äh, om solen skiner ska jag inte hänga

Vi kommer alltid låtsas som att det regnar.


det är visst nån som är tillbaka

Sitter lite halvt sliten i soffan & försöker ta tag i allting. Helgen har varit fruktansvärt intensiv så nu behöver jag lite vila för att få ett lugn i kroppen igen. Nu ska jag städa upp & efter det gå över till Johanna innan vi beger oss till bion, vi tänkte kika på "Sex and the City 2". Veckan är (än så länge) helt tom, ska väll försöka ragga ihop lite timmar iallafall.

'no time for sleep'

Åh. Herregud. Vilken. Helg. Förmodligen den mest intensiva helgen på länge. & jag som var orolig för timmarna. Hahahaha!

Fredag

06.30 - 11.30 ♥ Jobba frukost
17.00 - xx.xx ♥ Jobba kväll
♥ Förmodligen ut en sväng & kika.

Lördag

06.00 - 12.30 ♥ Jobba frukost
17.00 - xx.xx ♥ Jobba kväll
♥ Öhm. Sova?!

Söndag
06.00 - 12.30 ♥ Jobba frukost
♥ Sova .....
♥ Utgåååååång!

tjugosjundemajtvåtusentio

Nu springer jag iväg & fixar mina naglar. Sen ska jag plocka undan i lägenheten & fixa med mitt nya inköp som ni får se sen ... Ikväll kommer Johanna hit, då ska vi dricka vin. Fint.

'& jag stod där med ögonen slutna såsom man gör inför långa vägar'


Livet är enklare än du tror; det gäller bara att acceptera det omöjliga,
klara sig utan det oumbärliga och uthärda det outhärdliga.
Källa: Kathleen Norris

tjugofemtemajtvåtusentio

Jag är lite off nu ett tag, på uppgång inte nedgång iallafall. Just nu kokar jag nyponthé och tar en stund i kvällssolen. Kommer kanske inte orka mig in hit och skriva men kan ju beskriva min vecka tidigare istället.

Senare idag kommer Petra hit, då ska jag laga currypasta och så ska vi dricka vitt vin. En tisdag, sådetså. Imorgon blir det att jobba ett litet pass på kvällningen. Torsdag kommer förhoppningsvis Johanna hit från Bergby, då ska vi kanske också dricka vin. På fredag jobbar jag ett litet frukostpass + ett litet kvällspass. Sen tänkte vi söka till Paradise Hotel, så att ni vet. Lördag blir det frukost. Söndag likaså. Sen blir det la utgång. Herregud. "Live fast, die young."

tjugonde(!)majtvåtusentio

Gårdagen var hur mysig som helst! Efter personalmötet gick jag & johanna till Kalle's för att äta massa gott. Sedan mötte vi upp Ida. Tog ett glas på Enkelt, efter det blev det drinkar/cider/dessert&mat på O'learys och slutligen tog vi en drink på Interpool. Johanna körde hem (hon drack vatten+cola) och vi åkte hem till mig och satt ute på altanen i sommarkvällsvädret och snackade skit i två timmar.

Idag vaknade vi sent, jag visade Ida hur jag jobbar & sedan satt vi oss på en uteservering och funderade lite över framtiden/folk/livet. Mys! Nu ska jag fixa mig snabbt, laga byxorna & cykla fort till jobbet.

iwannadresslikeu

Inspiration ♥ http://karinbylund.blogg.se/


Motto

Shoot for the moon
Even if you miss
You will land among the stars.


nittondemajtvåtusentio


Pic:
http://theselby.com/

Idag kommer att bli en fin dag. Först ska jag pyssla lite här hemma, sen bär det av till jobbet för personalmöte och efter det ska jag & Johanna bege oss till Kalle's och sen kommer Ida förbi. Idag är det Melissa Horn som spelas och jag känner mig bättre än igår. PUSS


sjuttondemajtvåtusentio

Vilken tur att jag ska jobba idag, annars hade jag fastnat i sängen hela dagen. Nu ska jag slänga in mig själv i duschen & sen cykla ner mot staden. Wiho.

P.S. Ha så kul idag Norge, speciellt du B. Gör ingenting som inte jag skulle göra.

sextondemajtvåtusentio

idag har jag & min finaste träffats i två och ett halvt år


Igår grillade vi & hade det jättetrevligt. Begav oss ner mot staden, och testade på "nya" Nivå. Helt okej var det. Hade iallafall grymt kul. Idag har vi mest legat och inte gjort något vettigt, förutom att vi städade upp hela lägenheten då. Njae, nu ska jag ta och försöka sova. Imorgon ska jag jobba litegrann.

femtondemajtvåtusentio

NU KÖR VI!!! Jag har fyllt upp baren, ställt fram grillen och solen skiner. Livet kunde nog inte vara finare just nu. Mina underbara vänner kommer ifrån Avesta idag, och dom är lika taggade som jag ikväll. AH! Nu ska jag ta en dusch, möta upp alla fina & sen kör vi då. HA EN HELT UNDERBAR LÖRDAG ♥

fjortondeseptembertvåtusentio

Jag såg nedanför att jag "lovade". Jag ska sluta lova. Mitt nya motto är: Jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla. Löften bryter man så lätt, så det är bättre att bara göra tror jag.

Idag var jag & lillebror över till farmor. Nu är vi trötta, för lite sömn. Imorgon ska vi upp i skaplig tid, sedan kör jag på sista Crazy nu innan sommaren. Wiho! Livet leker. Puss på min älskade, saknade fina Simon också. Och alla fina, underbara vänner.

trettondemajtvåtusentio

Vilken kväll det blev igår, hur kul som helst. Idag blir det städa, städa, städa inför lördagens bravader. SEN blir det lugnt. Jag lovar. Nu ska jag umgås med lillebror som är här i Gävle och hälsar på. & min fina sambo är i Sälen nu. Jag saknar honom, massa.

kärlek, mode & cigaretter



Le Love




Le Fashion




Le Smoking


tolftemajtvåtusentio

Jag vet faktiskt inte när jag sist var ledig såhär många dagar :O Så nu är jag inne på första dagen då jag egentligen inte behöver göra NÅGONTING. Så därför sitter jag i soffan med festlig musik & med SATC på tvn. Det är klarblå himmel utanför också (det stod ju att det skulle regna!? hihi, icke!). Idag kommer äldsta lillebror och hälsar på. Ikväll ska jag dricka rödvin/äta ostar och kanske hitta ut. Fin dag, indeed. ♥

Makro

































ÅH! ♥

sjundemajtvåtusentio

Jag slänger in något här mitt i allt som händer! Vaknade nyss, har proppat i mig tusen kosttillskott som gör mig pigg & ska nu cykla vidare ner mot staden. Där ska jag först köpa mig en smoothie, sedan åka till Nagelsalongen och efter det hämta upp min cykel som har varit inne på upprustning över natten. Sen trampar jag direkt till jobbet för Crazy Friday (näst sista crazyn för den här våren/sommaren). Herregud. Vi ses!

en söt katt

Goding ♥

Har haft en fin tisdag. Dagen slutade hemma i Petras nya lägenhet med god thai-kyckling & grekiskt rosé. Nu ska jag stupa i sängen. Imorgon kommer att bli en fin dag. Ska montera upp/pyssla på altanen sen kommer Johanna hit så ska vi luncha ute i solen (hoppas, hoppas det blir!). Som sagt, nu stupar jag i sängen. God natt.

Livsnjutarkväll

♥ Ikväll ska vi laga fetaostbiffar med klyftpotatis och tzatziki. Kanske öppna en flaska italienskt.

♥ Sen ska vi äta grönsaksdipp/extrastoraostbågar/tortillachips/lemon&ginger-choklad & dricka hallonsoda samtidigt som vi kollar på "Funny People" och skrattar.

♥ Efter det ska jag ta ett SPA-bad, samt göra ett fotbad.


Godnatt.

andramajtvåtusentio

Godmorgon allihopa! Misstänker att jag är en av de få som faktiskt är uppe nu, klockan fem på en söndagsmorgon efter en fest-helg? Jag ska köra frukost igen, ska bli kul. Det här har varit en galen vecka. Nästa vecka ska jag återhämta mig lite & fokusera på att bli frisk igen. Antagligen börja packa, för om vårt önskemål går igenom så flyttar vi ju om ... 29 dagar. Naej, nu ska jag ta & pallra mig till bussen som tar mig till jobbet. Förmodligen synes vi ikväll igen. Sov så gott alla♥

S-T-R-I-N-G

Jag ska köpa en STRING-hylla till nya lägenheten. Så fin.


förstamajtvåtusentio

Åh, det betyder ju att det är vår. Första maj. Sååå underbart. Började jobba klockan sex imorse & har efter det mest däckat i sängen. Imorgon bitti är det bara att ta sig upp samma tid. Känns rätt bra ändå. Fast jag skulle ljuga om jag sa att jag inte skulle vilja vara med på turné igenom Uppsalas uteställen inatt. Det får bli en annan gång. Jag tycker min turné onsdag/torsdag var rätt grym den också.


RSS 2.0