världens-bästa-onsdag/torsdag

Har varit totalt inaktiv här, men det är bara för att jag har haft två helt galna dagar.

♥ I onsdags så tog jag tåget mot Borlänge direkt efter jobbet. Mötte upp Elin & Julia på Kupolen. Sen körde jag & Julia upp till Leksand. Kvällen varvades ner på Baren (där det förövrigt var inklusive oss och personalen 9 personer) & andra saker som inte bör nämnas offentligt inträffade.

♥ Torsdagen började med en lunch på Siljan där vi träffade Magnus & åt lunch. Satt & pratade massa strunt i flera timmar. En seg eftermiddag & några spontana idéer senare så hade vi bord bokat på Gästis. Där hittade vi Erik, Jennifer, Maria, Michaela & Elin. Asiatisk afton bjöds det på & jag fick även se Jennifer. Var så grymt roligt! Efter det så fullbordade vi vår spontana idé. Tog bilen till Sala, stannade i Hedemora bussen mot Uppsala & kom dit klockan 01.00. Träffade på mina fina avesta-vänner. Dom gick dock & la sig tidigt. Vi hamnade på O'Connor tills sena stängning &  sedan en bit utanför Uppsala.

Heeeelt grymma dagar iallafall. Idag (efter att ha vandrat omkring lite i Uppsala) så jobbade jag Crazy Friday. Fast den var inte Crazy för alla hemmafestar. Imorgon och på söndag kör jag frukost. Lite tråkigt av den anledningen att jag var sugen på att dricka vin ikväll i Uppsala igen. Om ändå dygnen var längre....

home-is-where-the-♥-is?

Jag älskar den här lägenheten. Den har en hel vägg med fönster, svar fin fönsterbräda, en svart fondvägg, en klädkammare, badkar, sprillans ny spis+kyl+frys, toleranta grannar väggarna brevid, altan och såvidare.

Men.. det är en etta & ...
♥ Alla grannar har full insyn (och använder sig av den!!!!! seriöst dom sitter och tittar in i lägenheten hela dagen om jag har persiennerna öppe).

♥ Den ligger i Bomhus (vilket innebär att jag måste cykla 5 km och det är skog & bakgator & industriområde på vägen hit).

♥ Och återkommande, det är en etta. Jag och Simon jobbar helt olika tider. Han behöver space & kunna föra liv klockan 6-7 på morgonen och jag behöver samma sak 2 på natten. Men så vare det här med att hitta en lika fin lägenhet. Att kunna säga "Ja, det här. Det är mitt hem."

i-cant-be-your-friend-unless-i-pretend

Hallo gott folk. Jag har halvdäckat i soffan. Ätit toast & druckit hallonblåbärsmoothie samtidigt som jag kikade på nya Gossip Girl - avsnittet. Mysigt. Nu ska jag nog lägga (!) mig i duschen innan jag tar mig ut i det vackra sommarvädret & gör en arbetsdag på jobbet. Mjosåäre. På onsdag (imorgon tydligen...) kommer några saknade leksandsbrüdar upp hit och sen följer jag med dom till leksand och träffar ännu mer saknat folk. Kommer bli grymt.

Letar lägenhet som en tok nu också. Var & kikade på en igår. Den var fin. Jo, jag sa ju upp den här igår också. Vår finafinafina etta som är lite för liten för två personer som dessutom jobbar/pluggar helt olika tider.

Ja visst ja så köpte jag P&L-biljett igår också. Åhå, vad underbart det kommer bli. Visst känns det som att man får en helt annan vilja när solen/värmen/sommaren kikar fram? Nä, det är dags att byta land kanske?

tjugofjärdeapriltvåtusentio

"det är inte hur man har det, det är hur man tar det."

Jag jobbar (onsdag-söndag) & är därför lite okontaktbar. Nu drar jag iväg till City och shoppar lite + käkar brunch med Johanna. Sen blire jobb för hela slanten. Lugnare än igår iallafall. Sen blir det frukost-jobb på söndag. Vi hörs då. ♥

peaceandlovebaaaaby


Pics @
lily allen

Nytt bandsläpp!!!
Väldigt oväntat med Lily Allen. Inte oväntat med Johnossi & mittimellan med Julian Casablancas men grymt kul :D (övriga: The Cribs[UK], Familjen, Thomas Di Leva, Invasionen, Anna von Hausswolff, Carl Norén, X-Alfonso [CU], Babian, Theresa Andersson, Cryonic Temple, Oholics, Adam Heldring)

inspirationsbloggar 3

Michaela Forni är inspiration.

sommarkänslor i vintervädret

Sommar. Värme. Festis. Sol. Skratt. Myggbett. Holmen. Solglasögon. Festival.


"alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel"

bästa winnerbäcklåten (skulle jag kunna säga, men jag kan inte välja en låt) men det här är den låten som jag alltid kommer tillbaka till. vissa lyssnar jag bara på ibland och i perioder, men den här kan jag alltid lyssna på. sen så var det en utav de första jag hörde också. texten är ju helt underbar.

"Lars Winnerbäck - Aldrig Riktigt Slut"


"det finns nå bra stort i alla om och alla men"

För ett tag sen tyckte jag att det var jobbigt att jag ville så enormt mycket. Att mina drömmar inte bestod av ett eller två yrken utan av 15. Och mina livsmål/bostäder inte heller var en eller två. Men jag inser, att de människor jag dras till är exakt likadana och det är ju i deras sällskap jag trivs. Jag har insett att det är det bästa som finns. Människor som har drömmar/mål/visioner. Som ser sig själva på massa olika platser och i tusen olika yrken. Jag tror inte att man ska hålla på med en sak hela livet, jag tror på ombyte & att göra det som man har lust med för stunden. Just nu trivs jag bra med att utvecklas inom restaurangbranschen för stunden.


några utav mina karriärsdrömmar♥
♥ Utbilda mig och jobba med Event management.
♥ Åka ner till medelhavet och jobba på en nattklubb.
♥ Jobba på en lyxkryssare.
♥ Utbilda mig till hälsocoach.
♥ Öppna en nattklubb/restaurang.
♥ Öppna ett café.

tjugoandraapriltvåtusentio

Gooood morning! Är det inte konstigt att när man säger tills sig själv att "imorgon, ja då får du sova så länge du vill!" då vaknar man redan klockan 8. Fastän jag inte somnade förens 2. Förresten, "whats up with the snow" jag hade ju tänkt mig att snöovädret inatt skulle smälta bort på en gång? Det ser ju ut som januari ute ju.

Yes, och idag ska vi kolla på en lägenhet som vi står först i kön på. Och sen ska jag jobba. Fullsatt är det idag. Jag tycker att det är rätt mysigt när det är såhär stora sällskap som kommer. För det påminner mig om skolan & jobben man gjorde då. Mysigt som sagt. PUSSSSS♥

tjugoförstaapriltvåtusentio

Godmorgon gott folk! Jag är sjukling idag, förkyld & jävlig. Tror jag hade feber inatt men den är iallafall över. Söndagen tog kål på mig. Är ju inte alls van att festa längre, men det känns i kroppen att det är dags för en ändring på det. Tusan vad bra jag trivs bland musik & glada människor. Idag ska jag jobba, tacka vet jag värktabletter och halstabletter. Nu kör vi!

inspirationsbloggar 2

Milk/Signe är inspiration.


THElake

Björbo/Stugan ♥


Frukost-inspiration

♥ Turkisk yoghurt med bär + nötter. ♥ Apelsin. ♥ Nöt+Frukt-bollar.
♥ Nyponsoppa med mandelbiskvier. ♥ Grönt thé. ♥ Juice. ♥ Kosttillskott

♥ Vanilj"yoghurt" med egenplockad müsli. ♥ Apelsin.
♥ Macka med ost+medvurst+sallad.
♥ Rött thé. ♥ Juice.

Nu under min "gå-upp-vikt-diet" har jag verkligen försökt lägga ner tid på att göra stora frukostar. Frukost är nog den bästa måltiden under dygnet.

inspirationsbloggar 1



Rebecca Simonsson är snygg & inspiration.

P&L2010

Peace & Love-peppar just nu. Har gjort en spellista med en låt för varje artist jag ska se. ÅH VAD JAG ÄR TAGGAD!


LYSSNA HÄR

tjugondeapriltvåtusentio

Idag vill jag ...
♥ sitta på ett café & dricka thé & prata om allt mellan himmel & jord
eller
♥ dela på en flaska italienskt & diskutera livet
och
♥ lyssna på winnerbäck/melissa horn/annika norlin
och
♥ laga god mat


NÅGON SOM ÄR PÅ?

R-Y-K-T-E-T G-Å-R

Ryktet går. Du känner blickarna som söker dig.
Spring, dom kommer närmare. Orden de tror
de viskar är höga toner i ditt öra.

Misstagen som ger dig kalla kårar, för någon
annans skull, har blivit nöjesstoff för en utomstående publik.

Fortare, andetagen börjar ta slut. Det handlar inte om dig,
fastän rösterna säger ditt namn. Mitt i stormen står du,
medans kriget sker på en mark i ett land utanför.

Mitt i stormen är lugnet. Är du.

varförfårjagintese?

Jag skrev ett jättelångt inlägg. Raderade allt med en knapp. Detär konstigt, jag har inte sovit någonting i princip men jag mår så jäkla bra. Har så mycket inspiration & lust till saker. Nu ska jag sätta av hemåt & fixa allting så länge min överskottsenergi finns kvar.


MyPartyInspiration




ICANTEACHYOUHOWTODOIT


Tonight's the night night
Let's live it up
I got my money
Let's spend it UP
Go out and smash it
Like "Oh my God"
Jump off that sofa
Let's KICK IT off

Let's paint the town
We'll shut it down
Let's burn the roof
And then we'll do it again

Let's do it, let's do it, let's do it, let's do it.
And do it, and do it.
Let's LIVE IT UP...
Cause I gotta feeling
That tonight's gonna be a good night

PARTY@SPOTIFY

artondeapriltvåtusentio

Försöker tagga till idag, går sisådär. Är mest trött & mätt just nu. Blaha. Nu ska jag ta en lååååång dusch & spela partymusik & kika in lite inspirationssidor så jag blir på grymt humör. Idag blir det Harrys Open. Jag är lite smått nervös för det här med bowling är väll egentligen inte min sport. Men jag övade lite igår, fick in några spärrar och strikes.

Hörs senare. ♥

sjuttondeapriltvåtusentio

Det är en trött Linnéa som skriver nu.Fast det är mitt eget fel. Jag bokade in saker alldeles för tidigt idag, blablabla. Nu ska jag laga väääärldens godaste maträtt. Fläskfilé med pasta. Vi ska äta den i soffan med massa doftljus och kanske en ROLIG film. Så jäkla skönt med lördagsmys. Imorgon blir det söndagsfest. Twisted.

Tänkte även jobba med designen här inne & ändra mycket ..

Trött. Som sagt.


sextondeapriltvåtusentio

29 månader today baby<3

Halloja! Nu har jag lyckats vakna till liv. Somnade lite för sent & vaknade lite för tidigt. Men det gör inte för jag har ju ledig helg!! Jag kan sova heeeela lördagen om jag vill (fast det tänker jag inte göra). Fast innan det så blir det Crazy Friday på jobbet såklart. Kan ju inte missa det. Och anledningen att jag inte passar på att sova till klockan elva idag är (+ att jag gjorde det igår) för att jag ska ner med Petra och titta på lägenheter & äta god lunch. Ha en helt underbar fredag nu mina vänner!

 


Goodnightlovers

Vilken effektiv dag jag har haft (trots att jag spenderade halva i sängen)! Har städat, sorterat, kastat och så vidare och så vidare. Har kollat in massvis med inspiration också, så nu vill jag bara handla för hela slanten. Om en vecka ramlar det ju in en stor slant också så då jäklar blir det shopping. Nu lockar min fina sambo och min nybäddade säng mer än datorn så vi syns nog en sväng imorgonbitti istället. PUSSPUSS♥

femtondeapriltvåtusentio

Shit. Jag har sovit hela dagen. Nu har jag ätit thai. Mums. Ska väll göra lite nytta så får vi se vad som händer sen. Helgen kommer iallafall bli grym! Vi ses senare.

I have lost myself













ÅH VAD JAG SAKNAR ALLA/ALLT JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slutsats:
Mitt långa/mörka hår SKA tillbaka.

The Unblairable Lightness of Being

Har nyss tittat på det värsta Gossip Girl-avsnittet för den här säsongen. Usch. Titta inte.

(fast om ni vill titta ändå, titta här)

whatever

Nu har jag råkat överdoserat socker igen. Kul. Naej, nu blir det sängen. God natt.

"jagärförfattigförlondonochförtystförla"

Winnerbäck på alldeles för hög volym, hårda käkar & virrvarr. Nu skulle jag behöva ett långt balkong-snack. Med allt som hör till, if u know what i mean. Åhå, vad jag saknar er inatt. Vilket virrigt inlägg. Avslutar med låten som går på ipoden nu.

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig

När sommarn kommer flyr jag över haven
Där ingen vet, där ingen kommer in
Men sommarn dör och min rastlöshet är min
Och om vintern står jag gömd längst in i baren
Och tiden går
Månad, år

+

Rör mina händer
Du måste förstå
Jag orkar inte förklara
försök och se det ändå
Det gnager mitt sinne
Det är som overklighet
I varje blinkande fönster
en korrupt profet
Och jag har varit i templet
Där månglarna står
Dom sa: "Allt är till salu"
Jag sa: "Kom älskling vi går"


allnightlong


The Fray - Enough for now


Godnatt för oss idag. VI syns imorgon. Puss

Måndag hela veckan.

Godmorgon! Idag gick jag upp tidigare än jag gjort på länge. Och herregud vad skönt det var att vakna i tid. Nu är jag helt klar & ska spendera resten av morgonen med ingenting. Jag börjar jobba halv tio & efter jobbet ska jag träna hårt & sen ska jag tvätta hela kvällen.

n-n-now th- that don't kill me.

can only make me stronger.

iwoulddoanythingforlove♥butiwontdothat

Hej mina vänner. Idag är ingen bra dag. Inte överhuvudtaget. Har till & från känt mig alldels skakig/darrig/svag i kroppen. Jag har gått in i saker, tappat det mesta jag har haft i händerna & i känt mig helt psykiskt instabil samtidigt. Nu har jag kommit hem iaf. Försöker äta så mycket som jag får i mig, och bara vila. Jag ringde iallafall till sjukvårdsrådgivningen & de sa samma sak som jag misstänkte. Vi får la se. Nu ska jag försöka ordna upp mitt liv. På måndag får vi veta.

niondeapriltvåtusentio

Hallo! Vaknade fylld av energi & har hunnit med massvis nu. Städat hela lägenheten bland annat. Snart ska jag gå ner mot staden för att köpa en ny väska och luncha med Simon♥. Sedan blir det CrazyFriday efter en veckas uppehåll, jag tycker faktiskt att det är grymt kul att känna den där pulsen som det blir under Crazyn.

Igår var jag & Johanna till Bistro Nord för att prova på det. Jag åt röding. Gott var det. Sen gick vi vidare till jobbet för något glas vin & så lite dessert. Sista stoppet fick bli Kalles för en snabb öl. Var en riktigt trevlig kväll, & det känns väldigt skönt att komma hem i tid för en gångs skull.

Nä, nu ska jag dra mig neråt. Ha en fin fredag gott folk så ses vi!?

PUSSSS


Nu drar jag mig vidare och möter upp Johanna. Vi tänkte prova på Bistro Nord. Vad vi hittar på sen visar sig. PUSS

"långvägner&duskullealdrigramlamer"


pics @ thecobrasnake
Hej. Ska vi sticka iväg och leva livet?


fu

You don't like me. I don't like you. It don't matter.
Only difference. You still listen. I don't have to.
In one ear and out the other. I don't need you.
Your words don't stick.
I ain't perfect. But you ain't either.

If your feeling froggy leap. I ain't even losing sleep.
There's more to me than what you see.
You wouldn't like me when I'm angry.

sjundeapriltvåtusentio

Godermorgon! Har däckat i sängen & totalt missat min alarm-klocka. Ingen skada skedd dock, hoppar nämligen in & jobbar ikväll igen så lite sömn skadar inte. Imorgon ska jag köra på lunch (9.30 - 15.00), fredag kväll (15.00) & lördag långis (11.00). Troligtvis är jag iallafall ledig på söndag. Då ska jag sova heeeela långa dagen.

"even the best fall down sometimes"

Fastnar med tankar, musik & funderingar. Tänkte droppa min spotifylista. LYSSNA . Jag har slängt ihop nya/gamla favoriter i en lista.
Solen skiner helt underbart ute & jag ska nog ta mig en liten promenad ner till jobbet nu. Sover inne i staden inatt så jag måste väll släpa lite på väska så det tar lite emot. Annars hörs vi imorgon.


today, i look like this.


sjätteapriltvåtusentio

Godmorgon! Tog mig en liten extra sovmorgon, 1 och ½ timme extra. Det var det värt. Nu har jag slängt in tre maskiner & läser bloggar/tittar på "Efter tio" där Björklund är med och pratar. Resten av dagen? Ska hoppa in i duschen, äta stor frukost, träna lite yoga och sedan gå till jobbet. Så sover jag inne i stan istället ikväll.

larswinnerbäck

Har du kommit nånstans?
Hhar du sumpat din sista chans?
Är du framme nu?
Har du valt en väg att gå?
Ett mål att sikta på?
Är det verkligen du?

femteapriltvåtusentio

Vilken. Helg. Nu ligger jag helt utmattad på soffan. Stort tack till alla för gårdagen. Den var grymt lyckad! Nu har finaste kommit hem igen så nu ska jag pussa lite på honom istället för att sitta här & nöta spotify. PUSS!


i aint perfect, but u aint either


There’s more to me than what you see.t

It's gonna be a long way back home

Förändringar sker. Jag är på väg mot andra tider.

fjärdeapriltvåtusentio

♥ Peppa med musik
♥ Städa lägenheten
♥ Äta
♥ Utgååång?

Glad påsk

Lyssnar på lite R'n'B för en gångs skull. Brukar ju mest vara Winnerbäck/Melissa eller någon festmusik som skränar ur högtalarna. För tillfället sitter jag & dricker min smoothie och har precis gjort mig iordning inför ett 14timmars pass. Jag känner på mig att idag blir en toppendag. Jag hör av mig inatt när jag kommer hem.

Förresten var gårdagen u-n-d-e-r-b-a-r. Började med att laga paella och dricka sangria. Varvades med musik och en massa prat. Vi tog oss i kragen och besökte Kingen. Rätt okej drag, men det var snabbt slut. Då körde vi såklart på efterfest med nostalgi-tripp och hamnade inte i sängen soffan förens klockan blev halv fem. Pust.

RSS 2.0