jag har införskaffat.
just nu vill jag bara inhandla en massa saker till våren/sommaren. solglasögon speciellt, ett par röda, och wayfarers (fast nu kommer det in på gina tricot & glitter så snart springer alla runt med det) och vita tygskor och platta sandaler och urtvättade ljusa jeans och en blommig blus

nej nu ska jag dricka grönt té, packa upp & lyssna på söt musik. imorgon ska jag lyssna på lite inför framtidsmässan & bada.

Onsdag

Idag var första gången vi var i köket på länge, och det blir ingen nästa gång förän om en månad, för jag har en fullplanerad månad framför mig. jag fick iallfall vara med elin & vi gjorde sej med rotfruktsbädd. Jag brände mig också så nu har jag hemskt ont på armen.

Idag blir det hemmaspa, fixa lägenheten och en massa sånt plock. & såklart är det greys anatomy. velvet missar jag som vanligt men det finns ju utlagt på stv.se så jag kikar på det där.
Imorgon ska jag ta en snabbtripp hem, och fixa en massa saker.
Sen är det helg och då ska jag hem till elin och äta 18årsmiddag och ha en massa trevligt. på söndagen ska jag stanna där en liten stund och vi ska ligga och kolla på "kärlek på menyn" och lets dance och sådant. 

blir inte så mycket inlägg nu, min dator är ju som känt i mora. det är lite tomt hemma. men nu lär jag kila, ha en bra lillördag!


tuesday, i dont care about you

samhällslektionen, har diskuterat nyheter. det var intressant. nu ska jag jobba lite med ett bokningsprogram som heter jupiter. gud vad roligt. idag ska vi äta lunch på gästis. ettorna ska servera och laga oss (förhoppningsvis) god mat. ikväll ska jag spendera min tid med simon, och hoppas på att jag inte har sett dagens avsnitt av gossip girl. mitt nya liv går förresten fint. gick och la mig halv tio igår.....
och idag har jag på mig mina nya höga jeans ifrån monki. och en enkel tshirt med hjärtan på från levis. nej, nu ska jag jobba litegrann.

grönt thé med hallonsmak

jag och jennifer har varit hurtiga. och duktiga. jag tog tag i berget av pantflaskor i lägenheten och vi tog oss till konsum. jag köpte ett grönt thé med hallonsmak. nu har jag gått fram och tillbaka ner till noret en massa gånger idag. nu till kvällen ska jag läsa sofis mode och dricka thé. sen blir det en tidig kväll för mig.
mitt nya liv som sagt.


image211

endast tre lektioner

idag har mest bestått av håltimmar. en massa håltimmar. så nu väntar vi in sista lektionen. idag blir en lugn dag, kanske kikar över till jennifer idag. började mitt nyttiga liv idag, tog till och med en promenad till skolan i det fina vintervädret. ska försöka klara mig utan internet och datorn idag. får se hur det går.
nu börjar min spanska. adios!

m-m-måndag

oj, vad tidigt jag vaknade. simon börjar ju nämligen åtta så jag går upp med honom. just nu förberer jag att datorn ska åka iväg till mora. laddar min ipod med massa musik. och idag börjar ju mitt nyttiga liv. jag ska nog gå till skolan. nu ska vi äta frukost.

jag är lite rädd.

ja, jag ska nog lämna ifrån mig min dator. den är nämligen inte riktigt frisk, min pärla. jag vet inte hur länge den blir borta. det kommer att bli tufft utan något internet. och kanske tomt på blogginlägg också.
men det är det värt för nu stänger den av sig själv och kan knappt spela musik.

mysig söndag

idag har det varit en riktigt mysig söndag. gick upp tidigt och åkte till mora. vi gick på kaffestugan och morgonfikade en massa gott. varm choklad & en budapestbakelse. sen så såg vi dom första gå i mål. efter det har jag och simon mest pysslat här hemma och gjort lövbiff.
jag vill läsa en massa modeböcker. jag vill även ha mer pengar. även fast jag är tacksam över hur mycket jag faktiskt har fått av min kära mor och kära farmor det här lovet.

något nytt på min att göra lista är även att skaffa mig ett sparkonto.
& imorgon ska jag posta ansökan om kommunsommarjobb.
& den dagen jag bestämmer mig för att åka hem ska jag också söka jobb någon annanstans.

nej, nu blir det godnatt.

P.S: imorgon börjar mitt nyttiga liv. igen


vasaloppet

snart bär det av mot mora för att fika & se när folk ramlar in i mål. sitter med en kopp thé i handen och läser en massa bloggar. mysigt morgongöra. såg melodifestivalen igår, det var ingen låt som var direkt någonting för mig. förutom björn, fast så lär väll alla skriva, för det är sant. han är bäst. kan inte tro att lovet är slut, fast jag går ju endast en hel vecka & sedan bara två dagar. nej nu ska jag kolla in starten.

Sågmyra

163929-210

Idag var vi i sågmyra och jag handlade en massa. Och när vi kom fram upptäckte vi att dom har öppnat en ny outlet. Scorett outlet, och det var skor i mängder. Så snygga, så billiga. Dit kommer jag åka många gånger kan jag lova! Men som sagt, hittade jag en massa fint:
höga blåa jeans (Monki)
vit somrig blus
tjockare leggins
svart stor huvtröja
"halva" trosor (Frank Dandy)
"gubbskorna" som jag har tjatat om i ett och ett halvt år.

laddar nog upp bilder imorgon på allt fint jag har investerat den här månaden. nu ska vi sova så att vi orkar upp till vasaloppet imorgon. en fika på mora stad ska nog hinnas med också.

sågmyra lager 157

kollage
Bild: Acne & Topshop


Har nyligen vaknat, men redan hunnit göra mig iordning. Nu ska jag åka till falun och möta min farmor sen åker vi till Lager 157 och shoppar en massa. Här uppe är några saker jag är sugen på. Ett par jeans framförallt. Sen vill jag ha ett par stövlar eller en väska i brunt läder. & sen någon snygg tee. och en stickad svart väst skulle inte heller sitta fel.

Nu ska jag fixa det sista. Ha en helt underbar dag!

du

du betyder så mycket, tro inget annat. jag tänker på dig tre timmar och tänker inte på dig i två minuter. du får mina känslor att bli så större. jag skrattar högre med dig, jag gråter lättare och jag blir argare.
nu har jag varit offentlig så det räcker. jag kan bara säga, att du är underbar person simon och jag är så glad att du finns i mitt liv. förstår du det?

RSS 2.0