valborg

image276  image277
Body, american appareal. Kjol, indiska. Tights, lager 157. Nagellack, mavala.

och ett par vita tygskor till det också. (dom fastnade inte på bild)

nu sticker jag. ha en mysig valborg allihopa.
puss

i search for the beat in this dirty town

image275
(hot shots and everyones moving)

laddad till tusen? nja, men till 900 iallafall. snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch och fin. ska lyssna på taggande musik och kika på vackra bilder från icanteachyouhowtodoit.
senare ska jag sätta mig på ett tåg som ska ta mig till sala, där jag ska möta upp min söta vän micaela och vart vi beger oss det får ödet bestämma. något jag vet är att jag ska ha det riktigt underbart.

biljetten fixad, och ett nattskift avklarat

image274
jag kan knappt tro det själv! nu har jag biljetten i handen, äntligen. för tillfället sitter jag på tåget på väg hem för att sova. har klarat av ett helt nattskift, med olyckor. men även glädjande nyheter.
ikväll firas valborg i sala. har fixat tågbiljetter så nu är det bara att ta sig dit. ni ska få se vad jag har hittat på för fint att ta på mig.

ha en bra dag, medans jag sover.
puss

shopping shopping shopping

shopping har min dag bestått av (vi glömmer jobbet). jag fick med mig en massa nödvändigt hem och ett par jättesöta örhängen som ser ut som två blommor. och gammelrosa är dom också.
sen kom jag till leksand och då satte vi oss på amore och åt pizza i sommar(!)värmen och njöt. inatt ska jag och min simon hålla oss uppe. för imorgon går jag natt! lite trött jag kommer vara.

Peace&Love-biljetten inhandlas imorgon. Så nu hoppas jag för guds skull att någon, läs micaela, kommer iväg och tältar med mig. Ibland brukar jag gå med håkan i öronen och drömma mig bort mot festival-livet, värmen, elden, gitarren, härliga sången, grymma artisterna, sunkiga maten, häftiga kläderna och allt som hör där till.

sussa sött nu

näst sista jobbdagen

sitter här nyduschad och fräsch med en tekopp i handen. idag är det våran egna vecka på praktiken och jag väljer såklart receptionen. idag går jag dag, och imorgon är det nattskiftet. spännande att se hur länge jag håller mig på benen.
efter jobbet idag ska jag ner mot kupolen och inhandla lite nödvändigt och kanske något tjusigt till valborg. det visar sig! kommer inte att träffa min käraste förens om jättelänge. han har gått och blivit sjuk. nu ska jag iväg med bussen! vi hörs ikväll.
puss

lediga dagar flyter förbi

idag har jag inte gjort så mycket vettigt. jag har träffat emelie litegrann, vart hos farfar och gått ut med hunden. nyss kollade jag på kalle och chokladfabriken. ikväll ska jag vara hundvakt och kika på någon till fin film. en av mina få lediga dagar på många veckor. imorgon är det jobb som gäller igen. ha det underbart.
PUSS

p.s. förresten är valborg fixat och spikat nu tror jag. går av klockan 7 på morgonen sen är jag ledig hela dagen (måste dock sova halva dagen, så det blir tyvärr inget uppsala).
sedan laddar jag upp för sala, där det blir grillning och fest som det ser ut nu.

en blommig dröm och härligt slappa beige byxor

image272image273
Bilder: www.ellos.se

Satt ute och kikade kläder och hittade den här söta klänningen som skulle sitta fint på min kropp i sommar. Och byxorna har jag varit kär i en längre tid. Ska man slå till kanske?

pannkakor, glass och gossip girl

idag åt jag kulglass på noret i solskenet tillsammans med min pojkvän. det var början på en helt underbar sommar. jag känner det på mig.

puss

solen skiner in från min balkong

jag har legat och halvsovit medan grabben har sprungit omkring här på morgonen. till slut drog jag mig upp och åt en liten frukost med han. nu sitter jag här och provar på nya bloggkoll. gillar speciellt att man kan dela in i olika grupper.

idag ska jag jobba och slita lite till. min kära mor kommer dock och hämtar mig i borlänge och skjutsar hem mig till avesta, tack bästa mamma! vad som händer imorgon får tiden utvisa. ska vara hundvakt, det är det ända jag vet.

nu ska jag sätta på några gossip girl avsnitt och fixa lite på mitt rum och packa. sedan ska jag på lunchdejt med pannkakor. mums. ha en festlig fredag åt slitande mig nu.

förlåt förlåt

image265
jag någon dag när vi skulle göra sala. nu blir det samma till valborg igen. jag och m. och om vi har tur b också.

min dator funkar finfint, men min kära mor halkade efter med internetbetalningen och dosan vill ej starta igen. jag blir tokig. och missar alla blogginlägg och även att skriva.
nu har jag smitit in på min roomates dator (i väntan på våra underbara chokladbollar i frysen) och hon spelar saxofon för fulla blås (?). jag jobbar på som aldrig förr så ni vet, gick 11-timmarspass igår och det blir det på fredag igen. så mina kära vänner, jag kommer inte hem föränn på lördag och ska tillbaka och jobba på söndag igen.

nu ska jag och min man äta chokladbollar och kika på greys och lite frusna norrmän.

PUSS

p.s. jag kommer att vara rik i slutet av nästa månad.
p.s.2. jag saknar er.

en romantisk vår för mig

image267
Bild: topshop, urban outfitters & forever21.


såhär vill jag se ut i vår/sommar. jag har länge varit en motståndare mot gladiatorsandaler men helt plötsligt föll jag för dom. fast dom måste vara en ljus nyans av brun. romantiska örhängen och rosetter i håret. sockersött.

what a lovely SUN-day

image269  image270
Bild: Gilles Bensimon

Uppe med tuppen! Vaknade av solen och trodde att klockan var runt 12. fast den visade sig bara vara 7. det känns bara härligt att vara så utvilad så tidigt på dagen. söndag idag, vilket betyder tåg eller bussresa 15 mil.
innan det ska jag ut med hundarna i solen och fixa litegrann med rummet och sådant. pappa kom hem från ikea med en röd LACK-hylla åt mig.
ha en underbar söndag.

k som i kärlek

image266
jag flyger upp och ner, känns som jag faller igenom igen
och jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

åh, vad jag saknar att somna med dig. kom och sov med mig!

men vad gör alla?

jag har grymt tråkigt. ligger alla och sover fortfarande?
idag hade jag tänkt cykla iväg någonstans. fynda lite och hälsa på min farfar. ikväll blir en ren hemmakväll innehållande film, photoshop, musik, kläder och pizza. precis vad man behöver efter två veckors jobb.

jag fick besked om att jag har fått sommarjobb + 7 veckors ledighet (innehållande festival och förhoppningsvis utomlandsresa). fast jag måste fortfarande göra några ströjobb i juni för att överleva mitten av sommaren.
nej, nu kan alla höra av sig tycker jag!

jag har gjort det igen

                                          
image263

igår hade vi tjejkväll (mysigt som sjutton) och en massa nostalgi och en massa 90-talsånger och mellanstadie sånger blev sjugna.

men sen gick vi in på en massa festivalsidor. och ja, vi har bestämt oss för p&l-festivalen. men du vad arvika hade underbara artister. The Kooks, Kate Nash, Death Cab for Cutie, och
Micaelas favorit Lykke Li.

p.s. fatta vinken p&l, boka in dom!

målar jennifers naglar


ja, jag vet förlåt. jag har inte uppdaterat sedan helgen för att min kära mor har glömt bort min internet-räkning. jag jobbar mest nuförtiden överhuvudtaget. i helgen är jag ledig och då ska jag ta igen all förlorad tid.
imorgon är det tjejkväll hos mig, tänkte fixa pizza och gott. problemet med att själv ta sig ut till texaz återstår och sedan att jag inte har koll på vilka som kan komma. men skitsamma
nu ska jag sova.
puss

jag har jobbat, ovanligt nog

inga detaljer om min dag, den har varit urtråkig.

igår dansade jag runt lägenheterna här i området och skrattade en massa. somnade i skaplig tid för ovanlighetens skull. idag när jag kom hem hade simon städat hela lägenheten åt mig.
har jag någonsin nämnt att han är bäst? för det är han.

lägger ut bilder från gårdagen så fort c kan skicka dem.

PUSS


jag har ramlat där förut

image262
Bild: behöver jag ens nämna? icanteachyouhowtodoit

ikväll blir det festligheter kan jag lova. hoppas ni får det lika kul som mig.
PUSS


saturday night fever

i've got saturday-fever.
min enda lediga dag. festligheter ikväll? kanske. just nu sitter jag lite halvtuppklädd, med min nya body , och dricker orangerosabubbligcider. snart ska jag kolla på någon slags show.
nu börjar jag undra på allvar om man skulle bege sig ut på dom där festligheterna. dom äger ju trots allt rum i en lägenhet brevid. kanske man hittar ner till baren eller liknande. kanske

igår såg jag ut såhär

image260
Tröja, Levis. Jeans, Monki. Väst, Vero Moda.

Jag åkte till borlänge. Jobbade. Tog en fika på Waynes med Micaela, Eveline och Emil. Sedan jobbade jag lite till. Fyndade ett halsband för tio kronor med urfina utsmyckningar, så jag klippte bort dom och satte dom på en längre och finare kedja. Fyndigt. I dubbel bemärkelse.

Fyndat

    
Armband, Glitter. Väska, Indiska. Ring, Glitter.  Hårprodukter, Hårologiteamet och Maria Nila.

Litegrann som jag har investerat i under den senaste veckan.

en timme för tidigt

klockan ringde, och jag gick upp. en timme för tidigt. idag ska jag jobba först lunchpasset, sen blev jag inhoppad i kvällspasset också. så tjejkvällen blev uppskjuten! usch, jag saknar alla där hemma för mycket.

imorgon kommer jag nog inte orka att göra alltför mycket. ska kolla på esteternas projekt. på söndag jobbar jag på ejendals hockeycuperna igen. usch, mitt liv är bara fyllt av jobb för tillfället.

läste ut en gossip girl bok igår. dom må vara ytliga men så himla roliga att läsa. och det finns ju en hel upplaga av dom också! nej hörrni, nu ska jag få i mig lite mat.

PUSS


torsdag? söndag? måndag?

jag har tappat dagsbegreppet. och lite news, det är jobbigt att jobba. speciellt att gå kväll, och sen börja lunch. idag ska jag gå kväll. stressigt, men kul.

en fråga, jag tvättade min vita skjorta och strök den. helt plötsligt var det två stora fläckar och massa små fläckar över den. hur kom dom dit? bara sådär?

förhoppningsvis orkar jag bjuda på några fina bilder eller något roligt inlägg när jag kommer hem inatt. förhoppningsvis.

PUSS

första kvällsjobbet

klockan är snart tolv och jag är hemkommen från mitt första kvällsjobb på restaurangen där jag är. det mesta jag gör nu för dagarna är att jobba, därav mitt dåliga bloggande. fast idag hann jag med att införskaffa mig en massa (en ny mobil, en väska, två armband. en ring, nya underkläder).

Min simon kom och mötte upp mig vid tåget och (efter en speedad hemgång, jag var fortfarande påverkad av stressen) så kom vi hem. nu ska jag duscha, och sen är det godnatt.

hoppas jag hinner skriva en rad imorgon bitti.
PUSS (och godnatt)

bland kassamaskiner & mat

jag är inte alls så slut som jag trodde att jag skulle vara idag. är hemkommen från restaurangen, imorgon går jag kväll. börjar 4. så då ska jag ordna en massa vettigt (till exempel en ny mobil). nu ska jag träffa emelie och sen ska jag läsa lite ur alla mina nyinförskaffade tidningar/böcker (en shopaholics bekännelser, sofis mode, cosmopolitan).

någon dag i veckan ska jag ta mig till kupolen och endast köpa sådant jag behöver. för jag behöver en massa. men först och främst är går pengar till P&L-biljetten och till vårat vykort. (som snart finns att köpa på turistbyrån i leksand)

P.S. jag sitter framför våran vägg-tv och skriver det här. det känns lite mystiskt faktiskt.

första dagen

idag är min första dag. jag ska servera på broken dreams. snön öser ner här i leksand och jag måste gå till tågstationen i snöyran. inte kul. kommer hem till avesta idag. det är kul.
kan inte säga så mycket om dagen, förutom att jag kommer vara helt slut ikväll, men vi hörs då iallfall.
PUSS

i wanna stand with you on a mountain

i wanna lay like this forever
image255 image254
<3

mys. idag har vi ätit för mycket av det goda, kikat på det där nya frågeprogrammet och nu ska vi sova. jag har packat iordning allt för veckan. blir i avesta fram tills torsdag. får se hur schemat ligger till.
nej ni får sova så gott.
PUSS


en helg i mora

ursäktar för den usla uppdateringen. har spenderat dom senaste två dagarna i mora. vi har bakat kladdkaka, gått runt färnäs, skjutit luftgevär och en massa roligt.
ikväll åker vi tillbaka till leksand så börjar min månad med endast jobb. och det blir på park inn i borlänge.

ikväll blir det god mat, parlamentet, monopol, popcorn och cider. (tydligen hockey också. som är det enda som gäller här högt uppe i dalarna!)

PUSS


håkan, jag och ett gbg-regn.

image253
idag, efter jobbet, promenarade jag hem. jag lyssnade på håkan. och blundade en stund och då gick jag i ett gbg-regn, men slog upp ögonenoch insåg att det var ett leksands-duggande.
en stunds sörjande tills jag insåg att i sommar ska jag äntligen få se honom live. äntligen!

Mitt i fredagen

12.30 - 13.15 seminarie om att jobb utomlands och hur det går till
13.30 - 14.15 seminarie om anting spa-hotell eller grythyttan
14.30 - 14.45 avslutning/prisutdelning
15.00 - xx.xx jobba på ejendals

vilken rolig dag ändå! nu är allt inlämnat och klart av skolan. nu har vi bara två seminarier kvar.
idag skulle egentligen sitta bäst med att bara ligga hemma i soffan och äta en massa chips, eller vara uppklädd till tusen och dansa natten ut (verkar som alla mina vänner där hemma i södra delarna ska ut idag).
jag ska slita och tjäna pengar. men det kan det vara värt ändå.

har litet problem inför apun men jag hoppas det löser sig.

p.s. imorgon åker jag till mora för att koppla av. jag behöver verkligen det. men jag kommer nog att bo hemma på apun litegrann iallafall.

PUSS

framtidsmässan

nu ska jag snart iväg på framtidsmässa, precis som det låter ska vi prata om framtiden. och jobb och sådant. ska gå på seminarier och lyssna på föreläsningar. det ska bli intressant.

sen bär det av att jobba direkt efter. vilket betyder att jag kommer inte hem föränn vid... sent. jag kommer vara helt slut!

nej, nu ska jag njuta av min enda lediga stund.
PUSS


det var något på gång

allting snurrar runt i mitt huvud, sista dagarna i skolan så det är för mycket på gång. Skrev i tidigare inlägg att det var något på gång, och det var det. Vi fick servera inför hela skolan. Det var INTE kul.

då har min mobil lossnat på en skruv, jag måste verkligen ha en ny mobil. snart kommer den jag har nu lägga av totalt. jag vill hem och fixa allt sådant, men tiden räcker inte till. jag tycker det borde finnas 8 dagar i veckan.

det är något på gång

idag händer det något. våra lärare har något planerat mitt på dagen och vi har inte en aning vad. annars ska alla arbeten vara inne idag, det är ju min näst sista skoldag på en månad. sen ska jag ut och jobba.

spa- och tvättdag annars.

ha världens bästa torsdag

ny body från AA

image251
då har jag äntligen införskaffat en body, den blev ifrån American Apparel. Berättade ju att min vän Therese tipsade om deras snygga. Jag tänkte ta mig en svart, men tänkte om när jag tänkte hur fin jag skulle var i den när det blir sommar. då ska jag ha bruna ben och ljusa jeansshorts och ett par wayfarers på näsan.  Till det. denna skönheten.

Och den kommer passa helt perfekt till min svarta kjol ifrån Indiska!

Vi firade lite lillördag idag. eller lyssnade på gammal musik, gick ner på (tomma) baren och sådant. vi hade riktigt kul och det var huvudsaken


en ny mobil?

image250
för ett år sen gick min vridbara telefon sönder, luckan lossnade för att en skruv nötts ut. nu har luckan börjat lossna igen. så nu är det dags för en ny mobil. och absolut ingen upp, vrid eller skjutbar. jag ska ha en vanlig mobil bara. har dock beslutsångest (som vanligt).

Vilken ska jag välja?

lill-lördag igen då

sitter här med en kopp té. jag är otroligt pigg efter den här dagen. kan bara säga att det var riktigt stressigt i köket. och jag ljög lite imorse, solen tittade fram men gömde sig helt plötsligt kom regnet och nu känns det mest vår och fräscht!
ikväll ska jag över till ida och elin och fira lite lill-lördag. förmodligen sitter vi mest framför hockey (ja, jag låter som värsta hockeyfanet efter dom sista inläggen men detta skyller jag på elin och HV71). kanske hittar vi till baren ikväll. kanske.

PUSS

vår

igår var det riktig vår. jag åt cornettoglass i solsken, hade lockigt hår och mina nya fina vita tygskor. idag är det inte riktig vår men det gör inget. gårdagen gjorde mig tillräckligt glad.

(idag är jag i köket, så mycket mer händer nog inte.)

 

tröttast i leksand?

jag är helt död. imorgon är det kök, så jag räknar med att jag är lika död då. leksand förlorade idag iallafall. och jag var onyttig. (gick till turistbyrån med vykortet, så inom någon vecka ligger det ute på försäljning gott folk!) och då, när det kommit ut. kanske, kanske jag laddar upp en bild.
nu har jag förberett mina naglar inför köket. kör en kur på fingrarna så att de ska bli starka. men en dag bland mat och vatten förstör dom totalt. usch nu måste jag sova.
PUSS

mora - leksand

jag är inget hockeyfan, men ikväll ska jag och mina kära vänner samlas i ejendals arena när dom sänker ner något stort och visar matchen som spelas i mora. idag var en riktig vårdag, jag har ätit glass idag också.
lite nersänkt humör för att simon fick min nyckel imorse och har glömt tagit den så nu kommer jag inte hem, sitter hemma hos jennifer nu. usch! trött, hungrig och frustrerad. ingen fin kombination där inte.

så äntligen är blogg.se uppe igen! har saknat alla inlägg

RSS 2.0