Lets have som fun.

Meddelande från landet. Jag har helg i avesta. Igår gick jag ut med b. Det blev lite martini och dans till greasemedley. Somnade lite för sent, vaknade lite för tidigt. Idag? Ridtur, plugg och myskväll. Mamma bjuder på god mat (lammstek med auberginegratäng och rödvinssås.) Jag valde ut ett vitt vin till det hela. Det var ett  riesling från sydaustralien. Urgott.


Nu ska jag kila. Vi hörs.

This beat is sick.

Tillbaka i Sverige. Kallt. Idag ska jag ta upp skolan igen, tappade lite min fokus när jag var bortrest. Helgen ser ut som så att jag drar till avesta & besöker min familj och vänner nu innan jag sticker ner till Talinn & Halmstad. Just nu lyssnar jag på lite fest musik. Bara för att få upp Fredags-stämningen. Dessutom dricker jag té. Ingen frukost hemma, så det får jag köpa på mig i skolan.

Nu ska jag göra mig iordning.

Fundering

Hur ska jag klara av svenska vintern igen?

Fina dagen.

Ah, nu har vi varit ute pa en annu en shoppingdag. Spenderat alla pengar & fikat mest hela tiden. Jag har fyndat sa mycket fint. Ikvall - mozarellapizza, appelcider, bergman-film och fotmassage. Livet ar bra fint!

P.S. Varldens basta resa.
P.S.2. Tecknena pa tangentborden sitter fel!!!

DAG 4


Akte pa Camden Market. Fyndade lite gjorde vi ocksa

Chai Latte pa  Starbucks

Var pa Brithis Museum (stavas?) och National Gallery.

DAG 3


Vi vandrade runt Thames.

Var pa Tate (modern konst).

Fish and chips

Sag Big Ben.

DAG 2


Vi hamnade mitt i ruschen. Vi star stilla.


Sushi for forsta gangen. Mums.


Shoppade och fikade pa oxford & regent street.

Halsning

Halsningar fran London. Det har regnat hela dagen, & vi har vandrat runt i London. Nu ar vi lite slut efter mycket intryck pa nagra dagar. Imorgon ska vi spendera slut pa alla pengar vi har. Bilder kommer upp sen,

DAG 1



vi gick ut ifran huset dar vi bor.

utsikt fran dubbeldackaren.

vi fikade

jag fick en chai latte utan laktos

vi lagade mat pa kvallen.



Nu drar vi och shoppar pa oxford street. Ha en fin fredag. Puss

London

Hello! Tankte bara meddela att nu har vi landat och varit i London en dag. Vad vi har gjort far ni se sen. Nu ska jag ta mig en macka sen ska vi laga nagon god middag. Bye!

Todays the day.

Igår blev bättre. Tränade och då mådde min rygg bättre. Fixade över alla pengar till rätt konto. Tvättade och städade. PACKADE.

Idag åker vi till london, baby!




Tisdag 20.1.09

Jag har bara en dålig dag med en uiaeghajkghaiogj ryggvärk. Försvinn.



Hon känner efter om det här är att vara fri
Om det här är ett liv med någon mening i
Det är ingen som tjatar längre
Det är ingen här som ber henne stiga upp

Hon går och plockar och hittar sina gamla brev
Lite konstigt att läsa om gamla planer när hon vet hur det blev
Nu är det ingen som skriver längre
Det finns ingenting här som är värt att skriva upp

Don't let the silence get you down.

Om jag kan verka psykiskt ur balans så har det bara att göra med att min rygg är tillbaka där vi började. Det känns iochförsig som att det är 100 gånger värre men jag tror att man bara glömmer bort smärtan. Iallafall, igår smörjde jag in den med liniment och lindade in mig i filtar. Gick bra att somna och vakna men sen slår det till igen. Typiskt. Gräv ner er.


Dagens planer.
Skola (religion, svenska, drycker, natur, idrott). Gå förbi banken. Tvätta/Städa. Packa.

Lite konstigt att läsa om gamla planer när hon vet hur det blev.

Ikväll, Idrottsgalan. Mest för humorn men det är ganska kul övrigt. Annars fick jag skjuts av Michaela till Falun idag. Fint. Imorgon är det en dag kvar tills jag åker. Senare ikväll ska jag titta in lite tips på program. Mer om det sen.



Nyårsafton. PUSS

190109

Gäsp. Helgens bravader har gjort att jag är typiskt morgontrött. Jag snoozade en halvtimme, steg upp och nu sitter jag här med en kopp té och ser över dagen. I övermorgon åker jag.

Dagens planer.
Sjukgymnast. Skola (turism, projekt, ev. svenska). Åka till falun.

Klackar, bubbel, skratt.

Vilken kväll det var igår! Jag behöver inte säga mer. Det var enormt roligt iallafall. Gick hem i någorlunda tid (betyder inte att jag KOM hem i tid. leksand borde skaffa en taxi nu!!). Idag ser det ut som så att jag ska fortsätta mitt pluggande. Pust. Men det är värt en londonresa.

Champagne and strawberrys




Nu är champagnen uppkorkad! Hoppas ni får en underbar och fin kväll. Det har jag.

det där med att komma på sen vad man ska säga

Idag har jag suttit som receptionist ett tag. Ätit sopplunch. Nu ska jag lyssna på Winnerbäck och göra klart en massa arbeten. Hoppas ni får en fin lördagseftermiddag.


Hittade visst en bild på facebook. Det var min mormor som hade lagt upp den.  8 år var jag iallafall. Vi spelade fotboll killarna mot tjejerna, hängde i nötträdet och jag var förälskad i jeanskjolar och shorts.

41an


Elin smörjer in fötterna i olivolja...


.. och sätter sedan på sig strumpor och skor!


Niclas dansar balett.

Hur vi fördriver tiden i 41an? (förutom studier & en massa tv-boxtittande). Vi spelar spel. Trodde du ja! heter det. Den innehåller en massa sjuka uppdrag. Jag har hittills haft en kastrull på huvudet och joddlat, doppat ansiktet i mjöl och målat en mustasch med mascara på min pojkvän.

150109

Hittade tydligen inspiration igår natt. Nu sitter jag här med en smoothie och laddar inför en dag som kock. Det känns som en låtsasroll, för kock. Det är inte jag. Älskar att laga mat till en liten grupp vänner eller mig själv. Men inte under press och för ett 50 tal personer.

Men först! Ett sista (innan redovisningsmöten) projektmöte. Gjorde framsidan igår under min inspirationstid, så den slutade upp att bli väldigt fin tycker jag. Hoppas de andra i gruppen håller med. Hej!

Helgens bravader



Värsta bästa.


<3


Helgen den blev som jag tänkt mig. Klackar. 80talsmusik. Lövbiff med potatisgratäng och bearnaisesås. Det enda som inte blev som tänkt. Det blev tre gånger bra vänner.

Miljön.

För någon dag sedan såg vi på en del ur en serie som heter "Planeten". Den handlade om global förändring. Den gav mig, och andra också, ett tag att fundera över vad det är för värld vi lever. Som vi har skapat. Vårat köp-släng liv fungerar snart inte längre. Så mycket som våran användning har ökat av till exempel olja, papper och övriga tillgångar är mer än naturen hänger med. Hur länge kan vi leva som vi gör?

När jag såg filmen blev jag rent utav äcklad av hur jag lever. Hur vi lever. Att vi kan vara så materialberoende. En sak som jag tror upprörde mest var hur vi hanterar elektroniskt avfall. Jag lever bra, enligt sopsortering. Men jag har aldrig funderat över vart allt tar vägen. Jag vet att det är viktigt att lämna in elektroniska saker. Men har du tänkt ett steg längre? Vad gör vi med avfallet?

Vi fick se när en mängd afrikaner gick med stora tv-appareter och skärmar på huvudena. För att sedan komma till en stor soptipp där de slängde ner dem i vattnet. Vet ni vad de sa när de blev intervjuade? "Västländerna har inte plats för dem, det är därför vi får ta dem. Dom har redan så mycket miljöförstöring så det är bättre att vi, som har mindre, tar hand om deras." Jo, tjenare, vi har ingen plats.

Frågan är dock, även om vi blir upplysta och kanske till och med förstår allvaret. Är vi beredda att sluta leva vårat konsumerande liv?


Bild: http://www.greenpeace.org/

It's sorta fairytale with you

Ibland får jag en sådan lust att bara sitta uppe hela natten, lyssna på musik, skriva fina saker och bara drömma mig bort. Så känner jag just nu. Jag lyssnar på Bob Dylan och tänker. Imorgon börjar jag 13.00. Om en vecka är jag i London. Livet är bra fint eller hur?



Bob Dylan - Man in the Long Black Coat

ett tips från min f.d. roomie. fint tips

130109

Igår firade vi jenny, det vill säga vi åt toast med gräddfil, rödlök, räkor, avokado & rom på. Plus åt jag och ida brieost. Sedan avslutade vi med en massa folk och glass, maränger och chokladsås. Mums!
Idag ska jag ta igen mig. Men först har jag en fullspäckad dag i skolan. Wiho!

Dagens planer.
Skola (religion, svenska, barkunskap, natur, idrott)

120109

Godmorgon! Nu har jag landat här i leksand, och stannar här ett bra tag. (1 och en halv vecka). Det här kommer att bli en tuff vecka, har arbeten och prov. Eftersom att vi åker till London snart lär jag göra lite extra.
Nu ska jag äta något gott till frukost. Ha det fint.


Grattis  till Jenny som fyller 19 år idag!

Sweet dreams are made of this





Bild: Icanteachyouhowtodoit.com

Musik. God mat + dryck. 2 vänner som får en skratta så att det gör ont i magen. Lyckliga tårar. Glädje skrik. Minnen. Imitationer. Box. Dans. Höga klackar mot bräcklig cement.

Ikväll.


much later baby, you'll be saying; never mind!

Godmorgon! Igår var jag bara trött & tog ut min injobbade vila efter de tre första dagarna i skolan. Idag är jag tokladdad för en middag med Henrik och Beatrice. Det blir något gott att äta, 80talsmusik och vin.  Så drar vi nog ut och dansar någonstans.
Nu ska jag använda min kamera för en gångs skull. Så förhoppningsvis får ni se snygga bilder.

Dagens planer!
Duscha, peppa musik, hem till b, äta middag, dansa.

Strutsar, hotell, ostar och herrgårdar.

Igår så..

Såg jag strutsar slåss & dansa. Åt strutskött (åt ta mig tusan hjärta också!). Drack té. Åt en urgod lunch Dala Husbys hotell  och lyssnade när ägaren berättade lite. Drack té. Var på Stora Lunån Gård och åt goda ostar och marmelader. Besökte Sågmyra Herrgård. Lyssnade. Drack té. Kom till skolan. Gjorde klart ett stort arbete. Kom äntligen hem till lägenheten. Somnade.

En heldag. 13 timmar. Jag blev i vilket fall inspirerad, det kändes helt plötsligt lite lättare och närmare det där med att starta eget. Plus allt gott té och mat.

090109

Hejsan! Nu funkar mitt internet igen! Wiho! Har nog ändå inte haft tid att skriva någonting dom senaste dagarna. Har haft fullt upp med en massa. Berättar mer senare.

Nu är det helg iallafall, den ser ut som följande: fotgrafer modell första gången (mina vackra vänner) och inviga henrik på sin första krogrunda. Vi ska dansa så mycket som vi bara kan!

Idag däremot så ska jag bara slappna av. Har inte fått så mycket vila de senaste dagarna.


Dagens planer.
Åka till falun. Åka hem! Plugga. SOVA!

070109

Hejsan! Jag har just gjort halva min första skoldag. Har tre lektioner kvar, spännande. Om ni undrar varför jag har varit inaktiv, så är det nämligen så att mitt trådlösa internet har förlorat sin täckning (?) och passande på det så hade tele2 inte sin kundtjänst öppen när jag skulle ringa. Ska försöka fixa det.

Annars så vankas det antagligen utgång, men det lutar åt jag sparar på mina krafter och röjer undan lite skolarbete istället. Då sparar jag ju min pengar till London-resan också. Det finns inget bättre än att resa.



På väg till Grekland ;*


060109

Godmorgon! Jag sitter med en hallonsmoothie i handen och med ipoden i öronen med någon uppåtmusik. Idag åker jag till leksand.
Ska väll ta & handla på mig lite. Det är nämligen mycket högre priser i leksand på matbutikerna, jag diskuterade med en vän angående detta för ett tag sen. Vi ansåg att det är konstigt att de kan ta sådana priser när kvalitén är sämre till och med. Aja.

Dagens Planer.
Fixa lite smått (packa, köpa busskort & mat). Få skjuts upp till kallare breddgrader. Packa upp allting nytt och fint. Ladda inför morgondagen.


Jag och mina roomies i barcelona.<3

Mitt sista jullov.. (på gymnasiet)

Ja, då ska jag gå och lägga mig för att vakna upp till sista dagen på jullovet. Det ska bli så skönt att komma igång igen, speciellt eftersom jag har så tokigt mycket roligt för mig den här terminen.

Det här jullovet 08-09 förtjänar en utvärdering. Det har varit helt underbart, jag har spenderat min tid med familjen, nära vänner & min kärlek. Framförallt har jag vilat upp mig, så nu är jag total-laddad för 2009.

Allt har dock inte varit en dans på rosor, men det verkar ljusna nu. <3


050109

Godmorgon gott folk! Själv har jag suttit uppe sedan 07.30, har hunnit med en hel del efter dess. Jag insåg nyss att snart åker jag och s till london, ni anar inte hur mycket jag längtar! Det kommer att bli så mysigt.
<3

Dagens planer. Rida. Åka till falun. Äta middag med släkten.




You know it's not naive to think that you can change the things around.

'don't let it get you down'


jag proppade min ipod full med musik ifrån min pojkväns dator & fick därmed en ny favorit. lyssna och säg om ni håller med mig?
Get Cape. Wear Cape. Fly - Once more with feeling

040109

En snabb uppdatering! Jag sitter än en gång ute på landet, mormor kom hit idag. Annars har jag åkt tåg, gått på m's systers dop. Dom sjöng fint. Nu ska vi göra lite god mat, äta gott godis och fira det sista utav julen.
Skriver sen!

PUSS

Memories.


Tänk - P&L, nertrampade fötter, dygnblöt klänning, en flottig langos i handen och att dansa på gatorna tills klockan slår 6. Att sitta och vänta på att McDonalds öppnar frukosten. Och träffa en kille som väntar på tåget för han insåg att festival inte var något för han så han beställde en biljett till arlanda och en utlandsresa. Att ångra att man väntade på McDonalds och istället gå till campet och äta Polarbröd med mjukkräftost.

 Stod längst fram på Mando's spelning på P&L och det ger minnen.

Mando Diao - If I don't live today, then I might be here tomorrow

2009 * VT-09 * HR3B

Det här kommer att bli en sjuhelsikes termin. Det känner jag på mig. Inte nog med att jag ska satsa så mycket på mig själv & min kropp. Dessutom ska jag lyckas kamma hem bra betyg. Sedan ska jag även gå ut & dansa en massa. Och resa till en massa olika länder och leva livet. 



Mina planer VT-09.
  • Januari består utav Londonresan med min pojkvän. Samt att några fina vänner fyller 19 så det resulterar troligen i några roliga utekvällar. Dessutom har jag min första tid hos sjukgymnasten.
  • Februari reser jag till något varmt land och solar en massa, sedan åker jag till Halmstad och bor där i en månad.
  • Halva Mars spenderas alltså i Halmstad. I April finns inget speciellt planerat, men i Maj åker jag till Polen och så har min vän gesällprovet så då ska jag sitta modell.
  • Jag behöver väll inte ens nämna vad som händer i Juni? DÅ TAR VI STUDENTEN, JA DÅ TAR VI STUNDENTEN!

    Resterande del av året har jag inte en aning om vad som händer, men jag vet att det kommer vara hur kul och underbart som helst.

Mina mål 2009.
  • Jag ska lyckas uppnå de betygen jag satsar på.
  • Jag ska få en vältränad kropp & min rygg ska bli bra.
  • Jag ska få körkortet.
  • Jag ska umgås med mina fina vänner & dansa & skratta som jag bara kan med dom.
  • Jag ska även umgås mycket med min vackra pojkvän.
  • Jag ska njuta av varenda liten sekund av det här fina året.

030109

Mh, idag var det laddat för fest. Förutom alla andra planer, så strejkar min kropp. Lite tråkig jag känner mig just nu. Och det är så äckligt att må såhär. Ni vet, när man vill göra något för att det är så äckligt tråkigt att inte göra något men det är för äckligt jobbigt att göra något. Blä.
Nej jag ska gå och försöka få i mig något att äta.




Såhär såg jag ut på nyårsafton.

what a wonderful day

Det har shoppats. En glansig kavaj, glittriga örhängen och beiga vantar. Ännu en sak avprickad ifrån min önskelista! Om vi lyckas ta fina bilder i vintermörkret får ni se. Annars kollar vi på film, bakar pizzor och njuter av livet.

Förresten har jag sett hela GossipGirl-boxen nu. Vilken underbar serie. Jag ska köpa säsong 2 så fort den kommer ut. (första boxen släpptes i december så jag får nog vänta ett tag..)



Önskelista till London.


Gråa stentvättade stuprör! (urbanoutfitters.co.uk)


En tjusig festklänning (asos.com)

Bland annat..

But I need your soul


Jag fick The Kooks nya skiva utav min pojkvän efter att han hade varit i london. Det här är en av mina favoritlåtar. Hoppas ni gillar den.
The Kooks - Sway

010109

Nytt år, nya tag! Nyårsaftonen var fin. Vi åt middag & så skålade vi på balkongen på tolvslaget. Nu har jag och simon tagit oss upp till norrare trakter. Planerna är inte så stora, vi tänkte ta en tur ner till centrum imorgon och sedan ska jag prova på att åka skridskor för första gången på år.
Min gamla roomate fyller 20 år i övermorgon. Var tänkt att vi skulle ta oss dit, men ingenting verkar gå som vi vill. Det visare sig.
På söndag ska jag ta mig hemåt igen för då är det dop, och så kommer min kära mormor.

Så.. Inte så stora planer som sagt. Men nu laddar jag mina batterier inför min sista termin. Sedan tar jag studenten och gör vad tusan jag vill.

RSS 2.0