this is it, this time i know its the real thing

Laddar upp inför en grymt rolig vecka! Eller rättare sagt så rensar jag ut idag. Imorgon flyttar jag ut ur den här lägenheten som har varit mitt "hem" i två månader. Bara för att få ett/två nytt/nya hem i en månad. Sen får ni se vad som händer..

Måndag ♦ Menyavsmakning
Tisdag ♦ Jobba 16.00 - 00.00
Onsdag ♦ Ledig dag ..
Torsdag ♦ Ut & fira på Cinque
Fredag Crazy Friday kör igång igen!
Lördag ♦ 20-års-jubileum för Gästis
Söndag ♦ Shopping(trött)dag

your time to shine, don't wait in line

Köpte mig lite fler saker till hösten imorse. Fint!


so tell me why we talk when we dance so good

Pic's ♥ nelly.se

Hade ju ledig lördag idag, men jag var skyldig Johanna en tjänst & tog åt mig ett kvällspass. Fast bytte bort måndagen mot ikväll så jag har fortfarande två lediga dagar/kvällar på rad.

Efter den stora frukosten, som vi åt på jobbet så satte jag mig ner i soffan, kikade på SATC och beställde hem lite fina skor/ett par chinos/en vit kabelstickad kofta.


jag tror att du är onormal, du kryper under mina skal

Har en hemskt fin ledig söndag. Började dagen med att mina kära far tog en tur förbi Gävle & åt lunch med mig. Mot kvällen bestämde jag & Johanna hos för att ta en middag på Cinque. Skaldjurpasta & en flaska vitt kunde inte sitta bättre. Nu avslutar vi helgen med en drink på Interpool & laddar om för en ny grym vecka med min första lediga helg på cirkus två månader. Sitter fint det!


det kändes nästan överflödigt att använda rösten, okej.

Hade en ledig dag igår. Hann med allt jag skulle, plus lite till. Nu har jag laddat om mina batterier/min lägenhet/min garderob. Tar en snabb (lång) dusch & tar mig ner till jobbet. Vi har vanliga öppettider igen, vilket betyder en timme längre. Känns skapligt ovant.

Det går bra nu!

 

 

Yes! Allting går spikrakt uppåt. Nu kör vi.


(för jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla)

Myser i lägenheten med Winnerbäck. Har förberett mig själv & lägenheten för jobbmarathon. Lite trött, men ändock taggad. Nu ska jag fixa det sista sen blir det en shoppingtur på staden i det fina vädret. Åh, livet är ju allt bra fint.

but i'd rather be with you<3

Vilken intensiv dag det här blev. Har haft fullt upp från klockan sju fram tills nu. Så nu har jag lagt mig i soffan med en skål yoghurt/bär/choklad, massa papper & tv:n står på. Om två timmar lär jag dra mig till jobbet. Full fart! Känns bra. Och jag har en känsla att det här kommer att bli en fin vecka.

RSS 2.0