Short Cut.





Vågar mig på att lägga ut första bilderna ifrån min klippning. Kort hår, första gången på.. 13 år. Imorgon är det new years eve. Puss

don't look back in anger


Bild: Texaz Mirakel.<3

Vi spenderar tiden ute i ingenstans. Det har varit jobbiga tider, men tiderna blir ljusare. Tack & lov. Imorgon är det nyårsafton. I övermorgon är det ett nytt år. Det är mitt år, det är vårat år.

291208

Oj, var ett tag sedan uppdatering. Men, det har varit mycket som har hänt på kort tid. Har inte riktigt haft orken att skriva. Just nu sitter jag med min smoothie och ska kika på gossip girl, sedan kommer L och då ska vi ut och rida en långtur.
Låter jäkligt fint. Igår var vi till borlänge och leksand, för att shoppa och kika på lägenheter. Jag köpte en mysdress och en flytande eyeliner. Gött.

261208

Oj, klockan blev mycket. Mer kommer den bli innan jag känner för att sova. Snacks, GossipGirl & en massa kläder. Sitter och hittar en massa inspiration till balen. Oh my, vilka vackra klänningar jag hittar. Funderar på hurvida jag ska sy upp en, köpa en här eller på min resa till Polen. Det visar sig nog.


Morgondagens planer:
Fika med tjejerna. Hitta vackra kläder. Möta upp pojkvän. Mys ute i texaz.

Hemvändardagen!!

Har ju lust att gå ut och dansa hela natten lång. Men nae, jag blir hemma med gott och Gossip Girl. Mysigt...


Bild: icanteachyouhowtodoit.com

251208

God jul! (en dag försent, men ville inte sitta framför datorn på julafton.). Gårdagen var inte som planerad men blev bra ändå. En massa god mat & så fina presenter. Bland annat en rosa ipod, gossip girl-boxen, armaniparfymen, inredning (ljusgrejer, bäddset, handdukar), en vattenkokare i chilliserien, hårspray, balsam, underkläder & sånt.
Men, julen är inte slut än! Våran familj är lite utspridd så jag brukar väll fira jul i en vecka eller så. På lördag åker vi till morfar och på kvällen kommer mormor.
Puh. Diskuterar runt nyår nu också, det ser ut att bli hemskt mysigt hur det än blir. Lugnt, det blir det iallafall..

231208

dan före dopparedan!

Världens julstämning här ute iallafall! Igår julbakade vi, julstädade och kollade på tomten är far till alla barnen. Det blev att vara hemma & ute på en ridtur och så. Hade hur mysigt som helst! Idag är det andra planer!


Dagens planer.
Åka till Valbo. Möte upp farmor och luncha. Uppesittarkväll. Hem till pappa och grilljera skinka m.m.

Det var aldrig jag, det var du!


Bild: Jag, förra hösten.
Spenderar dagarna ute på landet. Om ni undrade.

221208

God morgon. Ligger i mit lilla rum med doftljus tända och fortfarande kvar i sängen. Snart ska jag ta mig upp & göra mig en urgod frukost. Smoothie, mörkt bröd med mjukost och kanelthé. Allt utan laktos också! Mums!
Vet inte riktigt hur dagen ser ut. Därför får ni två alternativ så visar det sig ikväll vart jag hamnade. Slutar och börjar likadant iallafall.

Dagens planer 1.
Äta frukost. Duscha. Åka till Ikea. Kika på film.

Dagens planer 2.
Äta frukost. Ut i stallet. Rida. Fota. Kika på film.

det är nåt med dig, som att komma hem.

En tur ut på landet, ett avsnitt gossip girl och en kopp kanel-thé senare är jag på bra humör igen. Har varit så fruktansvärt trött idag, och det gick ut över andra (läs min underbara pojkvän) och det var verkligen inte meningen.


Men nu är jag tillbaka på banan igen! Fast mitt mobila bredband är inte riktigt med. Ska försöka komma in på nätverket här hemma, om det vill gå vill säga.



Jag har spenderat en halvtimme med att läsa om hur mitt liv såg ut för ett år sen, och någon månad framåt. Och jag insåg att jag saknar det livet. Ja, okej, inte allt. Men just det där med att vi alltid köpte hem en massa gott och lagade. Sen gjorde vi massa efterätter och så åt vi det i min säng samtidigt som en fin film. Fast nu satsar vi på skolan & dagarna är mycket längre och jobbigare. Men ändå. Jag får en varm känsla i magen när jag läser om det.


'jag älskar, älskar den här stan'



Säkert! - Sanningsdan

211208

Godmorgon, eller snart god eftermiddag. Inatt härjades det runt här när jag försökte sova, så jag har inte direkt sovit ut. Uhja.. Nu har jag iallafall vaknat och lyssnat på fin musik så jag är glad igen.

Dagens planer.
Ta ett lång bad. Fota ute i naturen. Åka ut på landet



Dan före dan före dan före doparedagen.

borta hela dagarna

Jag har visst varit borta hemifrån hela dagen idag också! Började med att shoppa lite & fika lite. Fick med mig ett par svarta ugg's, ansiktsmask, babyolja (underbart med några droppar i ett bad) och en fotsalva. Kilade hem till farfar, åt äkta husmanskost nämligen kålpudding. Fick en tidig julklapp, ett par fina gråa Björn Borg-stövlar. Jättefina!

Nu ska jag käka chips, dip, M&M's och julmust. Samtidigt som jag kikar på Harry Potter. Fin kväll.


201208

4 dagar kvar, sen är det julafton. Åh. Jag har en massa paket inne på mitt rum. Står dock inga namn än. Men min lillebror har alltid varit kung på att lista ut vad allt innehåller. Han har gissat med dom här nu också. Hm.

Igår var jag hos b. Vi snackade en massa viktiga och fina saker. Jag blev så peppad och glad. Var verkligen det extra som behövdes i mitt liv nu. Vi är verkligen på samma plats i livet just nu, och båda två har insett så mycket den senaste tiden. Ja, det var helt enkelt skitbra.


Dagens planer.
Fika på staden & kika fina kläder med
M. Äta kålpudding. Utgång?/Myskväll?.

Och jag älskar, älskar den här stan'

Just nu!
Har äntligen jullov! Åker tåg, det finns 2 obokade vagnar så jag är glad. Men åker tio år gammal första klass. Saknar vägguttagen :'( Min dator ska dock leva 2 timmar till. Då klarar jag mig hem! Fick skjuts till huset också.

Ikväll?
Myskväll med B i hennes lägenhet med något glas vin & god mat. Fixat skjuts hem där också.


Åh du vad livet är fint nu. Känner mig verkligen lycklig.

' it was great for a little while '


En fin låt helt enkelt.
James Morrison - The only night

191208

Gosh, vad terminen har runnit iväg fort. Vi var väll nyss i Spanien?! Bara en termin kvar då med andra ord. Nu ska jag faktiskt plugga över lovet. Men också spendera tid ute i stallet. Fota en massa. Träffa fina vänner. Vara tillsammans med släkten. Och såklart äta en massa underbart god mat.


Dagens planer!
Julavslutning. Åka tåg i 1½ timme. Komma hem. Kanske gå över till släkt. Hem till b. Myskväll!

181208

Idag var jag i skolan för att göra prov klockan 8.00. Tror ni att min lärarare kom? Nä, skulle inte tro det. Så nu har vi kollat lite på volleyboll och ätit julgröt. Så mysigt! Simon överraskade mig inatt. Han kastade snöbollar utanför. Han är så bra.

Dagens planer:
Plugga. Fika. Packa.

"Then I refuse to be so hard on myself this time."


Det trappsteget som jag står på för tillfället.




Såhär i slutet utav gymnasiet så börjar dom ändlösa frågorna angående våran framtid att komma.

Jag känner igen detta mycket i när vi var i slutet utav högstadiet skulle välja ett gymnasieprogram. Det kändes som det avgörande. Som det slutgiltliga. Så där stod jag på trappslutet, 15 år, och av en slump skrev jag in en annan ort som ett förstahandsval. Utan att riktigt veta vad jag gjorde skrev jag ner de 7 bokstäverna. Jag, som annars planerar mitt liv i minsta sekund.

Och är det något jag har lärt mig de senaste tre åren så är det att trappslutet är så långt ifrån. Talesättet "Livet är kort" har nog ibland gjort mer ont än gott. Livet är långt. Gör det som faller dig in. Lyssna inte på vad alla andra anser. Det är livet däremot för kort för. Du kommer alltid att klara dig.

Det är anledningen att jag inte har planerat min framtid efter studenten. Jag kommer att ta det som livet erbjuder mig. Kanske flyttar jag 5 mil? Kanske flyttar jag 60 mil? Det spelar inte så stor roll. Jag vet vad jag vill göra i framtiden, men det kanske inte passar mig just nu!

Då, för tre år sedan, trodde jag att det var slutet på en trappa. Det är inget slut på en trappa, det är ett steg på din trappa.

nej, jag vill inte gå på återträff och återträffa dig

Nyduschad i en nystädad lägenhet! Mh, kan inte bli mycket finare? "Alla" andra är ute på baren men jag väljer att stanna inne med fin musik. Och jag saknar min simon väldigt mycket nu. Hoppas, hoppas att han kommer förbi ikväll.


If you wanna stay with me, honestly it's what I want.



Bild: jag (ett år gammal.)

<3

171208

En vecka kvar! Prick! Sen är det julafton. Oj oj. Och vet ni? Idag kommer min kära hem efter en tripp till London med familjen. Längtar! Förresten, idag har vi två lektioner. Och fem timmars hål. Mums.

Dagens planer:
Skola (hotell x 2). Massa möten. Fika. Kanske, kanske träffa S.
<3


tuffa dagar ...

Vi har sådana otroligt jobbiga dagar nu i slutet av terminen.
Jag förstår inte hur vi orkar med dessa dagar!!


Idag har vi:
läst en text på 7 sidor & diskuterat, provat viner, diskuterat meny, druckit varmchoklad med grädde på gårdscafeét & kollat på väskor + necessärer.

Idag har vi kvar att:
utöva någon fysisk aktivitet, åka hem till våran mentor, äta tacos + gott.

det är att leka med elden att dra upp det här igen



Bild: jag.

På vintern vill jag alltid bo bland röda stugor, snötäcken & rök ur skorstenar. (om jag bara kan få ett par skor med spikdobbar så jag kan sluta halka hela tiden!)

161208

Godmorgon! Jag är halvt handikappad här med min hand, har lite svårt att tex klä på mig & bära en tékopp. Men, här sitter jag påklädd med en tékopp i handen. Frukostdejt med Ida & Julia om en stund. Först ska jag sitta här & vakna till James Morrison's nyaste skiva.

Dagens planer.
Skola (svenska, barteknik, idrott). 2 möten. Klass"fest".

AJ!!!

Aj, aj, aj. jag har huggit mig i handen. åh, så ont det gör. och tårarna sprutade på mig. allt för att jag var hungrig snabbt...

updt.
min hand är stor & svullen. och blå. men sjukvårdsupplysningen sa att det var lugnt. skulle kolla upp det imorgon annars. klantarslejag är! 

it's monday, i'm tired

Sitter kvar i skolan, har haft tusentalsmöten & saker för mig idag. Men mycket har blivit gjort. Nu gör jag mina ärenden på internet, sedan ska jag försöka spendera tankarna åt ännu mer skolarbete. Alltid mycket i slutet.

När jag kommer hem ska jag äta raggmunk med lingonsylt. Mumsigt värre! (jag är så himla hungrig. om skolan bara kunde ge oss nyttigare och mättande mat. färdiga köttbullar och vita makaroner. jag är hungrig på en timma igen!)

Sedan blir det väll tidig kväll antar jag, brukar bli det på måndagar.


PUSS

'minnen från en vacker sommar'


jag tänker bara peace and love, trasiga strumpbyxor & när jag och j stod framför sugarplum's scen och sjöng med i låtar vi inte kunde.
Sugarplum Fairy - The Escapologist

151208

Typiskt måndag. Man gör typ ingenting. För man är helt slut på måndagar. Vi har konstant lektioner hela dagen, bara 2timmars (förutom 50 min. svenska). Oj, vad intressant.
Annars sitter jag ute på Spotify och lyssnar på musik. Moneybrother får gå nu. En kopp mandarinté och lite ljus också. Skönt!

updt. 07.09
Jag har varit vaken länge nu. Jag har nästan lite tråkig. Jag är nog lite konstig. Vaknar ap-pigg 05.40. Oj, vad jag önskade att klockan inte var 02.30 som den kan vara när man vaknar så där jättepigg. Fast nu har jag inte så mycket att göra. Snart ska jag gå på engelska. Kolla på en film tror jag. Själv tror jag också. Alla mina vänner har hoppat av eller ligger och sover. Eller själv är jag väll egentligen inte. Min stora fråga för tillfället är; Ska jag ha på mig klackar? Kommer ju förmodligen halka och slå ihjäl. Men jag kände så mycket för klackar idag. Enda andra alternativet är iochförsig mina snorhala mc-boots. Då lär jag ju halka ändå. Men jag har ju ingen att haka i idag? Ingen Simon, för han är i London och går på roliga museér och roliga affärer. Shiet, vad tråkigt jag har! Märks kanske? Hm. Vi kanske hörs när jag försöker skriva om Blekinge & Söööörmland (södermanland).


Dagens planer.
Skola (engelska, turism, projekt, svenska). Möte. Eventuell shoppingtur. Plugg

Juletid





3e advent, och 10 dagar kvar så är det julafton. 5 dagar sen är det jullov.

Lonely.


Spotifying

Söndag eftermiddag, ser likadan ut som alla andra söndagar. Tvättid & tv. Popcorn & julmust. Sitter även ute på Spotify, det här nya som "alla" snackar om. Jag blev inbjuden utav min morbror, och jag kan ju helt enkelt inte förstå varför inte alla har det? Det är ju underbart. Nu ska vi fortsätta med det vi gör.
Och lyssna på en massa jäkla musik.

141208

Tänka sig.. Jag har suttit uppe hela natten & skrivit.  Och lyssnat på fin musik. Gavin Degraw och Melissa Horn. Idag ska jag fota om jag hittar inspirationen igen, fastän det är mest musiken som ger mig den så det blir nog fint. Sedan är det så mycket tankar inuti mitt huvud och då hjälper det mig.

Dagens planer.
Plugg. Promenad (om vi hinner). Tvätta. Tv-kväll (Desperate Housewifes, One Tree Hill och Gossip Girl.). Plugg.

'Det som en gång vart mitt blev nu vårt'


Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Åh jag drömde om en framtid som glömmer
Och jag drömmer om en framtid med dig
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem

Melissa Horn - Kvar i nåt jag lämnat

p.s. i will always love you

Nu har vi ätit gröt, kikat på film (p.s. i love you). Så nu är jag lite ledsen i ögat. Men samtidigt inte. Min älskade han är i London & har det bra. Drack glögg gjorde han också. Åh, vad jag saknar honom. Mina sambos ligger i sängen & vi lyssnar på Melissa Horn & läser tidningar. Hoppas ni har en fin lördag.
PUSS


Igår?

Sammanfattning.
Kikade idol + hockey. Snackade alldes för mycket skit. Gick en blöt promenad. Halkade. Mötte runt tio polisbilar. Fick vänta (?) på insläpp på baren (?).  Träffade annorlunda människor. Fick gratis korv. Skrattade och pratade alldeles för mycket. Gick upp till resten. Lyssnade på musik. Sjöng fel i texten. Halvsov i soffan. Fick skjuts hem. Åt tunnbröd med kantarellcremefraise och skinka (ny favorit!!). Sov.

Kom i sängen halv sex.  Vaknade sex timmar senare. Fina dagar.

när det äntligen är över


Bild: jag.

Jag gick ut på en promenad, för det var så vackert utanför. Det var inte såhär mörkt. Snart är det såhär mörkt.
Bör städa, bör äta. Det fixar sig väll.

puss

Dags för lussevaka, sitter framför Idol & Hockey för tillfället. Vart kvällen slutar? Det får ödet utse.

'i hope you find this gift'


jag blir kär bara av att höra låten & se videon. kanske borde se filmen? men gavins röst är oslagbart speciell.
gavin degraw - we belong together

121208

Godmorgon! Dags för skola igen. Om jag är helt frisk, det vet jag inte, men jag kan inte missa den här dagen. Förresten har jag två lektioner & sen är det ju faktiskt helg. Åh så skönt!
Imorgon är det lucia, men idag ska dom lussa i skolan alla. Kanske jag firar med en lussekatt till frukost? Och glögg? Mums.


Dagens planer:
Lucia. Skola (samhäll, hotell). Studentmössprovning. Möte med konferensen. Handla. Lussevaka.

Melissa Horn!

En utav Sveriges vackraste röster just nu. Och hennes texter är ju något av det finaste, rörande & bästa jag har hört sedan jag började lyssna på Lars. Jag skulle lägga in en video som jag brukar, men ja, inbäddan inaktiverad på begäran. Här är låten & här är hennes hemsida.




Förresten är texten för sann.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en
tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Photoshop CS4



Bild:
Adobe


Mh, jo, det har man ju råd med. 15000 från kontot märks ju knappt. Jag som har en månadslön på 300.000. Ingen fara alls.

Suck. Det tär att vara laglig.


111208

Hejsan gott folk. Hemma idag igen, men börjar bli mycket bättre. One Tree Hill går på tvn, och jag funderar på att ta en dusch snart. Om jag hade varit frisk hade jag ätit lite julbord idag, men sånt är livet.

Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan, då ska jag på lucia & sen på studenmössprovning. Jippy!! Men du, hur dyrt som helst. Vet inte var jag ska få alla pengar till studenten. Vi har ju även planer på champagnefrukosten. Och studentuppdragen. Och studentflak. Oj vad jag längtar.


going to london, baby



Mycket vackra saker. Och allt är ifrån
urbanoutfitters.co.uk . Som förövrigt ligger i london. Och dit ska jag och min älskade om några veckor.

'klart för min norra stjärna, att jag aldrig ska ner igen'


En utav mina favoriter.
Lars Winnerbäck - Innan mörkret faller


innan mörkret faller
vill jag reda ut några saker
inga rätt och inga fel
vill jag öppna för en vapenvila
du har din och jag har min del


mina ögon för blöta
för att göra epilogen rättvis
jag orkar inga flera ord
inga krafter för en vacker utgång
jag lämnar inget dukat bord


men innan morgonen kommer
vill jag lämna några varma rader
kanske möter vi en vår igen
jag ångrar inga steg vid din sida


dreamin out load

Alltså, jag blir tamigtusan uttråkad av att ligga i sängen efter en dag. Helst utav allt skulle jag vilja vara fylld av energi & sitta och jobba fram den där stora konferensen nu, för att sedan gå hem och byta om till något fint och gå ner på en liten förfest för att sedan sitta en kväll på baren med fina vänner.
Men nej, istället ligger jag med näsdukar, té och greys anatomy. Fast det är ganska fint det med (minus näsdukarna då.)


'Til you lost me in the rear view'

 
Det här är en fin låt tycker jag.
Toria Amos - A sorta fairytale


Things you said that day
Up on the 101 the girl had come undone
I tried to downplay it with a bet about us
You said that you'd take it as long as I could
I could not erase it

Didn't know when we'd be back and I
I don't
Didn't think we'd end up like
Like this

101208

Tja. Min dag består av: apelsin, honung, ingefära, näsdukar, & min säng. Jag skulle vilja ha min SexAndTheCity-box här nu, men alla har lånat den. Och lussevaka känns så oaktuellt. Synd på det isånnafall. Fast bara jag kan bli frisk till julhelgen. Planeringen jag hade för helgen innan förkylningen kom var iallafall:

Fredag:
Lussevaka (det vill säga glögg, lussekatter, pepparkakor, spel, trevligt folk & det ända tills luciorna lussar på tv.)
Lördag: Sova. Sedan grötkväll (koka gröt med vänner & dricka julmust & äta skinka med senap på vörtbröd).
Söndag: 3e advent :O. Tv-dag som alla andra sönddagar. Adventsmys.





ipretenduntiliamalmostcertainit'sabeatifulworld.
(sakenärdenattdetfinnsingenjagkanförklaradetför)

i know that i could use somebody, someone like you


för att en än gång refera till min vän
miranda. men.. en fin musiksmak har hon. Detta är en cover, för er som inte vet det, till en ganska ny toppen-låt från Kings of Leons. Jag tycker att båda är superb, men på olika sätt. Den här vill jag gråta till.
Tyler Hilton - Use somebody

(ja, han har varit med i One Tree Hill. Och han spelade Chris. Och så var han Elvis i Walk the Line.)

Back?!


Kuresaare, Sareemaa, Estonia.

Tänkte skriva något poetiskt. Men allt blev så personligt.
Nu ska jag spela spel! Punkt.

091208

Någon har stoppat in bomull i mitt huvud, & sedan förstört min hals. Jag har också insett varför det finns annat än muntermometrar (för kan man inte andas med näsan så funkar det inte att hålla munnen stängd i 1½ min. Jaja, jag är sjuk. Bla, bla, bla. Nu ska jag bara bli frisk.
Igår kikade vi hockey, leksand spöade skiten. Nu ska jag fortsätta mitt mandarin, honung & ingefärs-té drickande.

Dagens planer.
Skola (svenska, barteknik, naturkunskap, idrott). Möte med konferensgrupp. Städning. Desperate Housewifes.

Tänk..



Tänk om någon kunde tala om hur man styrde känslor?
Tänk om man själv kunde lyssna på de råden man ger andra.

"Fast du är tjej är du helt okej!"

Hej allihopa! Vilken kort skoldag. Tre lektioner. Vet inte om någon gav mig sådär mycket. Eller jo, jag lärde mig alla landskap i Sverige. Iallafall för en kvart. Nu hoppar vi runt & är glada. Lyssnar på Carola-låtar (OBS! gamla!) Vi lyssnar på Mickey & Tommy tycker om mig. Ha, vad jag blir nostalgisk och glad. Ikväll är det hockey som gäller. Då ska jag äta knäppkorv.


P.S. Vi är jag & min sambo Elin. Det är inte så att jag kallar mig för vi.


081208

God morgon! Vilken fin dag! Varenda morgon när jag går upp så har jag börjat att tända ljus i hela rummet. Vilken skön stämmning jag får då. Min älskling ligger & drar sig i sängen. Helst skulle jag vilja krypa ner och mysa hela dagen. Men så blir det inte.

Dagens planer. (måste tusan dra ner lite efter helgens intensivitet.)
Skola (engelska, turism, projekt). Hockey.

Fotografi

På jullovet ska vi ha en heldag, jag & några fina brudar. Vi ska åka runt lite överallt i avesta & plåta. Det är första gången jag fotar personer. Det blir lite som träning. B står för håret, M står för stylingen och jag står för kameran. Har dock inga externa blixtrar, endast objektivet som följer med & inga reflexskärmar och såvidare. Ekonomin har inte varit så tät så att jag har kunnat köpa. Men vi får se hur resultatet kan bli.
Kommer iallafall bli en helskön dag.

071208

Söndag!
Åka tåg & buss. Tvätta. Plugga. Titta på OneTreeHill och GossipGirl. Sova.

Inte så händelserik dag. Men så skön så.


Gårdagen var fin, dagen är fin, morgondagen kommer bli fin

Läste gamla inlägg där jag skrev om vilket ovanligt roligt liv jag levde då. Och tänk att det har hållit i sig. Om en månad drar jag till London (london baby!) i en vecka. En månad efter det flyttar jag ner till Halmstad i en månad. Sedan blir det en shoppingweekend i Polen. En helg i Göteborg. Någon dag i Stockholm. Sedan stundar studenten med allt vad det innebär. Ska gå på ett sånt där studenkommitémöte på måndag.
Förutom det sysslar jag med en massa roliga saker hela dagarna, helgerna och veckorna. Vilket flyt!

Extreme makeovers

Roligt hur man ändrar utseende på kort stund bara. Såhär har jag sett ut igenom åren. Dom värsta åren får ni tamigtusan inte se.


Blond, lugg, WE-tröjor, lee-jeans, reebokdojor. 9 februari 2006.


Rött hår, tajta gråa stupror, klänning, orangae naglar. 30 april 2007.


Mörkt, lockigt hår, bohem med vita blusar, axelremsväska.  24 januari 2008.


Ljusbrunt, permanentat hår. 9 oktober 2008.

And baby when it's love, if its not rough it isn't fun.


Ikväll ska jag dansa mig svettig med ett gäng underbara fina människor. Du?
Lady Gaga - Pokerface

Dom skulle tänka sig för om dom förstod.

God eftermiddag! Igårkväll var jag ut i Mora. Vi firade en grabb som fyllde 18. En mysig förfest och sedan ner på Wasa och träffa folk. Kul kväll iallfall. Var på ett sjuhelsikes diskuterarhumör också. Vaknade elva och har i princip inte gjort någonting förutom ätit, suttit på tåget och pratat i telefon.

Vet inte än hur kvällen ser ut. Åker till Avesta nu iallafall. Slutar förmodligen med utgång ändå. Har ju till och med skjuts hem ikväll. Imorgon är det tv och tvätt dag i Leksand. Känns som jag är lite överallt eller hur?

Nä, nu ska jag plugga.
PUSS

För er winnerbäckfans

Ja, det är inte bara så att han kommer till P&L. Han gör ju 3 spelningar också.

Winnerbäck gör exklusiva spelningar i sommar!
I sommar gästar Lars Winnerbäck endast två festivaler, Peace & Love och Hultsfred 09. Och han spelar inte bara en gång utan tänker göra flera konserter under olika dagar på båda festivalerna.
På 2009 års upplaga av Peace & Love gör Winnerbäck hela tre spelningar under tre olika dagar.

- En akustisk konsert på torsdagen (25 juni)
- En konsert med rockband på fredagen (26 juni)
- En konsert med sitt stora band på lördagen (27 juni)


Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig


bara för att den får mig att bli fullkomligt lycklig & olycklig på en och samma gång. det har mycket med minnen att göra.
Håkan Hellström - Hurricane Gilbert

Visst känns det fint att va vid liv, en dag till. Det är skönt att veta min vän, när du tappar förståndet, du inser snart igen att det inte är första gången.

Åh vem tror på evig kärlek? Ja, vem tror på den nu?

Godmorgon! Sovmorgon till klockan ett, det sitter fint det. Igår var det baren, och fy tusan vad jag hade kul. Det kändes lite som en lördagsutekväll nästan. Det var två drinkar för en som sagt så jag provade på några nya goda. En egenkomponerad också (typ). Ja, alltså det var inte så att jag drack två drinkar utan man delade med någon så blev det snorbilligt (ja, inte snorbilligt egentligen. men relativt).
Kom hem senare än tänkt, jo du hade rätt simon, men nu har jag sovit ut ändå. Sitter & lyssnar på musik.

Dagens planer.
Städa. Äta någonting. Lunchdejt. Göra iordning matsalen. Stå i baren tills sent ikväll. Somna med bästaste s.

Tokigt riktigt glad.

Sitter i skolan och har precis jobbat klart med mitt hotell. Det är mycket bra just nu, fick slutbetyget i en kurs och det gick mycket bra. Så bra som det kan gå om jag ska vara ärlig. Sedan pratade jag med min lärare. Och det gick ännu, ännu bättre. Peppande ord. Nu mår jag så prima som jag bara kan.
Dags för två möten! Slutar om några timmar sedan ska jag fira med drinkar en för två ikväll, puss på er.

031208

Sitter här med massa tända ljus och äter makrillsmacka. Kokar ägg också. Har bränt mig efter solningen igår, som tusan på ögonlocken. Tur att man har smink som kan trolla.

Dagens planer.
Skola (hotell, stort hål, arbetsmiljö&säkerhet, alkoholhantering, hotell). äta god mat, gå ner på baren & träffa folk.

Min helg. ...

Min helg.
Fredag, ser ut att bli storfest i Mora. Detta med snaps-roulette (?) vi får se hur stor chansen är att lilla jag deltar i det, smörgåstårta och Wasa. På lördag ska jag hem till B's nya lägenhet, dricka vin i låda med fina människor och sedan ut på något ställe och träffa ännu fler fina vänner. Söndag ska jag kolla på tusen tv-serier och tvätta. Ladda upp inför ny skolvecka.
Fin helg va?



Bild: icanteachyouhowtodoit.com

i'm addicted



Upp & ner. Titta vad fint det kan bli när handen är ostadig, slutartiden är dåligt inställd och ljusen inte vill vara med. Gick in på bloggkoll. 39 olästa blogginlägg. Puh. Det tar att gå i skolan hela dagarna.

021208

God kväll! Har inte haft någon tid att sitta vid internet. Och i morse funkade inte blogg.se? Nej, jag behövde lösenord till servern. Mystiskt. Ja, idag har jag varit i skolan. (svenska, lärt mig pre-dinners på dryck, läst om energi på naturkunskapen, och simmat på idrotten.), solat och handlat litegrann.

Kvällens planer är helt  enkelt lite engelska & desperate housewifes. Och sedan rakt ner i sängen.

Ny artist till Peace & love

Hallelulejah! (eller hur det stavas) Winnerbäck till P&L. Kanske skulle åka ändå?

011208 del 2

Dagens planer ändrade.
Storstädning, skriva loggbok, redigera bilder, sova.

Ställde in solning, det tar jag imorgon istället. Jag är så slut överallt. Ska försöka att sova tidigt, och det jag skrev om i tidigare inlägg ska jag ta itu med en annan dag.

Mer än en halv dag.

Oj, det var jobbigt med en hel skoldag ska ni veta. Sedan fick jag tillbaka papper från apu:n, som fick ner mitt humör en hel del. Dom har fyllt i min frånvaro med fyra fler dagar än jag har varit borta. Och såvidare. Sedan ringde jag sjukgymnasten. Väntetid med 3 veckor, fint. Tur att ryggen börjar bli bättre för tillfället. Men men.

Nu ska jag gå igenom nationella prov. SPÄNNANDE!

You're the pretender


Lyssna!
Foo Fighters - Pretender

011208

Åh, det är första december. Det är alltså 23 dagar kvar tills julafton. 18 tills jullov. 30 till nyår.
Men det är så mysigt, hela december, med lussekatter & glögg & ljus & ja..

Dagens planer.
Skola (engelska, turism, projekt, svenska). Kanske klämma in en sallad. Sola. Julpynta klart.


RSS 2.0