Peace and love; onsdag

(egentligen hämtade jag ut bandet och satte upp tältet på tisdagen.)
jag och malin kommer med tonvis av packning till Borlänge, vi får lov att skaffa bärhjälp och kämpar oss sedan mot banduthämtningen då m inte har något band. och ni kanske inte förstår om jag säger, men kön för att komma in på campingen började vi banduthämtningen. den var enormt lång. i 2 timmar stod vi där och köade, sedan fick vi bli visiterade och så kollade dom igenom våra väskor efter glasflaskor.
sedan kom vi fram och blev presenterade för våra nya grannar. vi satt uppe ett tag, men jag och m var så slut och trötta att vi somnade i tältet lite tidigare än alla andra. den natten så vi knappt alls. en kille ramlade in i vårat tält och så vidare.

(jag ska berätta om resten av dagarna. torsdagen var galen, så ni vet)

Festivaltrött

sitter här, helt slut, efter att ha varit på festival sedan i onsdags. har sett en massa bra band och träffat en massa roliga (speciella) människor. har alltså inte hunnit vara så aktiv här och så blir det nog någon dag till. för dom närmaste tre dagarna åker jag och e till göteborg. men don't worry, jag ska berätta om hur mina dagar på festival har varit. inga bilder dock vågade ej släpa med kameran, men kanske jag får låna av någon vän (a).

nu ska jag krypa ner i säng, till tonerna av finalen i fotbolls-em. ha det fint mina vänner!
PUSS

Nyttofint


Lite nytt fint jag har samlat på mig dom senaste veckorna. (tillägger att jag och farmor hittade helt underbart söta blommiga tyger idag. nya kjolar blir det av dom!) snart åker jag till göteborg och samlar på mig mer fint.

(30 :- är det dyraste något av detta kostade. förutom glasögonen då. jag har fyndat.)


en rödrutig sjal


en brun gubbhatt


bruna plast pilot brillor


bruna pumps


nya klassiska bruna glasögon


it just feels so good



nu har jag ätit en underbar frukost. någon slags mjölk drink (mjöl+lingon+banan+linfrön), melon och en massa gamla cosmopolitan framför mig. duschat har jag också hunnit med. nu dröjer det fyra dagar innan jag kan duscha såhär på
riktigt så jag njöt ordentligt och gjorde peeling, ansiktsmask, hårinpackning och massa nyttigt.
en vit body (!) och en lite blommig ljusblå kjol åkte på mig idag. utropstecknet är för att jag ska ta mig 17 campa. med vit body. lycka till. (för er som inte vet är jag en jävel på att smutsa ner allt!)
snart ska jag åka in till min vän b, och hjälpa henne med bakning sedan skjutsar hon mig och m. 

PUSS på er mina vänner!
ha det riktigt bra under dessa dagar.
kommer sakna er!

idag bär det av!

Helt otroligt, jag har längtat som en tok till allt det här och så är vi äntligen här. banden är redan på men det känns inte verkligt föränn vi har slagit oss ner med all packning. B skjutsar upp oss med pick och pack, sedan är det bara att köa.

Innan det ska jag nog mest ta det lugnt, äta riktig mat & ligga i min sköna säng. Vi åker inte föränn om cirka 5-6 timmar så jag har all tid i världen.

Jag kommer inte hinna med bloggen när jag är där nere, eller rättare sagt har jag inget att blogga ifrån.

Men jag kommer tillbaka på söndag med tonvis av bilder och rapporteringer. Fast på måndag drar jag och E till Götet. Fast då hänger datorn på.

Vi syns nog lite mer innan det.
PUSS

Peace and love; tältuppsättning

jag kom till borlänge, köade ett tag, fick ett band, köade ännu mer, blev visiterad och dom kollade igenom ALLA väskor, kom fram på campingen och... ja. det var minst sagt fullt, vi gick och letade ett bra tag och sedan hittade vi en plats som kanske skulle funka och slog oss ner där. jag fick upp vårat tält bra fort, eftersom det är litet och enkelt och lämnade "grannarna" medan de satte upp sina stora tält.
nu står mitt & malins tält alltså där. jag mår som jag redan varit på festival i tre dagar men det blir att sova länge, väldigt länge inatt. sista natten i sängen.
Vi ses på P&L?
PUSS

midsommardagen


Beatrice


Tova


Malin


Micaela


Henke

(fångade ingen bild på oscar, men han var också med!)


åkte tåg ifrån borlänge, gick ifrån krylbo station och tog ett långbad i brunnbäck och mest myste. åkte ut till landet, städade, fixade och väntade på mina kära vänner. de döck upp och vi åt, pratade, sjöng och hade det trevligt. vid halv elva tiden tog vi oss ner mot Näs. Träffade massvis med folk och hade det allmänt trevligt bara.
Mot slutet av kvällen fick vi i oss en pizza och sedan sov Malin över hos mig. På morgonen gjorde jag och Malin brunch (pannkakor med sirap & jordgubbar) det var mysigt.

PUSS


midsommarafton


midsommarafton

min midsommarafton var jättefin. jag vaknade upp med simon, vi gick ut på en promenad och plockade en midsommarbukett och sedan gjorde han omelett till mig. vi satte oss på tåget upp mot norra dalarna och drack varsit glas vin ungefär. i borlänge mötte vi upp elin och jag och elin hoppade av i leksand, simon fortsatte upp mot mora.
jag och elin hamnade uppe i en lägenhet, sedan vid gropen, pizzerian i orsanbaden och sen gick vi omkring litegrann i leksand och sa hej till folk tills vi tog oss till borlänge där jag sov över hos elin.

Då var peace and love ferstivalen igång

jag har inte haft så mycket tid för bloggande (+ att internet har krånglat) men nu och en dag framåt är jag back on track. tiden har inte funnits eftersom jag har PACKAT TILL PEACE AND LOVE. nu är det mesta nerpackat, liggunderlagen ihoprullade, sovsäcken framplockad, maten handlad & tältet hämtas imorgon.

just ja, morgondagen, inte så mycket tid då heller egentligen. tidigt upp och rida, in till staden för att hämta tältet och kortet och sedan iväg till borlänge för att hämta ut festivalarmbandet eller vad jag ska kalla det och ställa upp tältet.

jag laddar några inlägg inatt och berättar om min midsommarhelg.

PUSS


Martha Wainwright



"Martha Wainwright är en singer-songwriter som vägrar vara behaglig och vän. Hon ber inte om ursäkt, utan tar plats i både sångtext och uttryck, är förbannad och rak utan att för den sakens skull vara gapig.

Martha sjunger kroppsligt och intensivt, med ett varmt hjärta utanpå kroppen och öppen blick. Hennes speciella röst är personlig och känsloladdad. Hon pendlar mellan att sjunga viskande, hest, högt, mjukt, hårt, släpande och djupt. "


Rufus valde Hultsfred och systern valde Peace & Love. Kanske är värt att se? Tänk om Rufus skulle dyka upp på scenen han också? Äsch, önsketänkande. 
Jag har inte bestämt mig än,
lyssna själva!

en sådan där slapp torsdag


ännu en bild från förrförra fotbollskvällen på bygatan. bättre sent än aldrig, right?


godmorgon gott folk, uppe med tuppen. nästan. har fått i mig några mackor, gått ut med hunden och kikat på en film. det här får nog bli en filmdag. det går en ny film om en timme också. s kommer hit också. det ska bli mysigt. jag ska visa honom brunnbäck var det tänkt. 


imorgon är det midsommarafton, då åker vi till leksand, och sedan är det midsommardagen och då är det fest i näs. hur tråkig jag än kan låta nu, så önskar jag ta mig sjutton att det var en vanlig helg. jag är inte på humör att gå ut.
men nu ska vi inte vara sånna.


vila upp er den här torsdagen nu!
PUSS

Fotboll


jag laddar upp en bild från bygatan, istället för ikväll. för vi kan väll ignorera matchen vi såg idag? och tänka tillbaka på den här fina dagen. vi tog oss till bygatan, åt mat och såg sverige vinna sin första EM-match på storbildsskärm.
lite finare än idag. även om sällskapet var bra och stämningen innan strålande. efteråt var vi lite  dystra.

"svenska hjärtan tinar aldrig"


här sitter jag, några vinigum tyngre. hittar ingen frukost som duger, så va gör man inte? idag är det fotboll! Sverige - Ryssland. Några bra folk hittar hem till mig. och en stor pizza också kanske?
annars blir det en ganska lugn och slapp dag. Min chef skulle ringa mig angående jobb i sommar, så då får jag pricka in några datum. det känns skönt. nästa vecka är det Peace&Love, åhå! jag köpte en hatt igår. nu måste jag fixa fram ett par gummistövlar & en stol så ska nog det mesta vara fixat och klart. ska skriva av spelschemat och försöka pricka av allt. shiet. vad jag längtar.

PUSS


Bild: ludde <3


jag visste att du skulle komma tillbaks.


Bild: elin hjular en fin sommardag. saknar mina vänner uppe i leksand!


här sitter jag med en av mina nya kjolar. en ljusblå med blommor på. jag gillar den. jag gillar allihop faktiskt. en ring fick jag också. och en väska. lala, vad fint. nu ska jag åka med b till falun, där hon ska till tandläkaren. sen tänkte vi shoppa en massa. om jag får tag i min kamera så ska jag visa er allt fint ikväll. vi får väll hoppas jag får det!

min vän therese hon sticker till tunisien idag, men jag är inte avundsjuk. nej inte jag inte! hihi, hoppas att hon får det himlans bra där nere. :)

hoppas eran tisdag blir lika skön som min
PUSS


På ett tåg mitt ute i ingenstans

jag sitter på ett sj-tåg på väg hem. jag åkte från solen i mora, mot åska och regn i avesta. kan ha varit ett dumt val. nu när jag kommer fram ska jag åka till beatrice och äta middag med henne.
snart dör min dator. det stod så när jag startade den. jag gråter en liten skvätt. ikväll kikar jag nog fotboll också. Tyskland - Österrike får det nog bli.
nu ska jag fortsätta läsa bloggar och åka tåg genom dalarna
ha en fin sommarlovsmåndag
PUSS

PEACE AND LOVE DAG 3


Bild: Håkan Hellström

uj, det är var nog inte så kul. verkar inte vara alltför många band som tilltalade mig. (efter att ha kollat på spelschemat ser jag även att dom har placerat de få artisterna på rad efter varandra. med start 19.00) så här på lördagen har jag mycket tid att hitta nya talanger kanske?


Lördag
Adam Tensta
Afasi & Filthy
Britta Persson
Caesars
Christian Kjellvander
Dark Funeral
De Lyckliga Kompisarna
Devotchka [US]
Film on Four
Hanoi Rocks [FIN]
Hoffmaestro & Chraa
Humanzi [IRL]
Håkan Hellström
Johnossi
Kapten Röd & Majorerna
Kultiration
Lillasyster
Little Marbles
Mimikry
Mustasch
Nationalteatern
Neverstore
Next Generation
Nicole Atkins [US]
Rootvälta
Space Age Baby Jane
Stonecake
Sugarplum Fairy
Teddybears STHLM
The 69 Eyes [FIN]
The Lance
The Tallest Man On Earth
Veronica Maggio
W.A.S.P [US]
Woven Hand [US]

GE MIG TIPS!

you are my sweetest downfall

godkväll! jag vet, förlåt för min usla uppdatering och mitt usla inläggande av bilder. köp mig en ny dator så jäklar ska ni få se på bilder (jag fotar som tusan men det tar cirkus 20 minuter att lägga in 150 bilder på min dator. den är på gränsen att krascha!)
hela helgen har spenderats hos min pojkvän. ikväll ska vi kolla på film och äta godis, ostbollar och dricka trocadero! det är ju trots allt sommarlov. alla dagar är lördagar! jo om det vore så väl.

måndag:
packa upp!
tisdag: till falun med b
onsdag: fotboll med tjejerna
torsdag:
fredag: midsommarafton (oklart vad som händer .. )
lördag: midsommardagen (firas hos mig först, sen i näs)
söndag:


Jag minns allt som naglarna mot glas

"Den där pojken jag aldrig kände som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte under ett tunt och flygigt hår
"


har du också någon låt som du nästan kan vara rädd för att höra? för att den väcker upp åt helvete för mycket minnen och känslor om något eller en tid du har varit med om. jag har två stycken. ibland när någon av dem råkar komma upp mitt i mitt shufflande kan det bli så att jag inte kan sluta lyssna på dom.
fast oftast hinner jag snabbt shuffla bort dom.

inläggstorka här också!

min vän hade inläggstorka. det har jag med. men hon har börjat sitt sommarjobb, jag sliter fortfarande i skolan. fast ärligt talat så är jag HELT klar med allt som ska göras i 2an. nu ska jag bara spela brännboll, lyssna på guidningar och städa ur lägenheten. grymt skönt ska ni bara veta!


ikväll tänker jag lägga ut bilder från gårdagen (fotboll och mat på bygatan) samtidigt som jag packar ur min lilla lägenhet. så ni vet vad som väntar!

PUSS på er <3

jag har sommarlov en vecka längre än dig!

igår avslutade jag matteb kursen. nu ska jag göra något riktigt läskigt. jag ska guida i en buss. först av alla. fan vad nervöst. jag har så mkt för mig just nu, så min blogg blir lidande. jag ber om ursäkt. lovar att bättra mig till helgen!
PUSS


du har sommarlov, inte jag

ja, alla andra har sommarlov nu utom vi tvåor (och ettor) på leksands gymnasium. vi har en vecka kvar. jag har ett nationellt prov och en guidning kvar. jag borde plugga som tusan men ni ska bara veta, att i den här 30 gradiga värmen går det inte att tänka. kan ta mig tusan inte ens titta på tv. våran lägenhet kokar.

fan, nu ska man väll ligga på en strand eller på holmen med jordgubbar och snacka en massa skit halva dagarna med bra människor? eller så skulle jag rida ut på långa turer på min häst i linne och njuta! (fast så blir det inte i sommar, hon ska stå uppstallad  nere i skövde eller någonstans. vi ska ju tydligen få ett litet föl på texaz).

nu har jag skrivit av mig. ska ut och träffa min granne. hon verkar inte heller plugga.
vi strejkar! tjo hej ha det bra allihop!
PUSS


men björn då!


Björn Gustafsson ställer in

"Björn Gustafsson kommer ta en Time Out under sommaren och kommer därför tyvärr inte medverka under årets Peace & Love."


Fan.

"vi har alla fester kvar!"

hoppas ni hade en underbar utgång igår, och grattis till alla studenter! jag hade grymt kul hos micaela, lite mindre kul nere på staden men det är som det brukar med andra ord. fast jag hade kul hela tiden. nu har jag vaknat, funderar på att göra något vettigt. gå ut på en promenad med hundrackarn kanske?
jobba ikväll, jobba imorgon kväll. puh. så vi syns inte av så mycket mer i helgen. lär ändå råplugga.
PUSS

P.S: OM NÅGON SER MINA NYCKLAR (DET STÅR LINNEA PÅ DOM) TACKSAMT HÖR AV ER TILL MIG.


tävla tävla tävla


något smått otroligt hände idag. det mesta som händer mig nu förtiden är smått otroligt. allt verkar flyta på! jag ska nämligen åka till estland i oktober för att tävla i hotell/turism. det känns så otroligt kul. detta har dom pratat om i två år men jag har aldrig trott att det skulle kunna bli jag.
nu ska jag skriva klart uppsats och sedan krypa i säng. en lång men rolig dag imorgon!
God natt!

sovmorgon varje dag

jag ligger i e's säng med datorn i knäet, sov över hos min vän idag. det är så mycket konstigt för tillfället och vi förstår ingenting mest är jag orolig.
idag är det studentgala (årets par och sådana nomeneringar) och sen ska jag duka inför imorgon. imorgon tar dom studenten, alla våra kära 3or. sedan är det stor fest i avesta. streetdisco kallas det visst för.

usch vad jag skulle vilja köpa en massa nya fina kläder, går inte för jag går i skolan till sent. sen jobbar jag hela helgen. skulle vilja sy mina kjolar som jag ska sy. ja jag ska faktiskt sy en röd kjol och en färg jag inte riktigt kan definera, greige skulle jag nog säga.
nu ska jag och min vän äta årets onyttigaste frukost.
vi ses imorgon.
PUSS


sommaren är kort


men nu är den här!

hej gott folk, solen har tagit över mitt liv. det är därför det dröjer så med inlägg, ska försöka bättra mig! nu har jag min sista skoldag för terminen, men jag slutar inte skolan föränn om en och en halv vecka. känns lite trist.
nu på morgonkvisten har jag hittat ett par jeansshorts och ett vitt slappt linne som får hänga med till skolan. oranga tånaglar får också följa med. nu ska jag göra havregrynsgröt med rivna äpplen och kanel och äta dem på balkongen.

idag ska vi ha grillklassfest hos min lärare. det ska bli mysigt. rapport och bilder när jag kommer hem ikväll.

PUSS älsklingar!


förlåt förlåt förlåt!

oj, vad dålig jag har varit på att uppdatera! måste bero på att sommaren kom till dalarna. den här helgen har bestått av fika på uteservering, karneval, rida i morgonsolen och en fin avslutning idag med picnick på holmen. något som kommer upprepas i sommar!

har haft lite av en otursdag idag, iallfall gällande bilar. först blev jag och b påkörda av en annan bil sen när jag hoppade in i mammas bil kom vi inte långt föränn den började ryka och sluta fungera till slut.

imorgon har jag två lektioner. känns lite smått onödigt att åka upp (matte och film på spanska) men jag gör det ändå. känns bäst så.


RSS 2.0