Årets mest "hypade" ting.

Är det bara jag som känner att det här året har varit fullt av uppförstorade saker. Och att folk har varit ovanligt fanatiska över saker.



♥ FarmVille - Okej. Även om några av oss smög med datorn när vi "skördade" och "harvade" så måste det väll erkännas att många av oss faktiskt föll (trots att vi lovade att inte göra det) för att "collecta" kossor och hönor. Måste vara världens mest otippade hype. Att ens tänka sig att hela 61 660 329 personer satt i år och spelade ett datorspel på Facebook känns ju som ett enormt slöseri med tid.

♥ LCHF - Nya hälsostudier visade sig att vi ska äta mycket fett och i princip inga kolhydrater alls. Annika Dahlkvist som var doktorn som steg fram med det blev någon sorts gud för många. Även om detta kanske är "det rätta" levnadssättet så kanske vi kan säga att det blev lite extremt när folk drack grädde med kaffe istället för kaffe med mjölk. Eller när de åt cocosfett med sked. Uh.

♥ Twilight - Visst var -09 vampyrernas år? Alla tjejer trånade efter spinkiga, bleka killar. Ja, tills New Moon kom. Då blev det mörka, muskulösa och solbrända killar. Hänger ni med i svängarna? Nja, men jag är ju själv rätt så frälst (jäkligt knepigt ord förresten). Men lite överdrivet kanske det är.

Kommentarer
Postat av: Ka

Fin blogg ! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0