nån slängde ut dig som en sommarkatt till slut, som om det gjordes för din skull

Igår var jag ut med Therese, var grymt trevligt! Just nu taggar jag med Oskar Linnros & förbereder mig för att fira midsommar. Egentligen har festligheterna börjat i Hedemora men jag lever ju i en annan värld just nu, har noll koll på det mesta och har inte riktigt fixat någon skjuts. Snart kommer iallafall Beatrice hit och hämtar upp mig. Ska besöka en sillunch inne i staden och kanske stanna på någon öl, sedan drar vi vidare till KTG 31. DÅ KÖR VI!


Just nu. Precis just nu, vill jag leva såhär.

Nyss läste jag en blogg. Dom drack rött på balkongen idag. Söndag, tänkte jag. Nu ska jag ner själv. Ett telefonsamtal senare så blir det ett besök på det enda stället som har öppet till 02 en söndag här i staden. Kan ju slinka ner en öl. Eller två.

sjuttondejunitvåtusentio

Lyssnar på fin musik, tittar ut på gröna träd & solen som skiner. Har sovit ut tre dagar i rad nu. Det är obeskrivligt skönt. Ikväll hittar jag nog ut. Men först ska jag iväg på ett möte, lämna tillbaka lite saker & fixa med lite papper. Ha en fin sommardag gott folk.

hjärta

Det är när livet är upp & ner som man inser vilka människor som finns där. Som förstår utan att man behöver säga till, som bara sitter bredvid och som orkar lyssna. Som ser vad man faktiskt behöver & inte bara vad man säger att man vill. Dom som stannar vad som än händer och hur man än beter sig. & vilka man är beredd att göra samma sak för. Ni är finast ♥

tiondejunitvåtusentio

Har nyss kommit hem från jobbet & lite efterfixande. Nu har jag kastat mig själv på soffan och en tvätt i maskinen. Nu är det bara att ladda om /kanske ta en powernap till?!/, ringa på lite lägenheter och fixa litegranna. Ikväll kommer Johanna tillbaka till staden & vi tänkte börja vår kväll med lite sen mat på Bergrenska och sen visar det sig var vi hamnar. Ha en grym torsdagskväll nu allihopa!

Vad i hvete gör jag?!

Just. Precis. Nu?


♥ Möblerar om på Spotify
(
JUNI's spelista)


♥ Letar inspiration
(LOOKBOOK.nu)

♥ Packar upp & organiserar massa kläder
♥ Rensar på min hårddisk
♥ Redigerar bilder
♥ Fotar

tror att det här kan vara början på något stort, jag står precis på gränsen

Lycka idag är att gå mitt i värmande solen, med en dricka i handen och en tidning i andra. I öronen sjunger Melissa Horn och Oskar Linnros. Känslan av att ha jobbat sitt pass för dagen och veta att nu får jag lägga mig på soffan, helt utan krav på något. Tanken på alla fina människor man kommer att få träffa på idag. Livet är allt bra fint ändå.

Nu är mina ögonlock lite lättare än för en timme sedan /jag stupade på soffan när jag kom hem/. Jag ignorerar att det är molnigt ute och tänker slå ihjäl några timmar ute på balkongen med min VitaminWell/nyponthé/Glamour och musiken på min iPhone. Om ni vill vara med är det bara slå en pling! Dessutom tänkte jag träna ikväll, se på fan. Aerobics eller powerwalk?


week 22

Tänkte sammanfatta förra veckan med dom bilderna jag tog, tänkte ju bli lite bättre på det. Här blev det iochförsig bara onsdagen & torsdagen. Men det är ju bättre än ingenting.

En dag åt vi på Söderhielmska & drack rosé på uteserveringen.


En annan dag bestämde vi oss för att lugna ner oss lite, åkte
ut till Bergby för att sola/promenad/mys & för att vara lugna ett tag...

..gick ju sisådär. Trots att vi började med chipspåsen + colan så slutade det ju
ändock med heartbreak + vin istället.


jag börjar tro, att vi kan gå genom eld

Äsch, nu ska jag gå förbi frun min en stund. Sen blir det raka vägen ner i sängen. Ska ju upp och jobba som normala människor imorgon. Har litegranna att fixa efteråt också. Wiho. Not. Kommer ladda upp lite bilder ifrån senaste veckan när jag kommer hem också. ♥

ser dig på blåa i april, i telefon, i nya jeans.

men jag har samma trasor på
& röker samma marlbouro.


Nu tänkte ju jag lägga upp lite fin musik, men då har visst skivbolaget spärrat låtarna från youtube. Har ni Spotify Premium kan ni ju klicka
HÄR annars får ni vänta två dagar till innan ni kan lyssna på Oskar Linnros nya album♥. Speciellt; Från och med Du. 25 år. Genom Eld. Debut.

Men annars då? Jag lever livet. Idag var jag & Johanna ner på lite After Work. Fast vi var lediga innan. Imorgon/Onsdag/Torsdag så ska jag köra lite kortpass på frukosten. Lutar lite åt en liten utgång på torsdag till och med, iallafall lite mat&gott. Fredag (grattis studenter) ska jag jobba kväll. Sen blir det upp TIDIGT hela helgen. Runt fyra, närmare bestämt. Fyra?! En vanlig fredag somnar jag först då. Haha.

RSS 2.0