Otippat.

Sjuk. Var ju inte alls vad jag hade tid med just nu. Gick upp tidigt och försökte strida emot min kropp, men slutade med att jag somnade på soffan, tills nu. Skulle behöva ligga kvar här hela dagen, men som skrivet, ingen tid. Nu måste jag fixa massa viktigt. Ikväll? Jobba en stund.

cause baby, after all, you'll never forget my name

Måndag morgon, & min helg börjar idag. Och slutar imorgon. För tillfället sitter jag med en kopp lakritsthé & inspireras lite med inredning. Idag blir nämligen en "inrednings+fixa i lägenheten"-dag. Åker mot Valbo Köpcentrum om några timmar, innan det ska jag ordna med lite roligt pappersfix och såvidare.

and if your world should fall apart, i still got room inside my heart

Efter en Crazy, ett dubbelpass & ett frukostpass på det kan jag erkänna att jag blev lite sliten. Fel av mig att ramla i soffan. Svårt att ta sig upp, men nu har jag tagit en energitablett (ginseng) & känner mig lite piggare. Nu ska jag "back to buisness" & köra ett sista ryck för den här helgen. Mest lättjobbat för den här veckan dock.

och göra klart för min norra stjärna att jag aldrig ska ner igen



Just nu gör jag något som jag har saknat något enormt. Jag sitter i min ensamhet, lyssnar på fin musik & dricker thé i min mysiga lilla lägenhet. Perfekt. Jag mår så jäkla bra så ni förstår inte! Förresten var Crazy'n grym idag. Tuff. Men grym. Nu är det bara ladda om för massa frukost samt en fullbokad kväll imorgon. Dessutom hinner jag med en lunch när Sandra & Anders hälsar på imorgon.

i still run this thing like a dancehall queen

Galet kul kväll igår! Började med lite kex, rosé & bubbel samt en massa tjejsnack. Underbart! Gick ner mot stadens enda torsdagsöppna ställe. Kan sammanfatta kvällen med dans, dans och ännu mer dans. Nu börjar jag sakta, men säkert, vakna till liv på riktigt. Ska slänga på mig något fint, luncha med Johanna & sen blir det Crazy! Vi ses där va?

Fast jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla ...

Ho! Kort dag på jobbet, men med full fart. Kul. Rusade hem, slängde mig i duschen & nu sitter jag här, läser favoritbloggar & smuttar på min martini på fastande mage /kom ihåg! köp något att äta på vägen ut!/. Sen ska jag gå över till någon lägenhet här i grannsamhället. Vart vi slutar kan ni ju få gissa. Svårt. Lovar er dock en lugn kväll. /se rubriken/

Hur bra allt känns? Bäst. Fin-fin-fint liv med storslagna planer. Mums.

But You Gonna Miss Me When (If) I'm Not Here

Nu drar jag snart in i mitt jobb-koma. Kör på för fullt i fyra fina dagar, & sen (efter att ha firat hela söndagen) så bär det av med flyttlass hela långa måndagen. Fin dag. Idag har gått åt att ringa runt hundra samtal, hämtat saker och annat vettigt. Nu sticker jag iväg till Absint.

You Can Cry When You Get Older





Pics @ http://www.theselby.com/

5 DAGAR KVAR! 5 DAGAR KVAR! Jag är så otroligt laddad, lycklig & har världens finaste känsla i magen nu. Planerar, fixar, ringer, köper & fixar. Idag har jag njutit av ledig dag & suttit på olika caféer mest hela tiden. Nu blir det snabbdusch, god middag & mys. Ha nu en underbar tisdag gott folk.

cinqueenkeltheartbreakabsintclarionmoskogen

Gårdagen var mycket fin. Fick en massa gjort på dagen, sedan skålade vi & firade ett tag i Johannas fina nya lägenhet. Begav oss mot Cinque för lite italienskt & vitt. Vidare mot Enkelt. Slutade som vanligt på Heartbreak (det var ju Oskars sista kväll innan han beger sig mot staterna). Idag känner jag mig ovanligt pigg & laddad inför premiären av Crazy Friday, känner på mig att den blir ovanligt Crazy. Spenderar natten & morgonen på Clarion. Imorgon blir det Gästis 20-årsjubileum, OM jag har längtat.

RSS 2.0