Memories.


Tänk - P&L, nertrampade fötter, dygnblöt klänning, en flottig langos i handen och att dansa på gatorna tills klockan slår 6. Att sitta och vänta på att McDonalds öppnar frukosten. Och träffa en kille som väntar på tåget för han insåg att festival inte var något för han så han beställde en biljett till arlanda och en utlandsresa. Att ångra att man väntade på McDonalds och istället gå till campet och äta Polarbröd med mjukkräftost.

 Stod längst fram på Mando's spelning på P&L och det ger minnen.

Mando Diao - If I don't live today, then I might be here tomorrow

Kommentarer
Postat av: S

Usch och fy för (det företag som inte får nämnas men tyvärr nämns) blä, ni borde skämmas! Den som väntar på nåt äckligt, väntar Alltid för längre borde deras motto vara.

Postat av: L

Sicken tur att vi avblåste vårat beslut att äta på (det företag som inte får nämnas), där i våran dimma kanske vi insåg att polarbrödet lockade ack så mycket mer!

Näringsriktigt dock, vet jag ej om polarbröd med kräftost eller en flottig langos ger har så mycket mer att erbjuda än en bagel med ost och skinka och ett glas juice. Men visst, vi stödjer inte (det företag som inte får nämnas) smutsiga arbete.

2009-01-05 @ 10:54:13
URL: http://linneab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0